Meglatjuk, lehet hulye voltam, ennyi veszteseget, mint ez a 30 dodi, ez belefer, max holnap pár sörrel kevesebbet fogyasztok

Majd ertesitelek titeket a fejleményekről, mint a füles esetében

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 18:43
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 25., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 18:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 25., péntek 18:08
Nyilván jól sejted, nem sokkal jobbak ezek mintha a tea leveleibõl olvasnád ki hogy merre fog menni a részvény. Az indikátorok ugye a technikai elemzés eszközei - más szóval az árfolyamok alakulására elkezdenek rajzolgatni és ez alapján mondogatni mi lesz. Tõzsdei spekuláció óra BME-n konkrétan úgy indult, hogy a múltbeli árfolyamból a jövõbeli árfolyam elõrejelezhetetlen, ehhez képest itt pont ezt próbálják meg a delikvensek.Kíváncsi vagyok Halfkey és Süti véleményére erről az indikátor appról, de van egy sejtésem.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 25., péntek 17:54
Én is DKJ-ztem. Szerintem 1,5 milliót biztos hozott idén...nmate írta:+1 Én is DKJ-ben forgatom, mondjuk ha nem tudnám, hogy biztosan kell kb. fél éven belül, akkor biztos hosszabb távon fektetném be...Dupla D írta: Igen. Államkincstárnál számlát nyitsz, minden ingyenes. Mobilon is tudsz venni DKJ-t sima netes vásárlásként.
...mondjuk 1.9TDI VW Passatba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 25., péntek 17:44
+1 Én is DKJ-ben forgatom, mondjuk ha nem tudnám, hogy biztosan kell kb. fél éven belül, akkor biztos hosszabb távon fektetném be...Dupla D írta: Igen. Államkincstárnál számlát nyitsz, minden ingyenes. Mobilon is tudsz venni DKJ-t sima netes vásárlásként.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 25., péntek 17:29
Remy semlegesítése?h3x0r írta:Csak 1 olyan temat mondj, amiben nincs eleg kompetens szemely a forumon.Sierra írta:
Sztem az ilyen kérdéseket inkább a prohardver fórumra írd. Ott biztos hogy több kompetensebb személy van a témában, mint itt.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 25., péntek 17:12
Csak 1 olyan temat mondj, amiben nincs eleg kompetens szemely a forumon.Sierra írta:Sztem az ilyen kérdéseket inkább a prohardver fórumra írd. Ott biztos hogy több kompetensebb személy van a témában, mint itt.hehetheoriginal írta: ujabb kib.szott fontos kerdes: adott egy haz, alulra van az uvegszal net bevezetve.
hogy oldod meg faszan, hogy az emeleten is minden szobaban legyen fasza eros wifi jel, plusz, legyen legalabb 1 helyen - a dolgozoszobaban - kabel is az asztali gepnek?
van par megoldas a fejemben, kabelvezetes (furkalni a szintek közt nem akarok, viszont a kabel a lepcson igenytelenszarul nez ki, vagy vigyem kivulre es a falon felfele vissza be?) meg wifi jelerosito megoldasokkal, de erdekel hatha valaki vegigjatszotta mar ezt otthon es kitalalt vmi überbaszo megoldast.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 25., péntek 16:21
Igen. Államkincstárnál számlát nyitsz, minden ingyenes. Mobilon is tudsz venni DKJ-t sima netes vásárlásként.hehetheoriginal írta: Dkj az diszkont kincstarjegy?
Megnezem.
Jatszospenznek tekintem a dolgot, ezert nem fogok milliardokat bedobalni, mint a gyumolcsgepbe.
Plusz ugy nez ki talaltam egy indikator appot, ami kuldi az ertesitest, hogy mikor kell venni es eladni, es ugy nez ki, hogy nagyon stabil algoritmus rovid es kozeptavon is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 25., péntek 16:01
Ilyen rövid távra túl nagy rizikó van a részvényekben. Még az ETF-ekben is. Az eddig megszerzett tudásom szerint részvényeket csak hosszú távra veszünk (10+ év), mert rövid távon bármi történhet, hosszú távon viszont nagy valószínűséggel jól fog hozni. Másrészt adózni is kell a nyereség után. TBSZ nélkül sokat lehet az adón bukni, de a TBSZ is 5 év mire adómentes lesz.hehetheoriginal írta: Iszom szavaitok, ha mar a fodballhoz lovesetek sincs![]()
Köszi, nagyjabol egybefugg, amiket en is osszeolvastam es kikovetkeztettem![]()
![]()
Nem gyors meggazdagodas a cel, az mindig balfasz dolog, de egy kisebb toke osszeszedese par honap mulvara mar igen, es nyilvan figyelve a kockazatokra, ésszel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 25., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 25., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 25., péntek 14:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 25., péntek 14:31
Na végre jó témahehetheoriginal írta: hi. monnyatok mar pls egy 5-10 reszvenyt vagy etf-et, amibe perpill erdemes fektetni![]()
olvasok mindenfelet, de a forum mindig jobban tudja![]()
kösziköszi![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. augusztus 25., péntek 11:28
Ne káromkodjunk kéremferni írta:
Jelenleg egy Pulsar PCMK ISO TKL házban vannak Gazzew Bobagum Silent Linear switchek a billentyűzetemben![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. augusztus 25., péntek 11:05
Milyen a ház villanyvezetékelése? Ha normálisan van csövezve, abba bele lehet húzni +1 kábelt. Vagy ablakon ki ablakon be (persze a tok tövében, nem a nyitott ablakon), de az csúnya minden oldalon.hehetheoriginal írta: Ja kabel nem gond, csak hogy hogy a faszba vezessem fel lentrol az emeletre![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 25., péntek 10:59
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem