Neymar tényleg nem rossz, viszont Messit nagyon könnyed választják el a labdátólhehe írta: csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.

Amúgy a szpíker ordibálásától már azt hittem 3 gólt is lőtt a barca, de még mindig 0-0

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 14., szombat 20:33
Neymar tényleg nem rossz, viszont Messit nagyon könnyed választják el a labdátólhehe írta: csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 14., szombat 20:30
csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset![]()
neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Ku**-a jó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 11:05
Tovább fognak jutni, ebben biztos vagyok, aztán a kieséses szakaszban meg már bármi lehet, én úgy gondolom, hogy a nyolcban nagy valószínűséggel ott lesznek, de ha addig összeérik a csapat és Guardiola kijavítja a hibákat, akkor a négy sem elérhetetlen, sőt, végül is még mindig bombaerős keretük van.morientes írta:Egyébként magam részéről nem tartanám bukásnak ha nem nyer a bajorokkal BL-t,azt viszont igen,ha nem jutna tovább a csoportból(bár abból művészet lenne nem továbbjutni)de talán még azt is,ha nem mennének még1 kört...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 8:46
Mondjuk ez igaz,ezt adom.De nemhiába erősítettek ujfenn,akkor most Guardiolat kivéve a pakliból,ha nem azért hogy duplázzanak.Sztm ez lehet a legfőbb cél,mintja egyszer a Kaiser elejtett volna valahol erről 1-2 szót...Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 21:23
nem tudom mennyit keres, és a többi barca játékosról se tudom...sőt real játékosok keresetével se nagyon vagyok tisztában, de ha keres jelenleg annyit, amennyit bőven elég, és a csapaton belül is benne van az első 3-ban (Messi, Iniesta, valaki) akkor példát mutathatna a fiataloknak...Iniesta az a játékos akiből még kinézek egy ilyent.GT37 írta:Meg is kell adni neki, a második legjobb játékosunkról van szó, nem szabad fukarkodni. Nem mintha attól félnék, hogy beint Rosellnek és eligazol Barcelonából, de azért fő a biztonság.wZoLee7 írta:ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának neki![]()
Peppel meg szerintem türelmesek lesznek egy ideig, végül is tudják, hogy idő kell, amíg beérnek a változások (ha beérnek). Mert azt tényleg nem csinálhatta meg Pep, hogy odamegy, és azt mondja, hogy fiúk, az lesz, ami Heynckes alatt, semmi változtatás...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 13., péntek 21:16
Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
Azt meg kijelenteni elég merész,hogy mindenki itt a bukását kivánja,csak egyszerűen mi is győzni akarunk,meg ti is azt akartok,nekem ne mond ha összekerülnétek ujfenn,akkor annak drukkolnál hogy Pep megmutassa...![]()
Persze hogy nem kivánok neki sok sikert mikor az egyik legnagyobb ellenlábas edzője lett...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 19:27
morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
Azt meg kijelenteni elég merész,hogy mindenki itt a bukását kivánja,csak egyszerűen mi is győzni akarunk,meg ti is azt akartok,nekem ne mond ha összekerülnétek ujfenn,akkor annak drukkolnál hogy Pep megmutassa...![]()
Persze hogy nem kivánok neki sok sikert mikor az egyik legnagyobb ellenlábas edzője lett...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 18:05
Az komoly lenne... De pont a Bayern törje meg a jeget? Na ne már.morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 13., péntek 17:43
Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 15:04
Meg is kell adni neki, a második legjobb játékosunkról van szó, nem szabad fukarkodni. Nem mintha attól félnék, hogy beint Rosellnek és eligazol Barcelonából, de azért fő a biztonság.wZoLee7 írta:ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának neki
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. szeptember 13., péntek 14:09
Amúgy igen.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 14:04
morientes írta:Ismerve a bayern vezetőinek maximalizmusát,sztm nagyon is elvárják,ha nem is a triplázást,de a BL cimvédést mindenképp.A keret naggyából maradt,sőt erősödött is,pl Götzevel,úgyhogy lesz nyomás Guardiolan,nem is kicsi.Szerintem a vezetőség se várja el,hogy mindent nyerjenek megint, bajnokság+kupa, bl-elődöntő,és már messze sikeresnek mondható.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 13., péntek 13:38
Ismerve a bayern vezetőinek maximalizmusát,sztm nagyon is elvárják,ha nem is a triplázást,de a BL cimvédést mindenképp.A keret naggyából maradt,sőt erősödött is,pl Götzevel,úgyhogy lesz nyomás Guardiolan,nem is kicsi.Szerintem a vezetőség se várja el,hogy mindent nyerjenek megint, bajnokság+kupa, bl-elődöntő,és már messze sikeresnek mondható.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 12:33
ziro4vr írta:Így legalább megmaradt a szupermegaedző látszat, ami majd tavasszal megdől. A bayern vezetői, akik azért nem megszeppent ovisok, mint valami istent, úgy kezelték érkezésekor.R.M.C.F írta: Tök mindegy hogy maradt-e volna, a csapat vele sem lenne előrébb,azt amiben egyedül jó volt,azt meg pár évig lehet csinálni,de idővel alábbhagy az a közösségi apás anyás,mindenki egyért,egy mindenkiért......vér és izzadság
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 12:29
ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának nekiRealista24 írta:A Cadena Ser szerint Iniesta visszadobta a barca első hosszabbítási ajánlatát, és hosszú procedúrára számítanak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. szeptember 13., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 13., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 9:07
Jó is lenne...morientes írta:Én csak azt remélem,nem a kispadra ül le,mer akkor megint lenne a barcanak egy normális edzője...![]()
Miért,ki volt az a Luís Enrique?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem