hogy miért is Messi labda az??
"I like both of them, but I prefer Messi"
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 16:06
Szerintem te voltál itt az agresszív és felsőbbrendű komplexusos. A köszihello azt akarta jelezni, hogy mivel nincsenek érveid nem fogok vitatkozni veled, de úgy látszik nem ment át, ezért most leírtam világosabban, de a továbbiakban ne reagálj, mert fölösleges, én itt befejeztem.Babinho írta:Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 15:23
Ezzel csak az a baj,hogy egy ilyen kp-n átgázolna egy komolyabb csapat,mint HMCS a szomszédlyányon...sulytalan,nincs ki érdemben védekezzen...Ha pedig támadóbb akkor Illara-Modric-Isco. Ha pedig még esélyt akarunk adni a Ronaldo-Dimaria-Balenek akkor azt csak ilyen kp mellett tehetjük meg. Kreatív, sokat passzoló, agilis de védekezésben terület megszállás, visszazárás, letámadás.

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 15:01
Első felállás védekezőbb felfogásnál: A valaki helyére azt gondolom hogy Xabi jelenlegi keret alapján. De akkor előre csatár kell, a Ronaldo-DiMaria-Bale itt nem működhet.morientes írta:Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
-----Illarra---Modric---Valaki---
Ha meg támadóbbat akkor:
----Illarra--------Valaki----
----------isco----------
Az a valaki lehet Casemiro,vagy,ha egyenlőre nincs más,akkor végső megoldáskénz Khedira.Modric Khedira helyén nem jó,játszott ott,de a védekezésben gyenge.Oda valami keményebb arc kellene.Így aztán Kkp-re ott vannak ketten.
A kapus kérdés...rendben,oke,azt irtad szerinted is Lopez a jobb,csak kicsit kérdőjelesnek érzékeltem...de ebben akkor legalább egyetértünk.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 14:54
Köszönöm szépen, erre voltam végre valakitől kíváncsi. És egyet is értek, annak tekintetében amit másik topicban kibontottál mit is barmoltunk el igazán a meccsen.Leírtam.
Annak ellenére, hogy 45 percig pályán sem voltunk, bőven megvoltak a helyzeteink, ott van a meg nem adott büntető. És nem, ezzel nem felmentem a csapatot, mert aki egy félidőt alibizik az ősi rivális ellen, az megérdemli, hogy kikapjon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 14:49
Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 14:42
Leírtam.De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki????????Miben?
És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. október 28., hétfő 14:36
Nem bizony, ahogy a Barca sem.A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 14:36
Ebben nem vagyok biztos, a Rayo ellen is tudatosan adtuk át a területet nekik (ezen a meccsen volt az először 45632882 meccs után, hogy nem mi birtokoltuk többet a labdát), ezzel pedig nem tudtak mit kezdeni, hiszen buszozásra, kontrázásra voltak felkészítve, ennek szellemében lett összeállítva a kezdőjük is.hehe írta:nem hinném, hogy a barca direkt állt vissza, ők olyat sosem tesznek, tehát el kell higgyem, hogy a második félidőben a mi akaratunk érvényesült.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 14:31
Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.
Tehát:Először írod azt,hogy a mondandódnak köze sincs ahhoz,hogy ki a jobb kapus,majd a következő bekezdésben meg az sejlik fel,hogy nálad azért talán mégis Iker...persze lehet hogy ujfenn rosszul értelmezem a szöveget...
Erre reagáltad a következőt:Az hogy teljesen mindegy mit csinál a két kapus már tudjuk hogy idén melyik meccsen melyik kezd az kurva jó versenyszellem igaz?
A versenyszellem fenntartása, motiváció megtartása amit Carlo elbaszott, nem egyenlő azzal hogy Diego a jobb. Szerintem is jelenleg. Az hogy ezek után egy "Bár" kezdetű mondattal reagálok arra is amit te értelmeztél, nem összekeverendő.A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.
De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki????????Ezek után kijelenteni, hogy a foci minden elemében jobb volt a Barca, érdekes dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 13:53
Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.Babinho írta: A véleményemről. Azt meg ne a statisztikáddal próbáld megdönteni. A "játék minden eleme" nálam az FOCI. Nem matek.
Jobb volt a barca. Mi meg PENALTY-zunk.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 28., hétfő 13:43
Gólokat az elején lőtt,jelenleg nem is játszik...Matt009 írta: Iscotól ez még várat magára
Más gólt,és máskor is kapott eleget sajnos. Az egyik kedvencem,de itt Lopezé az 1-es..Babinho írta:Bár az ilyen casillas is becumizta volna kommentek a legjobbak...ő ilyen gólt nem kapott el clasicón. soha. de ezt hagyjuk mert szerintem is diego jelenleg a jobb.
Aztak*rva
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 13:41
1;Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.1. És akkor ha nem ő akkor senki? Így jólvan az a poszt?
2. Értelmezd amit írtam. A mondandóm lényegének köze sincs ahhoz hogy ki a jobb.
Bár az ilyen casillas is becumizta volna kommentek a legjobbak...ő ilyen gólt nem kapott el clasicón. soha. de ezt hagyjuk mert szerintem is diego jelenleg a jobb. Avatar

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 28., hétfő 13:37
Az a helyettes most kurva jól jönne, már csak azért is, hogy motiválja Iscot. Amúgy meg a jelenlegi Isconál Özil többet ér, mert tőle legalább jöttek a gólpasszok. Iscotól ez még várat magáramorientes írta:Az a megfelelő helyettes,márha egyre gondolunk,nem tűrte volna a padot,de még az is nehezére esett volna hogy küzdjön Iscoval a helyért...Az hogy Iscora még nem lehet egy egész idényt rátenni, be kellett volna szépen építeni és a megfelelő helyettest megtartan
A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 13:28
1. És akkor ha nem ő akkor senki? Így jólvan az a poszt?Az a megfelelő helyettes,márha egyre gondolunk,nem tűrte volna a padot,de még az is nehezére esett volna hogy küzdjön Iscoval a helyért...
A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 28., hétfő 13:19
én khedira harmadik ziccerére most hirtelen nem emlékszem, de egyébként volt egy alves ziccer is (a panna után) meg egy neki messitől a szélről, a 16-oson belülre, lövőre visszatett labda, ahol hatalmasat blokkolt valamelyik védőtök.Volt 2 Neymar ziccer meg egy Messi... Az egyik bepattant meg volt egy zseniális Sanchez megmozudlás és ennyi. Nálunk volt 3 Khedira ziccer, egy Ronaldo, egy Benzema kapufa és egy Jesé gól.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem