Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
A 2020as tervről nem tudtam, az előző hsz-t még wikipedia alapján írtam, de közben a Google nekem is ugyanazt mondta, amit sebydani írt.
Mindenképpen ketyeg neki az óra. A következő két nyáron még adott a lehetőség, meg akkor talán utána éven is, de utána már nem nagyon. Én nem vagyok biztos benne, hogy összejön. Aztán majd kiderül...
Mindenképpen ketyeg neki az óra. A következő két nyáron még adott a lehetőség, meg akkor talán utána éven is, de utána már nem nagyon. Én nem vagyok biztos benne, hogy összejön. Aztán majd kiderül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ugye azért akartak váltani, mert a mostani, centenáriumi az nagy siker volt gazdaságilag.Elvileg az USA rendezi 20-ban, elméletileg átállnak az EB rendszerére, és az EB-vel egy nyáron fogják lebonyolítani mindig 2020 után, a 2023-mast pedig ami Ecuadorban lett volna, tolják 1 évvel később, de ott még nincs meg, hogy a rendező marad-e vagy pedig más lesz. Nekem ezek az utolsó infóimferni írta:2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Egyáltalán nem biztos. A következő CA 2019-ben lesz, ráadásul Brazíliában - és ekkor már 32 éves lesz Messi-, az utána következő pedig 2023-ban Ecuadorban. Úgyhogy válogatott szinten szerintem a következő két éveben van már csak lehetősége nyerni valamit.(VB, CA)ferni írta:Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erre aztán lehet várni, hogy egy világ Portugáliának szurkoljon, akkor azt hiszem hamarabb lesz Magyarországon a minimálbér 500.000 forint mintsem nekik szurkoljanak, pláne hogy a tavalyi miatt is utaljak mar az rész csapatot mert nem tudtak nyerni a csoportkörben es egeszen a döntőigrashidm írta:Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki.dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti![]()

Jövőre majd kitalálják, hogy sokkal jobban megérdemelné más...
CR nem legenda csak egy Pippo Inzgahi klón, tanuljátok már meg.
CR meg bármit csinálhat a VBn, EBt nyerni egy Portugál válogatottal a mai mezőnyben az nagy siker és egy rossz szó nem érheti már a címeres mezben lêvő teljesítménye miatt.
Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.
CR meg bármit csinálhat a VBn, EBt nyerni egy Portugál válogatottal a mai mezőnyben az nagy siker és egy rossz szó nem érheti már a címeres mezben lêvő teljesítménye miatt.
Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
dzsi91 írta: Amúgy meg jövőre Cr utolsó lehetősége lesz vb-t nyerni.És egy ekkora legenda megérdemelné nem? Várom ahogy egy világ szorít majd a portugálokért egész júniusban.

Amúgy nem tudom elképzelni, hogy mi lenne a világban, ha CR a válogatottal is mindent megnyerne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki.dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljesen mindegy mit mondott egyiket se mondjuk egy másik csapatra és játékosaira. ez így nem volt korrekt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nyilatkozott már 1 milliószor élete során. ha még mindig a szavakat keresi ott nagy probléma van. kimondta hogy stupid-stupido ehelyett használhatott volna 5 másikat ami azt fejezi ki hogy kikre gondol.h3x0r írta:A videon is latszik, hogy egy kicsit meg is allt, mig kereste az oda illo szot. Mondjuk ugy, hogy vegul nem ez volt a legszerencsesebb megfogalmazas, de a mogotte levo gondolattal szerintem nincs semmi problema.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért idén olyan nagy alakok szúrtak oda a csapatunknak akiktől nem is számított volna az ember ilyesféle megnyilvanulasra. Például Ancelotti vagy most Buffon... elhiszem, hogy nagyon nehez feldolgozni a negyeddöntő sérelmeit es azt, hogy meg mindig nem nyert BL-t Buffon pedig nem egyszer ott volt a lehetőség, de attól függetlenül nem kellene ilyen mondatok elejteni, mert 1: attól nem lesz semmi se jobb, es ugyanúgy megtortentnek marad a dolog, 2: csorbítják a hírnevuket es rájuk jellemző ,,sportpeldakepet''.
- h3x0r
A videon is latszik, hogy egy kicsit meg is allt, mig kereste az oda illo szot. Mondjuk ugy, hogy vegul nem ez volt a legszerencsesebb megfogalmazas, de a mogotte levo gondolattal szerintem nincs semmi problema.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mondjuk szerintem semmi baj sincsen ezzel a nyilatkozattal, akármelyik szót is használta. Éppen arról beszél, hogy túlságosan elbízták magukat... pont a "savanyú szőlő" ellentéte.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Meglepődnék, ha a legostobább szót használta vagy akarta volna használni. A leggyengébbel meg szerintem nincs semmi baj.
az mindegy hogy a klubról hoyg beszél ha közben pár játékosát meg semmibe nézi.
Nem szerencsés ha kimarad az előtte lévő mondat. "Túlzottan nagy optimizmus vette körül a Real Madrid elleni döntőt. Egy bámulatos klub ellen játszottunk, amelynek még a gyengébb játékosai is több rangos mérkőzést nyertek nálam." Persze itt gyengébbnek van fordítva, lehet nem a legszerencsésebb a szóhasználat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Azért aki ekkora példakép, mint Buffon, fogalmam sincs hogyan mondhat ilyet. Elhiszem, hogy fáj neki meg minden, de ez elég szánalmas volt tőle. Az meg hogy kire gondolt valóban érdekes.
- ___Samy___
Én már csak arra vagyok kíváncsi amúgy, hogy ennél a kijelentesnel kire gondolt úgy konkrétan.
Amúgy meg nagyott csalódtam benne. Eddig egy szimpatikus figurának ismertem meg, aki minden helyzetben sportszerű. Erre mond egy ilyet. Nem is mondok rá inkább semmit...
Amúgy meg nagyott csalódtam benne. Eddig egy szimpatikus figurának ismertem meg, aki minden helyzetben sportszerű. Erre mond egy ilyet. Nem is mondok rá inkább semmit...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Savanyú a szőlő. Én egyáltalán nem sajnálom. Főleg ez után. A legnagyobbak sem mindig nyertek (pl bl-t Ronaldo egyser se).