Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. június 12., hétfő 16:09

A 2020as tervről nem tudtam, az előző hsz-t még wikipedia alapján írtam, de közben a Google nekem is ugyanazt mondta, amit sebydani írt.
Mindenképpen ketyeg neki az óra. A következő két nyáron még adott a lehetőség, meg akkor talán utána éven is, de utána már nem nagyon. Én nem vagyok biztos benne, hogy összejön. Aztán majd kiderül...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 12., hétfő 16:04

ferni írta:2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?
Ugye azért akartak váltani, mert a mostani, centenáriumi az nagy siker volt gazdaságilag.Elvileg az USA rendezi 20-ban, elméletileg átállnak az EB rendszerére, és az EB-vel egy nyáron fogják lebonyolítani mindig 2020 után, a 2023-mast pedig ami Ecuadorban lett volna, tolják 1 évvel később, de ott még nincs meg, hogy a rendező marad-e vagy pedig más lesz. Nekem ezek az utolsó infóim :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 12., hétfő 15:44

2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. június 12., hétfő 15:34

ferni írta:Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.
Egyáltalán nem biztos. A következő CA 2019-ben lesz, ráadásul Brazíliában - és ekkor már 32 éves lesz Messi-, az utána következő pedig 2023-ban Ecuadorban. Úgyhogy válogatott szinten szerintem a következő két éveben van már csak lehetősége nyerni valamit.(VB, CA)

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 12., hétfő 15:24

rashidm írta:
dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti
Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki. :mrgreen: :lol:
Erre aztán lehet várni, hogy egy világ Portugáliának szurkoljon, akkor azt hiszem hamarabb lesz Magyarországon a minimálbér 500.000 forint mintsem nekik szurkoljanak, pláne hogy a tavalyi miatt is utaljak mar az rész csapatot mert nem tudtak nyerni a csoportkörben es egeszen a döntőig :lol:

Jövőre majd kitalálják, hogy sokkal jobban megérdemelné más...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 12., hétfő 14:52

CR nem legenda csak egy Pippo Inzgahi klón, tanuljátok már meg.

CR meg bármit csinálhat a VBn, EBt nyerni egy Portugál válogatottal a mai mezőnyben az nagy siker és egy rossz szó nem érheti már a címeres mezben lêvő teljesítménye miatt.

Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 12., hétfő 14:43

dzsi91 írta: Amúgy meg jövőre Cr utolsó lehetősége lesz vb-t nyerni.És egy ekkora legenda megérdemelné nem? Várom ahogy egy világ szorít majd a portugálokért egész júniusban.

:lol: :lol: :lol: Mekkora igazság. :lol: Bár tök mindegy, mert akkor is ki lenne találva valami hülyeség utána, ha véletlen nyernének.

Amúgy nem tudom elképzelni, hogy mi lenne a világban, ha CR a válogatottal is mindent megnyerne. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 12., hétfő 14:33

dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti
Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki. :mrgreen: :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 12., hétfő 14:32

teljesen mindegy mit mondott egyiket se mondjuk egy másik csapatra és játékosaira. ez így nem volt korrekt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 12., hétfő 14:30

Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 12., hétfő 14:20

h3x0r írta:A videon is latszik, hogy egy kicsit meg is allt, mig kereste az oda illo szot. Mondjuk ugy, hogy vegul nem ez volt a legszerencsesebb megfogalmazas, de a mogotte levo gondolattal szerintem nincs semmi problema.
nyilatkozott már 1 milliószor élete során. ha még mindig a szavakat keresi ott nagy probléma van. kimondta hogy stupid-stupido ehelyett használhatott volna 5 másikat ami azt fejezi ki hogy kikre gondol.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 12., hétfő 14:13

Azért idén olyan nagy alakok szúrtak oda a csapatunknak akiktől nem is számított volna az ember ilyesféle megnyilvanulasra. Például Ancelotti vagy most Buffon... elhiszem, hogy nagyon nehez feldolgozni a negyeddöntő sérelmeit es azt, hogy meg mindig nem nyert BL-t Buffon pedig nem egyszer ott volt a lehetőség, de attól függetlenül nem kellene ilyen mondatok elejteni, mert 1: attól nem lesz semmi se jobb, es ugyanúgy megtortentnek marad a dolog, 2: csorbítják a hírnevuket es rájuk jellemző ,,sportpeldakepet''.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 12., hétfő 14:03

A videon is latszik, hogy egy kicsit meg is allt, mig kereste az oda illo szot. Mondjuk ugy, hogy vegul nem ez volt a legszerencsesebb megfogalmazas, de a mogotte levo gondolattal szerintem nincs semmi problema.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. június 12., hétfő 13:53

Mondjuk szerintem semmi baj sincsen ezzel a nyilatkozattal, akármelyik szót is használta. Éppen arról beszél, hogy túlságosan elbízták magukat... pont a "savanyú szőlő" ellentéte.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. június 12., hétfő 13:49

Meglepődnék, ha a legostobább szót használta vagy akarta volna használni. A leggyengébbel meg szerintem nincs semmi baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 12., hétfő 13:33

az mindegy hogy a klubról hoyg beszél ha közben pár játékosát meg semmibe nézi.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. június 12., hétfő 13:31

Nem szerencsés ha kimarad az előtte lévő mondat. "Túlzottan nagy optimizmus vette körül a Real Madrid elleni döntőt. Egy bámulatos klub ellen játszottunk, amelynek még a gyengébb játékosai is több rangos mérkőzést nyertek nálam." Persze itt gyengébbnek van fordítva, lehet nem a legszerencsésebb a szóhasználat.

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 12., hétfő 13:27

Azért aki ekkora példakép, mint Buffon, fogalmam sincs hogyan mondhat ilyet. Elhiszem, hogy fáj neki meg minden, de ez elég szánalmas volt tőle. Az meg hogy kire gondolt valóban érdekes.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 12., hétfő 13:23

Én már csak arra vagyok kíváncsi amúgy, hogy ennél a kijelentesnel kire gondolt úgy konkrétan.

Amúgy meg nagyott csalódtam benne. Eddig egy szimpatikus figurának ismertem meg, aki minden helyzetben sportszerű. Erre mond egy ilyet. Nem is mondok rá inkább semmit...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 12., hétfő 13:17

Savanyú a szőlő. Én egyáltalán nem sajnálom. Főleg ez után. A legnagyobbak sem mindig nyertek (pl bl-t Ronaldo egyser se).

Vissza: