PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 13., kedd 17:32
PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 13., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 13., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 13., kedd 14:48
Buffon-Marcelo (vagy Ramos)-Modric-CR. Az El meg nem érdekel.BBeno írta:na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.buffon megérdemli? védő nálam marcelo. kp az modric vagy kroos.
támadó egyértelmű. EL legjobb játékosa totál homály nekem. lehet odaadják pogbának de csak mert dolberg nagyon leszerepelt a döntőn. bár miki is jól ment az EL-ben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 13., kedd 14:44
na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 13., kedd 9:43
Nincs ez lefutva. Bappet akarjuk, ha nem jon is biztis vagyok abban hogy nem Mayoral lesz a 2. Szamu centerunk. Eleve Ce is mar annak szamit.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Nem látom sok értelmét ennek a 'cserének".
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 13., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 9:14
Nem én javítottam, ha ez megnyugtatrashidm írta:Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.
http://madridom.hu/?p=104985
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 13., kedd 9:11
Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.
http://madridom.hu/?p=104985
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 9:05
Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Nem látom sok értelmét ennek a 'cserének".
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 13., kedd 8:44
375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 8:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. június 12., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 12., hétfő 16:04
Ugye azért akartak váltani, mert a mostani, centenáriumi az nagy siker volt gazdaságilag.Elvileg az USA rendezi 20-ban, elméletileg átállnak az EB rendszerére, és az EB-vel egy nyáron fogják lebonyolítani mindig 2020 után, a 2023-mast pedig ami Ecuadorban lett volna, tolják 1 évvel később, de ott még nincs meg, hogy a rendező marad-e vagy pedig más lesz. Nekem ezek az utolsó infóimferni írta:2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 12., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. június 12., hétfő 15:34
Egyáltalán nem biztos. A következő CA 2019-ben lesz, ráadásul Brazíliában - és ekkor már 32 éves lesz Messi-, az utána következő pedig 2023-ban Ecuadorban. Úgyhogy válogatott szinten szerintem a következő két éveben van már csak lehetősége nyerni valamit.(VB, CA)ferni írta:Amúgy Messi tuti fog Copa Americát nyerni, elég vicces, hogy mostanában kettesével rendezik meg úgy is fogják, VBn meg majd sztem európai siker lesz, nem érzem se a brazil se az argentinoknál, hogy nyerhetnek, bár most lett az utobbiaknak egy értelmes edzője.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 12., hétfő 15:24
Erre aztán lehet várni, hogy egy világ Portugáliának szurkoljon, akkor azt hiszem hamarabb lesz Magyarországon a minimálbér 500.000 forint mintsem nekik szurkoljanak, pláne hogy a tavalyi miatt is utaljak mar az rész csapatot mert nem tudtak nyerni a csoportkörben es egeszen a döntőigrashidm írta:Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki.dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 12., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 12., hétfő 14:43
dzsi91 írta: Amúgy meg jövőre Cr utolsó lehetősége lesz vb-t nyerni.És egy ekkora legenda megérdemelné nem? Várom ahogy egy világ szorít majd a portugálokért egész júniusban.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 12., hétfő 14:33
Az lenne az igazi. Portugália-Argentína vb döntő, Cr tizenegyesével nyernének... és Messi büntetőt hagyna ki.dzsi91 írta:Lényeg a lényeg.Danilo bl cimvédő és mindenki más beveheti
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem