Raiola az ügyfelei érdekeit és kívánságait nézi, ahogy minden komolyabb játékosügynök. Többek között Ibra is részletesen írt róla a könyvében, hogy milyen profi és hogy mindent megtesz a játékosaiért. Persze nem ma jött a falvédőről, van benne rafináltság bőven, de nem hinném, hogy bárkit is rávenne egy olyan dologra, amit nem akar. Meg egyébként ha Donnarumma annyira maradni akart volna, akkor az ügynöke sem tehet túl sok mindent...donor írta:Nem kell feltétlen elítélni és megbélyegezni mindenkit az első hírek hallatán. A drága ügynökét ismeri mindenki, tőle kitelik minden, és elég jól megy neki a rábeszélés is, lásd Pogba is inkább elment az EL-be vitézkedni.
Nem is azzal van a baj hogy távozott, hanem hogy előtte milliószor hűséget fogadott a csapatának, ezzel a lépésével pedig hátba szúrta azt a sok millió embert, akikkel elhitette, hogy ő lesz a jövő nagy Milan-ikonja. Akik azért nem egy Taktabaszoda szintjén vannak...donor írta: Az is lehet, hogy komoly ajánlat van a tarsolyában (nem tudom van e kivásárlási ára), így hülye lenne aláírni az új szerződést. Azért azt szögezzük le, hogy a Milan jelenleg egy olasz középcsapat. Most lehet, hogy elindul valami, de ki tudja mit hoz a jövő.
Én azt mondom várjuk ki az ügy végét, mielőtt véleményt alkotunk. (csak úgy bele gondoltam, hogy Taktabaszodán játszom, gyerek korom óta nekik szurkolok, és megkeres a világ 5-10 legjobb klubja, hogy velem képzelik el a jövőt, akkor mennyire ragaszkodnék a taktabaszodai csapatomhoz)
Én nem vagyok amúgy szélsőségekre hajlamos ember, a Milan jövője is hidegen hagy, de -ahogy már többen írták előttem- ez egy végtelenül gerinctelen és aljas húzás volt Gigio részéről. Egyébként a Sky Italia szerint 5 milliós fizetést kapott volna... Fassone is azt nyilatkozta, hogy mindent megtettek, hogy maradjon.