RealMadridFanatic írta:Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
Abszolút. Már egy ideje nem csinál olyanokat, mint az Inter ellen anno (az Oscar-díjas színészkedés ugyebár

), általában nem fetreng, vagy legalábbis nem olyan gyakran, mint korábban. Amikor meg huzamosabb ideig fekszik a földön, akkor többnyire tényleg kapott egy szép csomagot a bokájára, lehet látni a visszajátszásban. Szóval szerintem javult e tekintetben.
Az más kérdés, hogy ott van Alba, aki színészkedik helyette is...
Viszont az tényleg pozitívum számomra is, hogy egyre többen kezdik elismerni, hogy Busquets valóban kiemelkedően jó játékos, pár éve még nevetségesen alulértékelt volt Sergio.