Reménykedtem, hogy zsír új számból jön a klip. Azt nem értem, hogy mi értelme van kidobni egy számot simán aztán rá pár hétre/hónapra klippel. Viszont ez jobb lett, mint az eredeti szám, sokkal jobb lett ezzel a hangszereléssel.

Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Welhello & Halott Pénz - Emlékszem Sopronban
Volt-himnusz... Hát eddig is egyhangú volt a Welhello, a HP is kezdett az lenni, ez a kettő iszonyatosan gyenge lett szerintem, nem tetszik egyáltalán.
Volt-himnusz... Hát eddig is egyhangú volt a Welhello, a HP is kezdett az lenni, ez a kettő iszonyatosan gyenge lett szerintem, nem tetszik egyáltalán.
"And my heart will leave you never."
- realmadridfan
El foglak most keseríteni, de voltam már kb 8-10 koncerten és a szózat, surfpunk sosem voltPipita írta:
Pénteken meg életem első Supernem koncertje, hihetetlenül várom![]()
![]()
![]()
a másik arc
szózat
surfpunk
ha ők lesznek, akkor én már boldog leszek.

Szerintem bent még jobb is, jobban undergroundos úgy a hangulat, mint kint, de lehet ezzel csak én vagyok ígyZsombor írta:Ja, sok punci.Pedig haverjaimmal a szabadtérire szavaztunk, nagy állatság lett volna. Bár így is tuti, hogy nagy buli lesz.

Ja, sok punci.Pipita írta: előben előttünk debütál, ne kötekedj.amúgy jogos.
közben a sok puhapöcsű áttetette hogy zárt helyiségben legyünk, én azért nem feltétlenül örülök neki, mégis csak ez lett volna az első szabadtéri Supernem koncert idén.![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
előben előttünk debütál, ne kötekedj.Jaja, ott leszek, már tűkön ülök.Az eső sem fog zavarni, csak kezdődjön már.
Még én sem voltam ott, sőt, még csak a 2. supernem koncertem lesz, hiába hallgatom őket már hosszú évek óta. A legutóbbi koncerten(1 hónapja kb) a pogót az órám(gecibutavoltam, hogy vittem) és egy nadrágom bánta. De remélem most is hasonlóan nagy buli lesz.
Az új szám aznap már fog debütálni a Petőfin, nem?

közben a sok puhapöcsű áttetette hogy zárt helyiségben legyünk, én azért nem feltétlenül örülök neki, mégis csak ez lett volna az első szabadtéri Supernem koncert idén.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Snoop Dogg - I'm Ya Dogg (feat. Kendrick Lamar & Rick Ross) (Bush 2015)
Kendrick megmutatja a már kissé kiégett Snoopnak és az alapból szar Rick Rossnak, hogy is kell rappelni
Minőség nem 100-as, mintha gyorsítva lenne itt kicsit, Spotify-on elérhető normális minőségben.
Kendrick megmutatja a már kissé kiégett Snoopnak és az alapból szar Rick Rossnak, hogy is kell rappelni

Minőség nem 100-as, mintha gyorsítva lenne itt kicsit, Spotify-on elérhető normális minőségben.
twenty one pilots: Tear In My Heart
Teljesen véletlenül akadtam rájuk, de parádésak, 3 napja pörgetem az új lemezüket.
Teljesen véletlenül akadtam rájuk, de parádésak, 3 napja pörgetem az új lemezüket.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
fuck the pogo.
Teljesen tönkreteszik azoknak az emberek élményét akik nem akarnak részt venni. Főleg azokat rühellem akik 500 kilós kövér zsirdisznók, és nekem jönnek, én meg idegből eltolom, de meg se moccan.
A legemlékezetesebb az skindred koncerten volt hegyalja feszten. ment a pogo és valaki izomból gyomorszájba vágott könyökkel, mit ne mondjak, 1percig guggolva azt se tudtam merre vagyok arccal.
Teljesen tönkreteszik azoknak az emberek élményét akik nem akarnak részt venni. Főleg azokat rühellem akik 500 kilós kövér zsirdisznók, és nekem jönnek, én meg idegből eltolom, de meg se moccan.

A legemlékezetesebb az skindred koncerten volt hegyalja feszten. ment a pogo és valaki izomból gyomorszájba vágott könyökkel, mit ne mondjak, 1percig guggolva azt se tudtam merre vagyok arccal.

Jaja, ott leszek, már tűkön ülök.Pipita írta:
Dede, te is jössz?
Remélem jó hely*, sose voltam még
*olcsó a sör
https://www.youtube.com/watch?v=Tp0Bn4W1_eY
akcióember!
legyen már péntek.
Amúgy ott fog debütálni az új sázm, ha minden igaz.

Még én sem voltam ott, sőt, még csak a 2. supernem koncertem lesz, hiába hallgatom őket már hosszú évek óta. A legutóbbi koncerten(1 hónapja kb) a pogót az órám(gecibutavoltam, hogy vittem

Az új szám aznap már fog debütálni a Petőfin, nem?

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Wellhello x Halott Pénz - Emlékszem, Sopronban (a Telekom VOLT Fesztivál himnusza)
egyetlen fesztivál ahova nem mennék kb
egyetlen fesztivál ahova nem mennék kb

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dede, te is jössz?Csak nem a BNT-ben?

Remélem jó hely*, sose voltam még
*olcsó a sör
https://www.youtube.com/watch?v=Tp0Bn4W1_eY
akcióember!
legyen már péntek.

Amúgy ott fog debütálni az új sázm, ha minden igaz.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Elég jó ez a Cozz gyerek, köszönet, Samy és Zsombor.
SoulChef - Grown (feat. Hydroponikz)
Etherwood - Amen Roadtrip

SoulChef - Grown (feat. Hydroponikz)
Etherwood - Amen Roadtrip
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Csak nem a BNT-ben? Reménykedjünk hogy nem lesz nagy eső.Pipita írta:Kozmosz - Maradok tisztelettel
azért a Berlinbe' jöttment az elég erős.![]()
vagy inkább hülyeség
Pénteken meg életem első Supernem koncertje, hihetetlenül várom![]()
![]()
![]()
a másik arc
szózat
surfpunk
ha ők lesznek, akkor én már boldog leszek.