wZoLee7 írta:
A RB egyébként sokkal jobb a boxban is, jobban is tudják helyszínhez vagy helyzethez függően beállítani az autót, ezt a hétvégét elkell ismerni, minden téren nyertek. Viszont elég nevetséges volt nézni, ahogy drs-el sem lehetett előzni. A RB-ok tempója brutális, Hamilton ugyan úgy a tauri mögött esélytelen volt. Olyan távolságból a drs-el garantált előzés kellene, hogy legyen, erre semmi. Ezt nem lehet körülményekre vagy pályára fogni, ott valamit nagyon eltaláltak az autókkal. Ez itt egy kellemes vonatozás volt, maximum akkor lehetett volna bármi esély, ha Perezzel együtt Leclerc is kiáll a boxba és közelebb kerülnek, bár látva a tempót még akkor sem.
Simán lehet a következő hétvégén pont ilyen lesz csak fordítva, Sainz sem lesz mindig a bré rossz oldalán. Ott Ricciardo, hogy nem kapott büntetést nem tudom, a verseny irányítás valszeg mást nézett közben, mert a DRS engedélyeztetés is igen csak későn jött.
És hogy beleálljak ismét Schumiba, ahogy tavaly Mazepint volt mellette egy rakás szerencsétlenség, úgy most Ő lett Magnussen mellett a next Mazepin. A szezon elején vagyunk, de még pár ilyen futam, továbbra is 0 pont a neve mellett és a Haas-nál elgondolkodnék azon, hogy lecseréljem. Vagy ha nem is pontokat kezd el feltenni a neve mellé, legalább legyen versenyben, ne forogjon meg kiüssön másokat. Az autó középmezőny és ott sem a legrosszabb, a kitudja honnan előrántott pilóta 14 pontot kapart össze, hárim nulla pontos pilóta van már csak a mezőnyben. Egyszerűen ez a teljesítmény kevés.
Szerintem nincs összefüggés Gasly-Hamilton és a többi között. Gasly sem bírt pl. Albonnal. Szóval szép meg jó, hogy lehet menni a másik autó mögött, de szarra sem jó, cserébe lassabbak az autókat és még pattognak is, ami nyilván egy kritikusabb előzés esélyét is kinyírja.
RB tempója fura, tuti van valamilyük.
Ferrari meg ténylegesen gyengébb a boxban és irányításban, hiába vezetett eddig Leclerc a mai hibája ellenére toronymagasan a legjobban. Az első kerék cseréjét is, ha nem cseszik el, akkor Perez már nem ér fel rá (több, mint egy 1 mp-vel volt rosszabb a kerék cseréje).
alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta:
tovabbra is fogalom zavarban szenvedsz
Te meg továbbra is csak arrogánsan ideböfögsz félmondatokat Tjacks haveroddal. Most azt várod, hogy erre reagáljak vagy mi? Leirhatnád egyszer a véleményedet normálisan is, de a megszokások rabja vagy úgy látom.
Arrogáns? Mi volt ebben arrogáns? Arrogáns az, amikor leidegbetegezel egy top pilótát, aki elrontott egy kanyart. Vagy leírsz, akkora fasságot, hogy Max 2 tizeddel gyorsabb mindenkinél. Mondom én, hogy fogalom zavarod van, de úgy látszik több téren is.
Azért sikerül olyan szinten megcsömörleni egy-két szélsőséges szurkolótól, hogy még ellenszenvesebb lesz maga a pilóta is.
Btw. Norris meg a Mclaren úgy látszik magukra találnak, de még így is elszomorítóan nagy a hátrány az RB és a Ferrari mögött. És úgy látszik, hogy előbbiben több lehet a tartalék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K