petiamadridista írta: Imádtam Carlót még a Milanban is.
Amikor hozzankj ött örültem.
BL győzelem lett. Sírva örültem.
De ez most rossz lépés szerintem.

mivel én a finom, technikás, gyors, sok, rövidpasszos, egyérintős, háromszögelőzködős, kényszeritőzős, futsalszerű bugit akarnám látni (90es évek brazil válogatott style), és engem még nem hívtak, a szóba jövő nevek közül carlito útja lenne sztem a legjobb. a többi tag fejszével kel és fekszik, hogy a favágást jól betanithassa a sablonfocijába. (raul kivetel, de nem tudom mit tudna edzőként)
ami nagyon fontos, mennyire kap szabad kezet, hogy a ballasztot kicsaphassa a csapatból, es őket mennyire tudjuk és kikkel lecserelni, nyilvan ha jön 1-2 nagyobb név, az ilyen asensio es isco féle krumpliszsákok meg fogják úszni a nyakazást, mert nem lesz lé őket is lecserelni, maradniuk kell a létszám miatt, aztan amikor jönnek a szokásos sanitas trendek, akkor játszani is fognak.
atmeneti idoszak ez most, sok balfasz es kb ugyanannyi kioregedo alapember utan a kerdes, hogy hány nyarat vesz igénybe az ujjaformálás, valszeg pappe es hali ezeket is figyelembe fogja venni, amikor eleteszik az etteremben a zsepit az eurokkal.