Miért lennénk elnyomva? Chilwell off, helyette van Alonso -> Rodry lefutja, a James-Vini párharc X (pláne, hogy az angol több hete sérült, most kapott már percet hétvégén, ok, lehet tud kezdeni, de nagy formában nem lehet). Ráadásul az 5 védő se biztos náluk, elmúlt hetekben próbáltak mindent 433, 4231et.., ha 5 védővel kezd Tuch., akkor lehet 0-0-ra kell játszani, mert akkor nem nyerni akarnak ők sem..Anthony írta: Hát érdekelne hogy szerintetek mi lenne a jó megoldás a Chelsea 5 védős felállása ellen?
A középpályán is el leszünk nyomva, ráadásul a széleken is. Nem tudom mi erre a megoldás. De biztos nem annyi hogy bedobom Valverdet a jobb szélen Rodrygo/Asensio ellen.
A herceget mondjuk nem szeretném a pálya közelében látni, habár az utolsó 10 percre jó lehet, olyankor motiváltabb hátha elereszt egy távoli dugót.
Én R.Carlosszal maximálisan egyetértek, Fede, Rodry kell, bár nem értem, miért játszana nála LV
Persze ha
Fede-CMK
Vini-Benz lesz, akkor a másik meccset fogom nézni, vagy valami filmet az asszonnyal
a psg-től fostam (az első meccs majdnem copó is lett), de ettől a chelsea-től, pláne, hogy most nem az van, mint tavaly, hogy alig van 10-11 játékosunk a kezdőbe, már nem..