Mért nem pörögnek az igazolások, eljött júli 1, nyíltak a piacok, Perez megújította a mandátumát, lejárt a fiskális év is, haladjuunk!

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 3., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 3., hétfő 9:49
A szezon vége felé elkaptam egy pillanatot, mikor Danilo egy "megmozdulására" Zidane csak fejcsóválással reagált. Akkor már tudtam, hogy a brazilnak kb lefőtt a kávé.wZoLee7 írta:ZZ is felismerte, Danilonak itt semmi keresnivaloja
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 3., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 3., hétfő 8:11
Akkor még nem gondolta senki, hogy van rá kereslet.Kerlon írta:Eddig hugyert fosert eladtatok volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 3., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 3., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 2., vasárnap 20:09
Akkor ne beszélgessünk, nincs mirőlRealista24 írta:Nem lesz a 4-3-3 sem dobva, de a keretünk elég mély hozzá még így is. Cé meg úgyis marad, nincs jobb hely számára.Babinho írta: Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.
Tehát az idei perfect keretet fenn kell tartani. Pótolni még Danilot is kell, hát még CRt.
De szted megy vagy marad?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 2., vasárnap 20:07
Nem lesz a 4-3-3 sem dobva, de a keretünk elég mély hozzá még így is. Cé meg úgyis marad, nincs jobb hely számára.Babinho írta: Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.
Tehát az idei perfect keretet fenn kell tartani. Pótolni még Danilot is kell, hát még CRt.
De szted megy vagy marad?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 2., vasárnap 20:02
Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.Realista24 írta:A jövő pedig a 4-4-2, így értelemszerű, hogy a közepét kell brutálissá tenni.Babinho írta:Isco kezdő![]()
És kozeppalyas. Semmi köze Ronaldo jelenletehez sztem. De én biztos nem mennék neki a szezonnak egy Benzema-Mbappe-Bale-Asensio támadó sorral egy 60 meccses szezonnak. Hát az mekkora lutri már? Meg gyengébb is 2 szinttel az ideihez képest
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 2., vasárnap 19:58
A jövő pedig a 4-4-2, így értelemszerű, hogy a közepét kell brutálissá tenni.Babinho írta:Isco kezdő![]()
És kozeppalyas. Semmi köze Ronaldo jelenletehez sztem. De én biztos nem mennék neki a szezonnak egy Benzema-Mbappe-Bale-Asensio támadó sorral egy 60 meccses szezonnak. Hát az mekkora lutri már? Meg gyengébb is 2 szinttel az ideihez képest
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 2., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 2., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 2., vasárnap 19:35
Nem is kell több.Jim írta:A stadion projekt miatt fektet inkább a jövőbe a vezetőség?![]()
úgy látom, játékosokra csak annyit szeretnének költeni, ami az eladásokból bejön
és azt is csak tehetségekre
Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 2., vasárnap 19:32
És mi ebben a kivetnivaló?Jim írta:úgy látom, játékosokra csak annyit szeretnének költeni, ami az eladásokból bejön
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 2., vasárnap 19:25
Meg Dzsunior Vinisziusz.Jim írta: Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 2., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 2., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 2., vasárnap 18:41
Jim írta:ennyi jó hírt mostanában![]()
nem találok szavakat![]()
még Realista bejelenthetné, hogy Bale megegyezett a MU-val
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 2., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 2., vasárnap 18:26
Bárki csak ne az a szerencsétlen..H.E.H.E. írta:miért vagyunk hülyék?
ki fog játszani ha carvajal sérült vagy eltiltott?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem