. mindenesetre ez nem változtat azon a tényen, hogy jó a barca, jó neymar, jó messi és jó napot!
Semmi baja nem lenne senkinek sem azzal,ha JÓ lenne a média szerint.....nekem azzal(azokkal)van bajom,akikre ráaggatnak földöntúli jelzőket,túloznak,szétzsenizik,toppozzák,elmúlt 40 év legjobbjázzák...vagy éppen ellenkezőleg,lehúzzák,leszólják,vagyis a normális tudásától eltérő megitélést nem dijazom.
Hehe:
Én birlak,és sok okosságot olvastam már tőled,és a kommentjeid 5-6%-val egyet is értek

.
De......a brazil válogatott nem hiszem hogy a világ legjobbja,a játékuk inkább a "minden idők leggyengébb,legsivárabb focija".
Neymar tényleg tehetséges,és lehet belőle nagy játékos,de még egyáltalán nem az,max az NSO-n,meg a sok egervárinmezeynknézinfarkason felnövő fogalmatlannál.
Ha CR dobálásai hülyegyerekesek voltak(azok),akkor neymaré nem az? Szintiszta mozi a legtöbb jelenet. A faragás meg lesz is,mivel látja mindenki hogy állandóan rájátszik,unszimpatikus. A legtöbbnél nem kellene elesnie,de esik.....dobja magát.
Ami pozitiv,de ezt szerintem a barca eszközölte ki,hogy levágták róla azt a sz*rt a feje tetejéről. Nem foci pályára való hanem ide:
http://www.fnc.hu/
Nincs nekem semmi bajom neymarral,csak túlzás ami megy,mint özillel is,egy rakaás vicc az egész,ma is azt olvastam hogy tegnap az volt a kulcs hogy kikapcsolták özilt.
Annyi a probléma hogy özil magát kapcsolta ki,mert a játékot is kerülte. De a média most öziles volnalon fut,mert eszik ha a realra lehet húzni egy pikk11-est. Afféle arculcsapás hogy miért adták el az elmúlt 40 év legjobb irányitóját.
Mert szar volt azé,mert hasztalan volt azé. Mert egy vagyont kaptunk érte azé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.