De, már a miénk, megírta a Lacipresspalesz77 írta:Vele most mi van amúgy? Úgy volt, hogy tegnap tárgyal róla a Madrid, a Betis elnöke erre azt nyilatkozta, hogy nem volt semmi kapcsolatfelvétel veletek. A katalán újságok szerint közben hozzánk jönne, de Teo-nál is azt mondták, hogy minket választ majd inkább az ügynöki nyomás meg az összkép miatt, aztán láthatjuk. Közben olvastam olyat, hogy nem is utálja a Barcát, az csak fake volt, láttam tweeteket arról, hogy Realt "támadja", de közbe van valami Madrid mezes kép róla.. Nekem egyre nagyobb keszekuszaság az ügy. Valami biztos forrásból biztos "állást" nem tudsz mondani, hogy most mi is van vele?Realista24 írta:Ceballos kapós lett, a Real és a Barca után a Juve is vinné a hírek szerint.

Én egyébként csak arra tudok hivatkozni, amit már megírtunk még az egész hype előtt:
http://madridom.hu/blog/2017/05/24/ceba ... kiszemelt/
Én erre támaszkodok, ebben bízok, hogy már akkor le lett zsírozva minden, most meg csak a szokásos nyomásgyakorlás van az újságok részéről, akik azt hiszik, hogy tudnak bármit is befolyásolni. Az ilyen közösségi hálózatos szarok meg már azelőtt monitorozva vannak, hogy egyáltalán a játékos neve felmerülne komolyabban egy-egy klubnál, legalábbis szerintem. Ha nem, akkor borzasztó amatőrök.