Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.
Tehát:Először írod azt,hogy a mondandódnak köze sincs ahhoz,hogy ki a jobb kapus,majd a következő bekezdésben meg az sejlik fel,hogy nálad azért talán mégis Iker...persze lehet hogy ujfenn rosszul értelmezem a szöveget...
Erre reagáltad a következőt:Az hogy teljesen mindegy mit csinál a két kapus már tudjuk hogy idén melyik meccsen melyik kezd az kurva jó versenyszellem igaz?
A versenyszellem fenntartása, motiváció megtartása amit Carlo elbaszott, nem egyenlő azzal hogy Diego a jobb. Szerintem is jelenleg. Az hogy ezek után egy "Bár" kezdetű mondattal reagálok arra is amit te értelmeztél, nem összekeverendő.A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.
De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki????????Ezek után kijelenteni, hogy a foci minden elemében jobb volt a Barca, érdekes dolog.

És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...