Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 5., szerda 17:48

miért ne adhatnánk kölcsön Ceballost?
és pl 2 évre is kölcsönadnám, utána már megfelelő esetben kezdő lehetne itt :mrgreen:

ha nem adjuk kölcsön, nem fog játszani
főleg hogy még Isco is kérdéses ha Balet kezdőbe kell tenni ...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 17:38

A szövetség aug 13 és 16-ra akarja a szuperkupa meccseket, 11-14-re van hirdetve, 12-15-öt akar a Real. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. július 5., szerda 16:57

Theo Hernandez hivatalos lett.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 15:42

AS szerint egy nappal kesobbre szeretnenk tolni a spanyol szuperkupa ket meccset az europai szuperkupa meccs miatt ami aug 8an lesz. aug 12-15 re alarja a real a ket meccset.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 5., szerda 14:31

Hivatalos Coentrao kölcsönadása.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 13:49

coentrao bejelentette hogy visszatert portugaliaba. sporting stadionjaban pozolt.

remelem 100% bert mi alljuk es palyaralepesi bonuszt is adunk :mrgreen:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 5., szerda 12:08

Realista24 írta:Achraf kölcsönadása az Alavesnek egyelőre meg lett állítva. Ha Danilo távozik, akkor van esélye az amcsi túrán beverekedni magát a keretbe.
Ez egy jó hír. Remélem sikerül neki.

Még a végén a Realnak is lesz egy La Masiaja? :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 5., szerda 11:41

CS0ki írta: Mondjuk szerintem nálunk már erősen csak kispad lett volna, onnan nem biztos, hogy a válogatott kezdőjébe került volna alapból. Gondolom ez lényeges szempont volt neki a váltásnál.
bőven alapkezdő lenne a padról is. Bruno Alves novemberben lesz 36 éves most ment el a Rangersbe, Fonte meg decemberben lesz 34 és a West Hamben van. még a kispadról is simán mindegyik előtt van.
Lehet nem népszerű, amit írok, de én lehet beáldoznám Kovacicot a spanyolért... Sokkal közelebb áll Modrichoz a játéka. Imádom Kovacic megindulásait, de az elmúlt két évben olyan sokat nekem nem mutatott, ami alapján látnám azt, hogy ő lesz a megoldás a jövőre nézve. Nem írnám le, de nem is tenném olyan helyzetbe, hogy nem kell hozni senkit, mert ő itt van. (két év múlva szerintem már nem lesz itt amúgy.)

Amúgy kezdünk tényleg sokan lenni a keretben.
én nem áldoznám be Kovát. inkább azon elmélkedek hogy a 2 egyszerre mit butítana. előttük egy Asensio meg egy veterán Isco. lenne joga bonito rendesen.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 5., szerda 11:33

Rohadtul nem értem ezt. Maradhatott volna még minimum egy évet, majd ilyen besiktasokban folytathatta volna utána.

Bőven van még Pepében.
Mondjuk szerintem nálunk már erősen csak kispad lett volna, onnan nem biztos, hogy a válogatott kezdőjébe került volna alapból. Gondolom ez lényeges szempont volt neki a váltásnál.
Ha ezt a Ceballos gyereket nem lehet kolcsonadni, akkor nekem nem kellene. Itt van egy Kovacic, akivel még mindig nem igazán kezdtünk semmit, és benne több van, mint a spanyolban. Ha egyszerre lesznek a keretben, csak egymás elől veszik el a lehetőséget, ez meg nem jó egyikőjüknek sem.
Lehet nem népszerű, amit írok, de én lehet beáldoznám Kovacicot a spanyolért... Sokkal közelebb áll Modrichoz a játéka. Imádom Kovacic megindulásait, de az elmúlt két évben olyan sokat nekem nem mutatott, ami alapján látnám azt, hogy ő lesz a megoldás a jövőre nézve. Nem írnám le, de nem is tenném olyan helyzetbe, hogy nem kell hozni senkit, mert ő itt van. (két év múlva szerintem már nem lesz itt amúgy.)

Amúgy kezdünk tényleg sokan lenni a keretben.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 5., szerda 11:32

ez a Ceballos hír nem tetszik. ha el is megy James akkor se lenne itt helye maximum párszáz perc, akkor meg inkább az amit korábban írtak hogy vmi nemzetközi kupás csapatba eldobják egy évre.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 11:24

Achraf kölcsönadása az Alavesnek egyelőre meg lett állítva. Ha Danilo távozik, akkor van esélye az amcsi túrán beverekedni magát a keretbe.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. július 5., szerda 9:31

M1Ö írta:
Realista24 írta:Ahogy írtam korábban, nem fizetéssel kell meggyőzni. 6 millió így is középmezőny, a semmire, ha mondhatjuk így. Megkapja élete lehetőségét, ha ez nem elég, akkor ez van. Így is horror lóvét áldozna rá a klub.
Persze, velem (is) dumáltad korábban. Egyet értünk, hogy ha nem elég neki Zidane, CR, alapból egy csúcson lévő Real, hogy a fél világ róla beszélne, akkor megette a fene. Csak látod, a pénz nagy úr, úgy látszik a szülőket jobban érdekli. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy csak azért nem a Real-t választanák, mert nekik olyan jó Párizsban és semmiképp nem akarják elhagyni. Biztos vannak ilyen emberek, de elég gyökerek lesznek (már bocsánat :mrgreen: ) ha ennyi miatt nem engednék el a fiukat Madridba. Ők maradnak Párizsba Kilyan meg szépen költözik. Mennyi egy Párizs-Madrid út repülővel, 1 óra? :sly:
Aki egy ilyen szezon után a PSG-t választja, ott komoly gondok vannak. Talán ők voltak a világ legnagyobb luzerei az elmúlt 6-7 évben. Én még ilyen szinten ekkora amatőröket nem láttam. Ha oda megy, totál vak a világhoz, és nem lenne itt sem jövője ezáltal. Nekünk meg létszükséglet frissíteni elől, mert egyszerűen muszáj egy ilyen szezon után friss erőt hozni. Erre a jelen piacon senki nem képes. Középpályásra nincs szükség, abban vezetünk nagyon, előre kell Mbappe. Nincs apelláta. Remélem látja ezt Zidane is.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 5., szerda 8:42

Realista24 írta:Ahogy írtam korábban, nem fizetéssel kell meggyőzni. 6 millió így is középmezőny, a semmire, ha mondhatjuk így. Megkapja élete lehetőségét, ha ez nem elég, akkor ez van. Így is horror lóvét áldozna rá a klub.
Persze, velem (is) dumáltad korábban. Egyet értünk, hogy ha nem elég neki Zidane, CR, alapból egy csúcson lévő Real, hogy a fél világ róla beszélne, akkor megette a fene. Csak látod, a pénz nagy úr, úgy látszik a szülőket jobban érdekli. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy csak azért nem a Real-t választanák, mert nekik olyan jó Párizsban és semmiképp nem akarják elhagyni. Biztos vannak ilyen emberek, de elég gyökerek lesznek (már bocsánat :mrgreen: ) ha ennyi miatt nem engednék el a fiukat Madridba. Ők maradnak Párizsba Kilyan meg szépen költözik. Mennyi egy Párizs-Madrid út repülővel, 1 óra? :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 8:22

miert akar padozni egy teljes ev kezdokent helyett? nem tul logikus. vagy lehet nem akar kimaradni a triplazasbol?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 5., szerda 8:20

Érdekes így ez a Ceballos történet.

Létszámban beférne a keretbe, de hogy ZZ hogy oldaná meg a bandát.... :hmmm:

Természetesen Jamesnak is menni kellene és még így is necces lenne elosztani a perceket ( talán ha Bale megint nem lesz végig ) . ( De ugye Mbappe érkezése is Morata távozásától függ, benne van ez is ).

Marha jó kis csapatot lehetne összedobni fm-ben, csak itt real-ben kicsit más lesz a leányzó fekvése.

Mondhatni, hálás problémák előtt a csapat, csak kérdéses mit lép ZZ és Perez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. július 5., szerda 8:22-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 5., szerda 8:07

Ha ezt a Ceballos gyereket nem lehet kolcsonadni, akkor nekem nem kellene. Itt van egy Kovacic, akivel még mindig nem igazán kezdtünk semmit, és benne több van, mint a spanyolban. Ha egyszerre lesznek a keretben, csak egymás elől veszik el a lehetőséget, ez meg nem jó egyikőjüknek sem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 7:50

Jesús Vallejo pénteken, Theo pedig hétfőn lesz bemutatva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 6:51

A Marca ma reggel arról számol be, hogy Ceballos igent mondott a Real Madridnak, azonban van egy feltételük, nem adhatják kölcsön, maradnia kell az első csapattal. A lap szerint ez csak akkor fog tudni megvalósulni, ha James es Morata is távozik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 4., kedd 23:39

h3x0r írta:
eReMA írta:Pepe, Besiktas.
Hivatalos.
Azert az valamit elarul Pepe PR-jarol, hogy a csodaugynokkel az oldalan is csak egy Besiktast tudott osszehozni maganak. Gondolom mar o is megbanta, hogy nem irta ala azt az 1 eves szerzodes.. Mert hogy en ezek utan a helyeben a fejemet vernem a falba, az is biztos. Mindenesetre sok sikert a tovabbiakban!
Ugyanezt megkapta volna egy évvel később is. Ez nagyjából biztos. Elkurta. Van ilyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 4., kedd 23:35

Mennyit fog keresni Pepe?

Legalább annyi értelme legyen a dolognak, hogy jó fizetése lesz.

Amúgy számomra totál értelmezhetetlen ez. Nem jó csapat, nem jó liga. Itt helye lett volna még..

Rohadtul nem értem ezt. Maradhatott volna még minimum egy évet, majd ilyen besiktasokban folytathatta volna utána.

Bőven van még Pepében.

Vissza: