és pl 2 évre is kölcsönadnám, utána már megfelelő esetben kezdő lehetne itt

ha nem adjuk kölcsön, nem fog játszani
főleg hogy még Isco is kérdéses ha Balet kezdőbe kell tenni ...
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 5., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. július 5., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 5., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 5., szerda 12:08
Ez egy jó hír. Remélem sikerül neki.Realista24 írta:Achraf kölcsönadása az Alavesnek egyelőre meg lett állítva. Ha Danilo távozik, akkor van esélye az amcsi túrán beverekedni magát a keretbe.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 5., szerda 11:41
bőven alapkezdő lenne a padról is. Bruno Alves novemberben lesz 36 éves most ment el a Rangersbe, Fonte meg decemberben lesz 34 és a West Hamben van. még a kispadról is simán mindegyik előtt van.CS0ki írta: Mondjuk szerintem nálunk már erősen csak kispad lett volna, onnan nem biztos, hogy a válogatott kezdőjébe került volna alapból. Gondolom ez lényeges szempont volt neki a váltásnál.
én nem áldoznám be Kovát. inkább azon elmélkedek hogy a 2 egyszerre mit butítana. előttük egy Asensio meg egy veterán Isco. lenne joga bonito rendesen.Lehet nem népszerű, amit írok, de én lehet beáldoznám Kovacicot a spanyolért... Sokkal közelebb áll Modrichoz a játéka. Imádom Kovacic megindulásait, de az elmúlt két évben olyan sokat nekem nem mutatott, ami alapján látnám azt, hogy ő lesz a megoldás a jövőre nézve. Nem írnám le, de nem is tenném olyan helyzetbe, hogy nem kell hozni senkit, mert ő itt van. (két év múlva szerintem már nem lesz itt amúgy.)
Amúgy kezdünk tényleg sokan lenni a keretben.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 5., szerda 11:33
Mondjuk szerintem nálunk már erősen csak kispad lett volna, onnan nem biztos, hogy a válogatott kezdőjébe került volna alapból. Gondolom ez lényeges szempont volt neki a váltásnál.Rohadtul nem értem ezt. Maradhatott volna még minimum egy évet, majd ilyen besiktasokban folytathatta volna utána.
Bőven van még Pepében.
Lehet nem népszerű, amit írok, de én lehet beáldoznám Kovacicot a spanyolért... Sokkal közelebb áll Modrichoz a játéka. Imádom Kovacic megindulásait, de az elmúlt két évben olyan sokat nekem nem mutatott, ami alapján látnám azt, hogy ő lesz a megoldás a jövőre nézve. Nem írnám le, de nem is tenném olyan helyzetbe, hogy nem kell hozni senkit, mert ő itt van. (két év múlva szerintem már nem lesz itt amúgy.)Ha ezt a Ceballos gyereket nem lehet kolcsonadni, akkor nekem nem kellene. Itt van egy Kovacic, akivel még mindig nem igazán kezdtünk semmit, és benne több van, mint a spanyolban. Ha egyszerre lesznek a keretben, csak egymás elől veszik el a lehetőséget, ez meg nem jó egyikőjüknek sem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 5., szerda 11:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. július 5., szerda 9:31
Aki egy ilyen szezon után a PSG-t választja, ott komoly gondok vannak. Talán ők voltak a világ legnagyobb luzerei az elmúlt 6-7 évben. Én még ilyen szinten ekkora amatőröket nem láttam. Ha oda megy, totál vak a világhoz, és nem lenne itt sem jövője ezáltal. Nekünk meg létszükséglet frissíteni elől, mert egyszerűen muszáj egy ilyen szezon után friss erőt hozni. Erre a jelen piacon senki nem képes. Középpályásra nincs szükség, abban vezetünk nagyon, előre kell Mbappe. Nincs apelláta. Remélem látja ezt Zidane is.M1Ö írta:Persze, velem (is) dumáltad korábban. Egyet értünk, hogy ha nem elég neki Zidane, CR, alapból egy csúcson lévő Real, hogy a fél világ róla beszélne, akkor megette a fene. Csak látod, a pénz nagy úr, úgy látszik a szülőket jobban érdekli. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy csak azért nem a Real-t választanák, mert nekik olyan jó Párizsban és semmiképp nem akarják elhagyni. Biztos vannak ilyen emberek, de elég gyökerek lesznek (már bocsánatRealista24 írta:Ahogy írtam korábban, nem fizetéssel kell meggyőzni. 6 millió így is középmezőny, a semmire, ha mondhatjuk így. Megkapja élete lehetőségét, ha ez nem elég, akkor ez van. Így is horror lóvét áldozna rá a klub.) ha ennyi miatt nem engednék el a fiukat Madridba. Ők maradnak Párizsba Kilyan meg szépen költözik. Mennyi egy Párizs-Madrid út repülővel, 1 óra?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 5., szerda 8:42
Persze, velem (is) dumáltad korábban. Egyet értünk, hogy ha nem elég neki Zidane, CR, alapból egy csúcson lévő Real, hogy a fél világ róla beszélne, akkor megette a fene. Csak látod, a pénz nagy úr, úgy látszik a szülőket jobban érdekli. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy csak azért nem a Real-t választanák, mert nekik olyan jó Párizsban és semmiképp nem akarják elhagyni. Biztos vannak ilyen emberek, de elég gyökerek lesznek (már bocsánatRealista24 írta:Ahogy írtam korábban, nem fizetéssel kell meggyőzni. 6 millió így is középmezőny, a semmire, ha mondhatjuk így. Megkapja élete lehetőségét, ha ez nem elég, akkor ez van. Így is horror lóvét áldozna rá a klub.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 5., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 5., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 5., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 7:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 5., szerda 6:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 4., kedd 23:39
Ugyanezt megkapta volna egy évvel később is. Ez nagyjából biztos. Elkurta. Van ilyen.h3x0r írta:Azert az valamit elarul Pepe PR-jarol, hogy a csodaugynokkel az oldalan is csak egy Besiktast tudott osszehozni maganak. Gondolom mar o is megbanta, hogy nem irta ala azt az 1 eves szerzodes.. Mert hogy en ezek utan a helyeben a fejemet vernem a falba, az is biztos. Mindenesetre sok sikert a tovabbiakban!eReMA írta:Pepe, Besiktas.
Hivatalos.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 4., kedd 23:35
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem