*jovo januarban.Kerlon írta: Ha türelmesek lesznek hozzá, akkor ez egy nem rossz döntés, de ha kikúrják jövő nyáron akkor sok értelme nem volt.

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 13:07
*jovo januarban.Kerlon írta: Ha türelmesek lesznek hozzá, akkor ez egy nem rossz döntés, de ha kikúrják jövő nyáron akkor sok értelme nem volt.
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 13:06
Senkihez nem lesznek türelmesek, ez a mi jellegzetességünk.Kerlon írta: Ha türelmesek lesznek hozzá, akkor ez egy nem rossz döntés, de ha kikúrják jövő nyáron akkor sok értelme nem volt.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 1., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 1., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 1., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 1., kedd 13:04
Bárcsak ilyen egyszerű lenne.A Liverpool biztos elengedte volna Kloppot,vagy Klopp egyáltalán jött volna ide?Nem hiszem.Mondjuk Carlo se volt szabad, akkor már nem értem miért nem mozdultunk rá komolyabban Kloppra.
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 13:04
Egy 12. és egy 10. hely jött össze neki. És annyira azért nem volt szar a kerete az Evertonnak, szerintem egy európa ligának illett volna összejönni. De lehet túl kritikus vagyok vele kapcsolatban.lestat írta:Becks23 írta: Mondjuk ez Carlo-nak pont jól jön, újra BL, újra top csapat, megint visszakerül a neve a top edzők közé, azok után, hogy a Bayern, Napoli, Everton nem jött be neki.
Evertonnal szerintem nagyon jol szerepelt amugy.
Én nem mondanam hogy nemjott be neki.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 13:03
De ez a ket dolog miert zarja ki egymast? Attol meg, hogy nincs jo valasztas Carlo meg nem feltetlenul az. Nincs mar mas, aki elerheto es minoseg, es legalabb van renomeja a Decima miatt. De a nyakamat ra, hogy ha ZZ esetleg idoben nyomja be a durcit, es jelzi ezt a vezetoseg fele par honapja, szoba sem kerult volna.ateeemadrid írta: Kíváncsiságból, akik szerint nem jó választás, Ők kit hoztak volna?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 1., kedd 13:01
Mondjuk Carlo se volt szabad, akkor már nem értem miért nem mozdultunk rá komolyabban Kloppra.ateeemadrid írta: Kíváncsiságból, akik szerint nem jó választás, Ők kit hoztak volna?
Arsenal és Leeds mögött végeztek, míg egy West Ham, Leicester a BL-ért ment az utolsó pillanatig. Nem mondanám jónak azt a szereplést, mert a kerete nem volt annyira rossz. Voltak pillanatai a csapatának, de összességében semmi extrát nem adott hozzá.lestat írta:
Evertonnal szerintem nagyon jol szerepelt amugy.
Én nem mondanam hogy nemjott be neki.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. június 1., kedd 13:00
Becks23 írta: Mondjuk ez Carlo-nak pont jól jön, újra BL, újra top csapat, megint visszakerül a neve a top edzők közé, azok után, hogy a Bayern, Napoli, Everton nem jött be neki.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. június 1., kedd 12:59
Az jó mert mi seikelemen5 írta: Carlo nem szokott bajnokságot nyerni.![]()
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 12:58
Én bármennyire is ellenezte a fórum, Contét. Kifejtettem már egyszer miért.ateeemadrid írta: Kíváncsiságból, akik szerint nem jó választás, Ők kit hoztak volna?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. június 1., kedd 12:58
Pokettinooot kimástateeemadrid írta: Kíváncsiságból, akik szerint nem jó választás, Ők kit hoztak volna?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. június 1., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 1., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 1., kedd 12:57
Ha megkerdezzuk az utobbi nehany klubjat nem biztos hogy osztanak a velemenyt.ronaldo99 írta:
Azt hiszem ő egy jó biztonsági megoldás lenne. Nem hiszem hogy nagyon rosszul el tudna sülni az ő munkája
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. június 1., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: HEHEvx » 2021. június 1., kedd 12:54
petiamadridista írta: Imádtam Carlót még a Milanban is.
Amikor hozzankj ött örültem.
BL győzelem lett. Sírva örültem.
De ez most rossz lépés szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem