Európa Liga
Re: Európa Liga
Lehet Poolt is mondani persze. Ahogy olyan is van akit ha megkérdezel, a Barcat fogja mondani a spanyol kérdésre.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ilyen alapon lehetne a Pool is, de őket meg nem jegyzik top csapatnak. Tudom, hogy ők régen mentek nagyot, alig alig nyertek PL-t az ut9bbi 20 évben, de ott vannak fej fej mellett. A Poolnak van 20, az Unitednek 21. De lehet 19-20, nem tudom pontosan. A Pool meg nyert 2x annyi BL-t.Halfkey írta:Anglia legsikeresebb klubjáról beszélünk.
el magico írta:elit csapat
Elit csapat, nem ezt vitatom. De nem all time top 2. Pedig így beszélnek róluk.
Nyílván. De ott egy Barca, Milan, Pool. Ők kb. Juve, Inter, Arsenal vonalon kellene legyenek, de sokan még nálunk is nagyobbra tartják őket.el magico írta: Nem egy City/Chelsea féle alakulat, akik az utóbbi 10-15 évben lettek relevánsak, náluk pár fokkal "történelmibb" csapat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Azért SAF regnálása alatt nemzetközi szinten is elit csapat voltak, ami majd 30 éven át tartott. Sok klasszis megfordult arrafelé, sok emlékezetes párharcuk volt a BL-ben.M1Ö írta:Én egyébként pont ezért (is) "utálom" őket. Hova predesztinálja őket a nevük? Miért beszélünk úgy az Unitedről, mint a klubfoci egyik legnagyobb csapata? Még nálunk is nagyon brand világ szinten. Még így is, hogy már 10 éve sehol sincsenek. Van 3 BL győzelmük, 20 vagy 21 bajnoki címük. Tehát eredményességre sincsenek sehol. All time max, nagyon max top 5ös csapat, aztán velünk vannak beállítva egy szintre. A focijuk se volt szemkápráztató, aztán mégis. Szóval nem értem...Faust írta: A MU-nak kb olyan tisztitotuz kene, mint nalunk 2009-ben, es meg ugy is evek munkaja lenne, hogy oda keruljenek, ahova a nevuk predesztinalna![]()
Nem egy City/Chelsea féle alakulat, akik az utóbbi 10-15 évben lettek relevánsak, náluk pár fokkal "történelmibb" csapat.
Persze velünk nincsenek egy szinten. Sőt ha már Anglia, szerintem a Liverpool ott a legimpozánsabb klub mindent figyelembe véve.
Én ezzel olyan szempontból nem értek egyet, hogy döntsük el hogy számít-e a történelem, ‘predesztinál-e’ valamire vagy nem. Ha igen, akkor ne szõrszálhasogassunk már hogy ‘csak’ ennyi mindent nyertek, bezzeg az igazán nagyok meg ennyit. Anglia legsikeresebb klubjáról beszélünk. Mi meg Spanyolországé. Szerintem nem meglepõ hogy ez két nagy világ brand.
Az tény hogy nagyon nyögvenyelnek most, ki tudja hány nagy cím nélküli évet visel el még a brand.
Az tény hogy nagyon nyögvenyelnek most, ki tudja hány nagy cím nélküli évet visel el még a brand.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én egyébként pont ezért (is) "utálom" őket. Hova predesztinálja őket a nevük? Miért beszélünk úgy az Unitedről, mint a klubfoci egyik legnagyobb csapata? Még nálunk is nagyon brand világ szinten. Még így is, hogy már 10 éve sehol sincsenek. Van 3 BL győzelmük, 20 vagy 21 bajnoki címük. Tehát eredményességre sincsenek sehol. All time max, nagyon max top 5ös csapat, aztán velünk vannak beállítva egy szintre. A focijuk se volt szemkápráztató, aztán mégis. Szóval nem értem...Faust írta: A MU-nak kb olyan tisztitotuz kene, mint nalunk 2009-ben, es meg ugy is evek munkaja lenne, hogy oda keruljenek, ahova a nevuk predesztinalna

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Erik ten Hag: “David de Gea as long term goalkeeper? He is the one with the most clean sheets in the Premier League”.
“That number shows he’s very capable goalkeeper”.
Ten Hag megmondta a frankót.
Pedig kapus is kéne nekik.
Anno Mourinho idejében volt egy argentin kapus, ő védett a kupában, legtöbbször sokkal jobb volt mint DDG.
“That number shows he’s very capable goalkeeper”.
Ten Hag megmondta a frankót.
Pedig kapus is kéne nekik.
Anno Mourinho idejében volt egy argentin kapus, ő védett a kupában, legtöbbször sokkal jobb volt mint DDG.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az idénnyel amúgy elégedett vagy? A BL hely (így hogy jövő héttől heti 1 meccs) nagyon sanszosan meglesz; leesett egy kupa; fa-ben elődöntő; kikerült a kezdőből meggájver, Fred, McTomi; AvB, Shaw értelmezhető formát mutatnak; van egy vállalható kezdő + annak nézhető játéka?Caraway írta: Na na na azert a tortenelemmel kapcsolatban ez a vergodo lofasz kozepcsapat eros tulzas. Ferguson elott volt egy csunya 15 evuk, de azert elotte csak nyertek 8 bajnoki cimet es 1 BEK-et. A Sir Matt Busby fele csapat gondolom azert mond valamit, 3 olyan aranylabdassal, mint Best, Bobby Charlton es Denis Law…
Ezt szerintem sokan aláírták volna év elején..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na na na azert a tortenelemmel kapcsolatban ez a vergodo lofasz kozepcsapat eros tulzas. Ferguson elott volt egy csunya 15 evuk, de azert elotte csak nyertek 8 bajnoki cimet es 1 BEK-et. A Sir Matt Busby fele csapat gondolom azert mond valamit, 3 olyan aranylabdassal, mint Best, Bobby Charlton es Denis Law…Faust írta:Akkor kedves László meg kell mosni és nem csíp.![]()
![]()
Szep.
Amugy azert nyilvan vannak szintek, de pl egy Militao, aki most objektiven is top 3-as kozephatved, a vilag egyik legerosebb csapata ellen, sokkal nagyobb hianyzo, mint barki egy, a Citynel is tobbet kolto csapatban egy teljesen szethullott, szenvedo Sevilla ellen. Egyszeruen beerik a borzalmas keretmanagement, amit tetez a besztliges mantra, akik tehetsegtelen nyomorult balfaszokrol valljak, hogy vilagklasszisok. Ennek a megvajornek, akinek a nevet sem szabadna leirni helyesen, az angol harmadosztalyban lenne a helye, nem a Unitednel, csk karszalaggal. A MU-nak kb olyan tisztitotuz kene, mint nalunk 2009-ben, es meg ugy is evek munkaja lenne, hogy oda keruljenek, ahova a nevuk predesztinalna (aki egyebkent csak Fergusonnak koszonheto, elotte ugyanilyen vergodo lofasz kozepcsapat voltak, mint manapsag).
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
rikko írta:Mondjuk azt ahogy nálatok szokás ismét elfelejted, hogy 3-4 stabil kezdő nem játszott náluk.BlancoMark írta: Barcasok hogy mondtak hogy ez a MU jelenleg europa egyik legjobb csapata es jo esellyel a Realt is kicsaptak volna.![]()
Nálatok elég volt, hogy volt Benz aztán lett is nagy káosz...
Szívesen megnézném én is , hogy ilyen fontos meccseken mondjuk Militao helyett a hegylakó játszik.
De tényleg vicces, hogy nem lesz a City ellen a brazil és már most sirtok, holott nálatok nincs olyan bohóc aki akkora downgrade legyen mint pl Maguire a Mu- ban bárki helyett is.
Maradjunk annyiban, hogy semmi szisztematika nem volt az Mu jatekaban. Iszonyat gyengek voltak. Konkretan, nem szolhattak volna semmit, ha nem 5-0. Gudelj leszedte egyedul az egesz tamadosort, kozeppalyan csak Case ert valamit. Antony hatamas penzkidobas volt, ahogy Weghorst sem jott be.(11 meccsen 0 gol.)
Hidd el, hogy Haaland kicsit mas szint, mint Nesyri, aki 25 meccsen 7 golt lott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez jó voltrikko írta:Akkor kedves László meg kell mosni és nem csíp.Realista24 írta:
Csíp a pisi rendesen.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vallejo be lett rakva tavaly a City ellen a meccs végén a visszavágón a hosszabbításban, pár perc alatt mentett vagy 5ször, nem volt beszarva egyáltalán.rikko írta:
Szívesen megnézném én is , hogy ilyen fontos meccseken mondjuk Militao helyett a hegylakó játszik.
Azt ő az 5. számú középhátvédünk…

Maguire meg ugye kezdő volt még a szezon elején, Varane meg a padon

A nagy holland edzőzseni

Akkor kedves László meg kell mosni és nem csíp.![]()

Szep.
Amugy azert nyilvan vannak szintek, de pl egy Militao, aki most objektiven is top 3-as kozephatved, a vilag egyik legerosebb csapata ellen, sokkal nagyobb hianyzo, mint barki egy, a Citynel is tobbet kolto csapatban egy teljesen szethullott, szenvedo Sevilla ellen. Egyszeruen beerik a borzalmas keretmanagement, amit tetez a besztliges mantra, akik tehetsegtelen nyomorult balfaszokrol valljak, hogy vilagklasszisok. Ennek a megvajornek, akinek a nevet sem szabadna leirni helyesen, az angol harmadosztalyban lenne a helye, nem a Unitednel, csk karszalaggal. A MU-nak kb olyan tisztitotuz kene, mint nalunk 2009-ben, es meg ugy is evek munkaja lenne, hogy oda keruljenek, ahova a nevuk predesztinalna (aki egyebkent csak Fergusonnak koszonheto, elotte ugyanilyen vergodo lofasz kozepcsapat voltak, mint manapsag).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2023. április 21., péntek 8:23-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Akkor kedves László meg kell mosni és nem csíp.Realista24 írta:Csíp a pisi rendesen.rikko írta:
Mondjuk azt ahogy nálatok szokás ismét elfelejted, hogy 3-4 stabil kezdő nem játszott náluk.
De tényleg vicces, hogy nem lesz a City ellen a brazil és már most sirtok, holott nálatok nincs olyan bohóc aki akkora downgrade legyen mint pl Maguire a Mu- ban bárki helyett is.

az gondolom nagyon hiányzott neki_Bushido_ írta: Így, h ki estek, szegény CR se lesz utólag EL győztes![]()
nem kifogás, tény. vagy hogy is szolt valami hungarokatalán okfejtés?rikko írta:Mondjuk azt ahogy nálatok szokás ismét elfelejted, hogy 3-4 stabil kezdő nem játszott náluk.BlancoMark írta: Barcasok hogy mondtak hogy ez a MU jelenleg europa egyik legjobb csapata es jo esellyel a Realt is kicsaptak volna.![]()

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sevilla botladozott összevissza. Kirúgták Sampaolit. Jött megmentőként Mendilibar. 3 győzelem és két döntetlen bőven jó kezdés a számukra.
Rómánál Dybala igen csak kicentizte az összetett egyenlítés a 89.percben. Nem sokon múlt, de hál Isten még épp időben! Utána meg velhetoen jött a fizikus, fizikális felkészültség, mint a Real esetében. Tavaly a döntőben sikerült felülmúlni őket, most 2vel előbb.
MU meccset néztem. De egészen nevetségesnek voltak, nem sok közük volt a meccshez. Összevissza futkároztak. Bruno rohadtul hiányzott középről. Itt még sok igazolás kell, hogy tényleges nagycsapat lehessenek. Ahogy a kommentátor mondta, Shaw-n kívül tegnap mindenki kuka a védelemben. Két kezdő pedig sérülékeny. Így, h ki estek, szegény CR se lesz utólag EL győztes
Rómánál Dybala igen csak kicentizte az összetett egyenlítés a 89.percben. Nem sokon múlt, de hál Isten még épp időben! Utána meg velhetoen jött a fizikus, fizikális felkészültség, mint a Real esetében. Tavaly a döntőben sikerült felülmúlni őket, most 2vel előbb.
MU meccset néztem. De egészen nevetségesnek voltak, nem sok közük volt a meccshez. Összevissza futkároztak. Bruno rohadtul hiányzott középről. Itt még sok igazolás kell, hogy tényleges nagycsapat lehessenek. Ahogy a kommentátor mondta, Shaw-n kívül tegnap mindenki kuka a védelemben. Két kezdő pedig sérülékeny. Így, h ki estek, szegény CR se lesz utólag EL győztes

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csíp a pisi rendesen.rikko írta:Mondjuk azt ahogy nálatok szokás ismét elfelejted, hogy 3-4 stabil kezdő nem játszott náluk.BlancoMark írta: Barcasok hogy mondtak hogy ez a MU jelenleg europa egyik legjobb csapata es jo esellyel a Realt is kicsaptak volna.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elfelejted, hogy a milliárdos keretű angol csapat játszott a kiesési zóna közelében lévő spanyol csapat ellen. Semmi nem indokol ekkora megzuhanást.
Én úgy látom a Juve megnyeri ezt.
Én úgy látom a Juve megnyeri ezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mondjuk azt ahogy nálatok szokás ismét elfelejted, hogy 3-4 stabil kezdő nem játszott náluk.BlancoMark írta: Barcasok hogy mondtak hogy ez a MU jelenleg europa egyik legjobb csapata es jo esellyel a Realt is kicsaptak volna.![]()
mourinho vs alonso csata jo lehet. szerintem leverkusen sevilla donto lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Pont a Róma gólra kapcsoltam át.dzsi91 írta: Nemet rtlen megy a roma meccs akit erdekel. Telekomnal legalabbis van olyan.