Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. október 19., vasárnap 23:16

BlancoMark írta:
MarioCirolo írta: En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.
Megérteném bármikor máskor, de ma nem vennék elő senkit külön, ugyanolyan gyengék voltak. :D
Pont ez a bajom, hogy kell valaki Mbappen es Guleren kivul, aki a hatara veszi a csapatot, ha a tobbieknek nem megy. Bellingham nalam egyelore meg felmentest kap a serulese miatt, az argentin pedig a kora es tapasztalatlansaga miatt. De a ket 100-200 millas brazilunknak ilyenkor kene valamit villantani, de meg egy kulcspassz sem jott kb. ossze. En sajnos nem latom egyikben sem a megujulast es iden meg jol ki lehetne szallni beloluk.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. október 19., vasárnap 23:08

MarioCirolo írta: En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.
Megérteném bármikor máskor, de ma nem vennék elő senkit külön, ugyanolyan gyengék voltak. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 19., vasárnap 23:07

Nehez feladat, nehez terep, alattomos szar ellenfel.
De.
Az hogy 0-1nel emberelonybe es kettos emberelonybe mbappe is mrg vincius is leall flegmaskodni meg trukkozgetni az engem rohadtul zavar, utana meg megy a seta hatrafele, talan az egyik ilyennel carreras szet is tarta a kezet hogy de minek kell ez..
Emberelonybe, egy kitamado ellenfel ellen ki kellett volna oket gurigazni es beloni a masodikat. De mindenki golt akart loni, guler is ellotte pedig vinicius jobb helyzetbe volt, elotte bellingham ugyanez. Brahim egyem a szivet beall testtel fedetni a ketrecharcosok ellen hat sok sikert, gonzalonal meg veletlen se passzoljanak o meg golya.
Ami még zavar hogy a szezon elejen nagy pozitivum volt a szelso hatvedek es foleg carreras felfutasai, na ezek teljesen eltuntek.
Mbappe egyelore a merlegnyelve illetve az mbappe guler jatekkapcsolat.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 19., vasárnap 23:07

Mbappé Güler :salute:

Többi szóra sem érdemes. Nem volt jó meccs, de fontos a három pont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 19., vasárnap 23:03

lehet szidni az ellenfelet de nekünk attól még nem volt megtiltva, hogy bármit is csináljunk. elképeztően ótvar szar meccs volt. edzőstől játékostól mindenhogy.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. október 19., vasárnap 23:02

En mara eljutottam oda, hogy barmi legyen a szezon hatralevo feleben, Vinicioust es Rodrygot is el kell elngedni. Vini nem ad annyit mar a csapatnak, mint amennyiert el lehetne adni, Rodrygo pedig teljes szurkeseg.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 19., vasárnap 23:02

Válogatott szünet után a Getafe idegenben nem egyszerű feladat, sosem volt az.
Jobban aggaszt, hogy az elmúlt bő évtizedben az ilyen meccsek, de még nulla kupás szezonok után is kb. látni lehetett, melyik poszton kell az erősítés. Most a keret kb. 3/4-t a legszívesebben lecserélném. 9 ember ellen nem képesek lezárni, helyette megy a lötyögés, majdnem rá is fáztak.
Jövő héten sok minden ki fog derülni azon a két meccsen.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. október 19., vasárnap 23:00

Ez bmk elképesztően ótvar volt. :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 19., vasárnap 22:58

kettos emberelonyben fogalmunk sincs hogyan kell tamadni, vicc

ennyi pontatlan labdat
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. október 6., hétfő 16:34

Az atma bukó után is úgy voltam, hogy ha tanulunk a hibákból, igazából nem baj. Sztem nem véletlen, hogy azóta Belli a kezdő közelébe se került. Lehet előtte nem tűnt bűnrossznak, amikor Xabi becserélte, de még korai volt ellenük. Azóta a 2 meccsen összesen nem játszott annyit, mint amennyit azon. Hiba -> tanulság -> reakció.

Ugyanezen a fonalon haladva, attól hogy ősz elején még nincs csilli-villi focink (ráadásul úgy, hogy 1,5 hónapig a középpályán gyak. annyit lehetett variálni, hogy Ceba vagy Güler van Tchouaméni és Fede mellett...), nem leszek ideges. Nem leszek, mert látszik, hogy vannak dolgai Xabinak, amihez próbálja tartani magát (3 meccset zsinórba próbál senkivel sem letolatni, érdemi perceket ad a cseréknek..), pár dolognak -mondjuk a játéknak- meg még ki kell alakulnia. De a dolgoknak van valami íve, rendszere és szerintem a legfontosabb, hogy van reakció a történésekre.

Ha lesz egy kis szerencsénk és a szünet alatt nem sérül le 5 ember, bár kemény lesz a kaptató november elejéig, de várom. Carva, TAA térjen vissza, Barca ellen kezdjen jh-ben megint Fede :mrgreen: , találja meg Belli helyét, kicsit építse le a Masta mániát (egyértelműen nem jelent annyi pluszt, mint amennyire Xabi bízik benne), aztán még lehet akármi is.

Most nekem ilyen Mous vibeom van, az első gólig izgik csak a meccsek, onnantól behúzzuk, de addig szenvedős.. nekem az irány tetszik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. október 5., vasárnap 12:18

R. Carlos írta:
wZoLee7 írta: Ez egy irtó gyenge meccsünk volt.

MBappe és Vinicius tegnap minden alkalommal ugyan azt a területet támadták. Az egész teljesen úgy nézett ki mint amikor Carlo volt az edző. Nem tudom megértemi mire jó az h amint labdát szerzünk a centerünk kimegy a szélre ahol ott a szélső és a szélső védő is, középen senki. Egy rakás jelenet volt amikor az ellenfél védők szépen védték a területeket mi megy egy kupacban álltunk. Legalább Viniciusnak a 2. félidőben dobott a gép, de tényleg csak annyit tud hogy megtolja jó hosszan és utána fut. Ez addig működik amíg a védő lassabb, de látjuk már legalább egy éve h kevés ilyen van. AZ átadott 11-est sem értem. Borzalmasan lett elvégezve, mázlival ment be. A kiállítás is egy vicc volt, Vinicius jól eladta az egész szituációt, nevetséges, hogy 2. sárgát nem néznek vissza, ezzel most pont mi nyertünk, de máskor már felrobbanna a fórum. Mastantuono egyetlen erőssége az hogy melózik hátra. Ezzel van a kezdőben, mert semmi másban nem kiemelkedő. A passzok, a lövések, semmi nem ül. Múltkor is írtam, ez nem baj, mert még csak most tanul, de nem kell ennyit játszatni sem szerintem.

Jude beállásával teljesen ketté szakadt a csapat. Egy értelmes ellenfél lekontrázna bennünket ezekből a helyzetekből simán. Remekül fut be a kapu előtti területbe, de aztán sétál vissza. A becserélése után pár perccel már azt lehetett látni, hogy egy vonalban sétált vissza Vinicius, Matantuono és Ő amikor az ellenfél átrohant a teljesen üres kp-n. Bappe képen sem volt.

Ha ezek edzői utasítások és taktikai elemek akkor nem sok minden változott az előző évhez képest az biztos. Annyi, hogy Rodrygo már nem jobbszélső, van balvédőnk és vannak kh-ek is. Sok munka van itt még és közeleg a barca elleni meccs.
Röviden-tömören, ordít a csapatunk egy középcsatárért. Nem értem, hogy Gonzalo García és Endrick miért nem játszik. Ki lehetne próbálni egy-egy meccset Vini vagy Mbappé nélkül. Teljesen adja magát a helyzet most.
2.5 golt lovunk atlagban mecsenkent, cserebe a vedelmunk meg mindig sokszor nagyon sebezheto. Mbappe nem tudna azt a melot megcsinalni a szelen vedekezesben, amit Vini csinal iden. Szerintem elol sokkal jobban nezunk ki, mint tavaly, mind tamadasban, mind vedekezesben. Nekem nagyon tetszik az irany, ido kell, hogy a jatekunk teljesen osszalljon, turelmesnek kell lenni es ebben tempoban gyujtogetni a pontokat.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. október 5., vasárnap 11:36

wZoLee7 írta: Ez egy irtó gyenge meccsünk volt.

MBappe és Vinicius tegnap minden alkalommal ugyan azt a területet támadták. Az egész teljesen úgy nézett ki mint amikor Carlo volt az edző. Nem tudom megértemi mire jó az h amint labdát szerzünk a centerünk kimegy a szélre ahol ott a szélső és a szélső védő is, középen senki. Egy rakás jelenet volt amikor az ellenfél védők szépen védték a területeket mi megy egy kupacban álltunk. Legalább Viniciusnak a 2. félidőben dobott a gép, de tényleg csak annyit tud hogy megtolja jó hosszan és utána fut. Ez addig működik amíg a védő lassabb, de látjuk már legalább egy éve h kevés ilyen van. AZ átadott 11-est sem értem. Borzalmasan lett elvégezve, mázlival ment be. A kiállítás is egy vicc volt, Vinicius jól eladta az egész szituációt, nevetséges, hogy 2. sárgát nem néznek vissza, ezzel most pont mi nyertünk, de máskor már felrobbanna a fórum. Mastantuono egyetlen erőssége az hogy melózik hátra. Ezzel van a kezdőben, mert semmi másban nem kiemelkedő. A passzok, a lövések, semmi nem ül. Múltkor is írtam, ez nem baj, mert még csak most tanul, de nem kell ennyit játszatni sem szerintem.

Jude beállásával teljesen ketté szakadt a csapat. Egy értelmes ellenfél lekontrázna bennünket ezekből a helyzetekből simán. Remekül fut be a kapu előtti területbe, de aztán sétál vissza. A becserélése után pár perccel már azt lehetett látni, hogy egy vonalban sétált vissza Vinicius, Matantuono és Ő amikor az ellenfél átrohant a teljesen üres kp-n. Bappe képen sem volt.

Ha ezek edzői utasítások és taktikai elemek akkor nem sok minden változott az előző évhez képest az biztos. Annyi, hogy Rodrygo már nem jobbszélső, van balvédőnk és vannak kh-ek is. Sok munka van itt még és közeleg a barca elleni meccs.
Röviden-tömören, ordít a csapatunk egy középcsatárért. Nem értem, hogy Gonzalo García és Endrick miért nem játszik. Ki lehetne próbálni egy-egy meccset Vini vagy Mbappé nélkül. Teljesen adja magát a helyzet most.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 5., vasárnap 10:36

rodrygo elleni eset miert nem lett tizi?

hat az meg jobban tizi volt mint vinie,es az is egyertelmu volt

https://x.com/hdecomps12/status/1974580708644626939
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 5., vasárnap 9:28

Ez egy irtó gyenge meccsünk volt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 5., vasárnap 7:39

Elso felido szerintem mbappe es vini onzozeseirol szolt meg arrol hogy vedezesbe ez a hianyossag hogyha egyszerre dontenek ugy hogy setalnak akkor nagyon elcsuszunk. Ceballost nagyon kedvelem es orultem hogy kezdo de tegnap sok labdat eladott es elveszitett, arda sem volt jo talan idei legszurkebb meccse volt. Bar az elejen amikor mbappeval kombonaltak odavissza az gyonyoru volt kar hogy fole rugta.
Mastantuonorol irtam a topikjaban nekem tegnap tetszett a legjobban, magy melot belerak, kell ez a vini es mbappe melle.

Courtoisnak meg megint jar a koszonet mert ha 0 0nal nem ved hatalmasat ez meleg lehetett volna.
Amire kivancsi vagyok a tovabbiakban hogy ha visszater mindenki akkor mi lesz a kezdo, tudom lesz rotalas de nagy meccsek is. Ami szembetunk hogy bellingham es camavinga beallasaval sokkal dinamikusabb, fizikalisabb, atletikusabb lett a csapat de az mar egy faradt villarreal volt. Camavinga pedig 2023mas tavaszat (amikor balvedobe alazott) leszamitva mindig akkor volt a legjobb amikor cserekent beallt az utolso fel oraba es hozta ezt a lenduletet, kezdokent pedig sokszor kijon ennek a negativuma ahogy tegnap is hogy nem elegge stabil es elkorical a poziciojabol. Jude is tok jo hogy erkezik a kapu ele ardaval ellentetben es sokszor feltolti az 5os kornyeket ha mar mbappe kimozog es legalabb egy eros jatekos varja kozepen a labdat csak ennek az az ára hogy o sem tartja a posztjat mint arda es visszazarodasnal ez mar -3ember amit a barca felek konyortelenul buntetni fogjak. Ami nekem negativum tovabbra is az a ket fiatal csatar erthetetlen mellozese. Par percet nem igaz hogy nem kaphatnak, endricket még meg se neztuk a masik gyerek meg golkiraly lett egy klub vbn 3honappal ezelott.

Roviden, ismet 3pont, szep tamadasok de megint rengeteg olyan konnyu lehetoseget adtunk a villarrealnak amit ok nem hasznaltak ki de az atletico multheten igen.. megint sokszor nehez helyzetbe hoztuk a vedelmet.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 5., vasárnap 7:31

Pad'em írta: Megint bennünk maradt pár gól, összességében szerintem jól játszottunk.

Ami tetszett:
- Huijsen és Militao ismét patika.
- Valverde továbbra is top RB.
- 3.gól, Bellingham labdaszerzés, Brahim gyönyörű visszapassz, nagybetűs csapatmunka.
- Camavinga és Bellingham felszántotta a pályát. Brahim is végre jó meccseket hoz csereként, múltkor gól most gólpassz.

Ami nem tetszett:
- Megint nem a kijelölt lövő rúgja a tizenegyest. Gondolom Mbappé adta át, de minek? Nem Vinicius a gólfelelősünk, ne keltsük benne megint ezt a hiú ábrándot.
- Güler leggyengébb meccse volt kb idén.
- Bellingham fél órát volt benn, de a végén megint már térdére rogyva kapkodott levegő után. Matrac ellen a kezdése ezt látva még inkább érthetetlen.
- Biró ismét a szokásos színvonal, 3szor rúgtak fel minket a 16-oson belül, a legkevésbé 11-est fújta be. A 2. sárga meg semmi nem volt. Most lehet példálózni, hogy denemisfújnak ellenünk. 8. fordulóban benéztek végre valamit nekünk is, köszönjük. Inkább fújjanak normálisan minden meccsen.

Mbappé talán offolja így a válogatottat.
Szerintem most nem baj, hogy Mbappe atadta Vininek, hogy feljebb tornassza az onbizalmat. Hosszutavon en sem orulnek, ha cserelgetnenk a 11 es lovot, legyen Mbappe vegig.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 5., vasárnap 1:04

Vinicius megindult felfelé. Bellinghem jól szállt be Bappé meg bappé.Rajtuk fognak múlni a kupák, ha 3ból 2 elkapja a tavaszt jó lesz. Ha nem akkor nem.

A meccs nem volt jó de általában ez a fostos liga az ilyeneken múlik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pongraczp_

HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2025. október 5., vasárnap 0:18

hehetheoriginal írta:
RealRaúl77 írta:

Ami még döntő faktor, hogy ki érzi jobban a játékot Mbappéval. Ez egyértelműen a török. Mbappé köré kell építeni a csapatot, jelenleg nem sok jobb láncszem van ebben, mint Güler.
ezzel vitáznék, beli nagyon érzi - hiaba angol - a kombinaciokat papival, lasd tavalyi ev.
plusz fizikumban, elore- es hatrajatekban is tobbet ad, mint güler, beli balondor kaliber, güli meg egy özil klón sok hiányossággal. sajnos előrefele nem annyira extra, ami alapján nélkülözhetetlen lenne, a játék többi aspektusában meg vannak nála jobbak a keretben.
belingemnek percek kellenek, ő meg fog érkezni, én felmennék a 2 francia baszónégerrel kp-ra, bevédeni a törékeny kicsi cebát osztogatni, elöl meg a binicius, beli, bapi trió mehet, valvinak meg ott a jobbszél, ha már annyira nagyra volt magával, hogy 2 éve még bejátszotta az egész jobbszélt, tessék, hajrá, mehet az overlap és csináljuk.
Az előző kommenthez kiegésztésképp én is ezt csinálnám, amit hehe mond.

A baszonégerekkel stabilak lennénk labdavesztés után, Ceba még valamennyire ki tujda játszani a nyomást, ha letámad az ellen és tud előre játszani. Valverde melységből tud hozzátenni (másik oldalt Carreras is), nem amikor neki kell szervezni. Bellingham besegít a magas labdáknál elöl (ha hátulrol jön, ha beadás), az kell. És az első hármasnak marad szufla etetni és gólt lőni.

pongraczp_

HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2025. október 5., vasárnap 0:07

Kis szakmai okfejtés.

Pár hozzászólást már olvastam, hogy nem jobb a focink mint Carlo alatt, illetve azt is, hogy igazából a keret van félre menedzselve eléggé.

Nos.

Igazság szerint szerintem a Realnak mindig is a domináns labdabirtoklásra épülő játék volt a hagyományos játéka, amit a világklasszisok megtöltöttek tartalommal a csodás képességeikkel.
Kevésbé volt annyira jellegzetes mint a Barca pozíciós focija, vagy az Inter kontra focija, de azért ez is eléggé felismerhető és élvezhető. Nekem a csúcs, az az év volt, amikor a Juve ellen nyertük meg a BL-t.

Mondjuk ott kb mindenki a posztja legjobbja volt abban a csapatban.

Na de elemezve az akkori és jelenlegi helyzetet.

Ott is meg voltak a világklasszis támadók, és itt is meg vannak (CR, Benzema, Bale vs Mbappe, Vini, Bellingham), nyilván helyén kezelve. Olyan egyéni képességeik vannak ezeknek a támadóknak, amik eldöntik a meccseket. Ami miatt kevésbé vagyunk hatékonyak most, hogy annyira nem egészítik ki egymást jól a mostaniak, mint CR és Benzema, illetve egyikük se jobb oldali játékos, mint Bale. Mivel itt hiányzik a kémia ( a szakirodalom szocio-affektiv előnynek hivja, ha két játékos nagyon jól érzi egymást), egyéni képességgel megoldják a gyengébb képességű csapatok ellen, de kevésbé hatékonyan. Szerintem Bellingham visszatérése jót fog tenni, mert Ő inkább Benzema féle, kiszolgáló típus.

Ami miatt talán nagyobb és rendszerszintűbb gond lehet azok a középpályás profilok.
Nagyon CR-rel és Benzemaval se voltunk hatékonyabbak a letámadásnal és labda elleni játékban, ami jelenleg is fennáll. Azonban a középpályásaink inkább fizikálisan dominánsak (Tchouameni, Valverde, Camavinga) és nekik pont az feküdne, ha labda nélkül is nyomnánk az ellenfelet, sok párharc futás, meló, azonban ez ugye a támadók miatt nem jön ki. Labdával meg sajnos nem tudják úgy kijátszani a nyomást ha letámad az ellen, és előre felé nem tudnak olyan minőségben passzolni, szervezni vagy labdaval levenni valakit, mint amit Modric meg Kroos tette. Arda hasonló szerepben van, mint Modric és Cabellos, meg mint Kroos, de szerintem érezhető a minőségbeli különbség bőven. Játékértés, dinamika, technikai tudás, szint különbség van sajnos. Így se a tengelyben nincs meg az a minőség és a széleken a Marcelo és Carvajal egyéni és kombinációs betörései is hiányoznak, bár nekem Carreras eléggé adja most. És ha még szélen meg tudnánk bontani a ellenfelet, a 16-oson belüli jelenlét fényévekre van a CR, Benzema, Bale képességeitől ebben a játékhelyzetben, itt Bellingham, megint jó hogy visszatér.

Szóval összegezve, egyénekre nézve sztem nincs baj a kerettel, azonban az kölcsönhatások szintjén lehetnek gondok.
Labdával a középpálya miatt lehetünk bajban egy jobb csapatok ellen, profil vagy képességbeli problémák miatt. Ha emlékeztek Kroos és Modric olyan gyönyörűen és könnyedén játszotta ki a letámadásokat, amikből CR és Benzema jó helyzetben tudta kapni a labdát és befejezni a kontrát ha volt terület. Most ha ez nincs meg, akkor a hosszú, magasabb labdák se Vininek se Mbappenak nem fognak feküdni. (Itt Bellingham megint jól jön). Ha az ellenfél nem akar nyomást gyakorolni magasabban, akkor meg a fentebb leírt hiányok miatt tudunk nehezebben gólhelyzetbe kerülni.
Labda nélkül meg tudnánk dominánsak lenni, de ahozz két embert nem bír el védekezésben a csapat.
Szóval kicsit borul az egyensúly.

Amit sztem Xabiék akarnak, hogy bíznak Vini, Mbappe és Bellingham képességeiben és őket akarják csúcsformába hozni, hogy megoldják egyéni képességekből, csak lassabb a támadás vezetés sebessége, hogy labdavesztés után tudjanak fent kontaktolni Tchoumaniek és ne kelljen sokat labdanélkül játszani.

Meglátjuk mire lesz ez elég erősebb csapatok ellen. Van potenciál a csapatban sztem, de vannak hiányok, ahogy fent részletezetem és azok a játékosok tulajdonságaiból és képességeikből fakadnak, amit már ilyen korban nehéz fejleszteni, így Xabiék keze azért valamennyire kötött.

A fő kérdés az lesz a szűkebb támadó eszközök miatt (széljáték és beadások hiánya, középpályás minőség, gyengébb játékos kapcsolat), hogy klasszisaink formája mennyire lesz bika az év egészében és mi a terv, ha letámad az ellenfél. Védekezésben, pedig, hogy még a labdatartás fázisában fel tudunk e jól készülni a labdavesztésekre.

Hajrá Mi :salute:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. október 5., vasárnap 0:02

Jár a dicséret, jó ellenfelet győztünk le úgy, hogy végig irányítottuk a játékot.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Vissza: