Football Manager
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Re: Football Manager
Honnan lehetne letölteni updatet a 14-es tört verziójára?

-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Toti írta:akkor fm12Monkey írta:Sziasztok!
5-6 évvel ezelőtt nagyon sokat játszottam FM-el de aztán az elmúlt időszak kimaradt! Most van kicsit több időm és ismét szeretnék elkezdeni egy kicsit foglalkozni velem. Segítséget szeretnék kérni hogy elmúlt évekből melyik játékot a legédemesebb letölteni. Olvasgattam most róla hogy 13-ben sok volt a hiba, 14 nekem elég bonyolúltnak néz ki a régebbiekhez képest... Szóval ajánlhatnátok nekem melyik volt az elmúlt évekből amelyik a "legjobban sikerült" FM. Ja és fontos lenne hogy magyarúl vagy németűl tudjam játszani! Kössz
én még mai napig azzal nyomom, ha van időm. ahhoz még van magyarosítás is.
Adom. Én a 14- el nyomom, de ha most kezded 5-6 év után akkor 12 !!!

Modric - Kroos
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Szerintem a 13. A 14ben van nagyon sok hiba, előtte lévőkre meg már nem is emlékszemMonkey írta:Sziasztok!
5-6 évvel ezelőtt nagyon sokat játszottam FM-el de aztán az elmúlt időszak kimaradt! Most van kicsit több időm és ismét szeretnék elkezdeni egy kicsit foglalkozni velem. Segítséget szeretnék kérni hogy elmúlt évekből melyik játékot a legédemesebb letölteni. Olvasgattam most róla hogy 13-ben sok volt a hiba, 14 nekem elég bonyolúltnak néz ki a régebbiekhez képest... Szóval ajánlhatnátok nekem melyik volt az elmúlt évekből amelyik a "legjobban sikerült" FM. Ja és fontos lenne hogy magyarúl vagy németűl tudjam játszani! Kössz

akkor fm12Monkey írta:Sziasztok!
én még mai napig azzal nyomom, ha van időm. ahhoz még van magyarosítás is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Sziasztok!
valszeg directx, azt telepítsd. ha nem az, akkor a fájl nevét beütöd a googlebe, letöltöd a dll fájlt és bemásolod a játék mappájába.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Sziasztok,egy kérdésem lenne. A laptopomon és az asztalin is próbáltam játszani az FM10/12vel. A telepítés után mindig valami .dll hibát ír ki. Mi lehet a gond?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Én is elkezdem. Random választott a gép egy csapatot. PSG.

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ha a feladatkezelőben próbálsz rá átváltani? ALT+TAB?BBarni írta:Mit b@szhattam el ha néha csak úgy "eltűnik" a program az asztalról?Szóval maga a program fut,megy, de nem tudok visszamenni, mert miután leraktam az asztalra eltűnt az ikonja!![]()
(FM14)
Én még most jutottam el oda hogy több időt szánjak a 14-re, hát, kb. 20 óra játékidő után törlöm és úsztatom fel újra a 13-at. Kalóz verzióval játszok, lehet ez is az oka (állítóalg), de a match engine valami hihetetlenül elcseszett. Már réges rég játszom az FM-ekkel, sosem panaszkodtam még ennyit, pedig az újítások nagyon tetszenek. Ahogy olvastam elég sokan nem elégedettek a külföldi tárborban sem, árulkodó, hogy legújabb steam-es update tele van match engine javításokkal...
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mit b@szhattam el ha néha csak úgy "eltűnik" a program az asztalról?Szóval maga a program fut,megy, de nem tudok visszamenni, mert miután leraktam az asztalra eltűnt az ikonja!
(FM14)

(FM14)
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van már valami patch a 14-hez vagy anélkül toljátok? Most szereztem be, és ha van már patch, akkor nyilván azzal kezdeném az első mentést.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mivel a Győrnek nincs edzője, kezdenék velük egyet. Mondjatok már 1-2 játékost, akik bőven erősítések lehetnének.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem rossz eddig ez a FM14, a meccsek is jobbak így, viszont nem tudom, hogy csak pont ezen a meccsen vagy máskor is jóval több helyzet lesz mint a 13-ban...az ellenfélnek 11 nekem 33 kapura lövésem volt, abból nekem 15 kapura ment, csak kapkodtam a fejem!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem érdemes várni vele.
vagyis nekem mindig bejött, nasri, david silva vagy pedro is úgy jött el hozzám a spursbe, hogy átadólistások voltak, és az eredetileg értük kért árnak nagyjából a feléért már vihetőek voltak a télen.
egyébként az átadólistás arcokat a legtöbb esetben kölcsönbe is engedik, és ha ez yayánál is így van, akkor lehet ki lehet sakkozni, hogy elkéred kölcsönbe, aztán pedig olcsón a tied lesz.
ugye kölcsönszerződésnél lehet ajánlani jövőbéli árat, hátha úgy.
nem beszélve arról, hogy akkor egy évig a vélhetően magas fizetésének nem is kell a 100%-át fizesd.
vagyis nekem mindig bejött, nasri, david silva vagy pedro is úgy jött el hozzám a spursbe, hogy átadólistások voltak, és az eredetileg értük kért árnak nagyjából a feléért már vihetőek voltak a télen.
egyébként az átadólistás arcokat a legtöbb esetben kölcsönbe is engedik, és ha ez yayánál is így van, akkor lehet ki lehet sakkozni, hogy elkéred kölcsönbe, aztán pedig olcsón a tied lesz.
ugye kölcsönszerződésnél lehet ajánlani jövőbéli árat, hátha úgy.
nem beszélve arról, hogy akkor egy évig a vélhetően magas fizetésének nem is kell a 100%-át fizesd.
Yaya Touré átadólistára rakatta magát a Citynél mert nem boldog. Viszont 30 milkát kér érte a City, ilyenkor ha várok az átigazolási időszak végéig akkor meg tudom szerezni olcsóbban, vagy nem lehet olcsóbban megszerezni?
Mert azért egy 31 éves játékosért aki távozni akar nem akarok dupla árat fizetni (elvileg 15öt ér)
Mert azért egy 31 éves játékosért aki távozni akar nem akarok dupla árat fizetni (elvileg 15öt ér)
én egyelőre iszonyatosan szenvedek a '14-ben a taktikával. sehogy sem áll össze egy igazán ütős.
sőt a közvetlenül meccs előtti csapathoz intézett instrukcióm sem mindig jó úgy érzem.
sőt a közvetlenül meccs előtti csapathoz intézett instrukcióm sem mindig jó úgy érzem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
jó, 7-8 éven belül úgyis bl főtáblás lesz a csapat.

Basingstoke - 2013/2014 - Skrill South (VI.)
Végéhez ért első FM14-es szezonom az angol hatodosztályban. Kemény szezon volt, szoros küzdelem, végül az utolsó bajnokin dőlt el a bajnoki cím kérdése.
Játékos statok
A bajnoki cím mellett elértük a klub történelmének legnagyobb kupasikerét, az FA Kupa 3. köréig mentünk ahol a Middlesbrough ejtett ki minket.
A csapatból mindössze hárman tudtak hetes fölötti átlagot hozni, ami azért sokat elmond a tudásukról. Ráadásul érdekesek ezek a játékosok, mert egész szezonban very lighton volt a tréning, mégis mindig elégedetlenek voltak, azt mondták, hogy túl megerőltető.
Blake mindenképpen kiemelendő, nagy szezont futott. Megnyerte a szezon legjobb játékosának járó díjat is a bronzcipő mellett.
Valószínűleg túl sokan nem maradnak az ötödosztályra, úgyhogy a nyár csapatépítéssel fog telni.
Végéhez ért első FM14-es szezonom az angol hatodosztályban. Kemény szezon volt, szoros küzdelem, végül az utolsó bajnokin dőlt el a bajnoki cím kérdése.
Játékos statok
A bajnoki cím mellett elértük a klub történelmének legnagyobb kupasikerét, az FA Kupa 3. köréig mentünk ahol a Middlesbrough ejtett ki minket.
A csapatból mindössze hárman tudtak hetes fölötti átlagot hozni, ami azért sokat elmond a tudásukról. Ráadásul érdekesek ezek a játékosok, mert egész szezonban very lighton volt a tréning, mégis mindig elégedetlenek voltak, azt mondták, hogy túl megerőltető.
Blake mindenképpen kiemelendő, nagy szezont futott. Megnyerte a szezon legjobb játékosának járó díjat is a bronzcipő mellett.
Valószínűleg túl sokan nem maradnak az ötödosztályra, úgyhogy a nyár csapatépítéssel fog telni.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."

- 'shutterisland
nem tudtok valami jó trükköt arra, hogy hogyan essek ki 1-1 sorozatból úgy, hogy ne kelljen direkt megveretni magam?
angliában például a liga kupa (sőt, már az fa kupa is) csak akadályozza a bajnoki és bl szereplésem sikerességét, a board-ot sem igazán izgatja, főleg a ligakupa.
a keretem nem elég bő a 3-4 frontos harchoz, meg mindig megszívom valami sérüléssel is.
ha más nem, marad az, ami eddig, hogy kitolom a fakót valami bohóc felállással és elveretem magam ilyen harmadosztályú csapatok ellen.
csak ezt keserű szájízzel teszem, nem szokásom direkt veszíteni.
angliában például a liga kupa (sőt, már az fa kupa is) csak akadályozza a bajnoki és bl szereplésem sikerességét, a board-ot sem igazán izgatja, főleg a ligakupa.
a keretem nem elég bő a 3-4 frontos harchoz, meg mindig megszívom valami sérüléssel is.
ha más nem, marad az, ami eddig, hogy kitolom a fakót valami bohóc felállással és elveretem magam ilyen harmadosztályú csapatok ellen.
csak ezt keserű szájízzel teszem, nem szokásom direkt veszíteni.

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Srácok aki "megvette " és működik minden az eltudná küldeni nekem az oldal linkjét PÜ-ben

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------