Viccet félretéve, nem annyira ragaszkodnak hozzá, merthogy a lába erősen alkalmatlan az élsportra.
Btw a Veszprém Barca meccs tetszett, Davis elég jó edző.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 9., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 9., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. január 30., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 30., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 30., szerda 21:28
Jó de tudod, kellett egy indok, hogy megmondja: miért szar a gyerek.csababarca írta:Mondjuk ez a harmadik számú dolog légbőlkapott infó, elég jól eloszlanak a percek ott azon a poszton.
55 gólos volt ősszel, két szélsőnek van több gólja a csapatból ennél.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. január 30., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. január 30., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 30., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. január 30., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 30., szerda 20:43
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. január 28., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 28., hétfő 14:19
csababarca írta:közben ifi szinten 2-300ezres fizetések 18 éves játékosoknak.
nem mennek a németekhez, mert ott alulfizetettnek érzik magukat. röhej.
tiltanám, hogy fiatalkorúnak pénzt adjanak.elveszti minden további motivációját az ilyen gyerek, és még csak nem is hibáztatható érte.
Dabason is ami zajlik.....ide járnak a gimibe, páváskodnak, mert becsusszan érettségi nélkül 300-350ezer a zsebbe, mit érdekli a tanulás, vagy az érettségi? semmit. züllik.
hely belőve, meg a kabáton a szőr is felzselézve, az megy.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. január 28., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 23., szerda 21:29
Ezt én sem értettem minek kellett megint magyar edzőhöz nyúlni. Mocsain kivül nem is tudom volt-e aki tudott eredményt mutatni.csababarca írta:
emellett a kötelezőt sem hozzuk, Argentína Simonet nélkül verhető volt abszolút, Egyiptom is.
kilátástalan játék, érthetetlen válogatás, pont mint ez a kókler Csoknyai első regnálása alatt.
És akkor mennek a nyilatkozatok, hogy erőn felül teljesítünk.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. január 23., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 23., szerda 19:40
Védekezni és támadni is már nincs szufla. Ettől függetlenül a jobbak között volt 38 évesen is.rashidm írta:Victorioo írta:
Én úgy láttam a meccsek alatt, hogy beállhattam volna én is. Talán 10 gólt dobott a meccsek alatt. 10 centit ugrik fel lövésnél, blokkoltak szinte mindent. Bár igaz, Ancsinnál tuti jobb volt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 23., szerda 19:29
Én úgy láttam a meccsek alatt, hogy beállhattam volna én is. Talán 10 gólt dobott a meccsek alatt. 10 centit ugrik fel lövésnél, blokkoltak szinte mindent. Bár igaz, Ancsinnál tuti jobb volt.Victorioo írta:Nagy Laci ha nem megy ki, ma már izgulni se kellett volna.rashidm írta:Ennyire trágyák vagyunk, hogy nem bírjuk 5 gól alatt tartani őket? Ziro bácsi, mondj valamit!Nem kellett volna elbaltázni Egyiptom ellen, Nagy Laci is minek ment ki? Se nem támad/lő már, védekezni meg... mellett még én is elmennék.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 23., szerda 19:26
Nagy Laci ha nem megy ki, ma már izgulni se kellett volna.rashidm írta:Ennyire trágyák vagyunk, hogy nem bírjuk 5 gól alatt tartani őket? Ziro bácsi, mondj valamit!Nem kellett volna elbaltázni Egyiptom ellen, Nagy Laci is minek ment ki? Se nem támad/lő már, védekezni meg... mellett még én is elmennék.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 23., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 19., szombat 21:59
Ez bőven vállalható eredmény, a gond arg és egyiptom ellen volt.lordgabi írta:Eddig nem néztem a fiúkat, jött is a jinx.![]()
Szóval az lenne a kérdésem, aki nézi most szintén a meccset és követte eddig a tornát, hogy ez most mi, ami ezen a meccsen folyik? Ilyen gyengék vagyunk? Vagy folyton ez van, hogy nincs szerencsénk? Dánok ilyen sok szinttel vannak felettünk? Köszi előre is.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem