HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 17., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 17., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 17., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. február 17., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 10., csütörtök 15:54
Mert fél év múlva lejárt volna a szerződése.miért túl olcsó?![]()
a fiatal brazilokat 30-50 között veszegetjük
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 10., csütörtök 15:37
miért túl olcsó?CS0ki írta:Nekem továbbra is csak az árával van bajom
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 10., csütörtök 12:49
Csak kapjon is lehetőséget nyárig.CS0ki írta:Nekem továbbra is csak az árával van bajom, de ezt már megénekeltem párszor, szóval hagyjuk.
Szerintem abból nem kell kiindulni, hogy mit alkotott a Citynél. Ennyi idős játékosoknál még bármi lehet, nyilván nem Messi szinten focizgatott az edzésen, de ha szerencsétlen lett volna, akkor azért Guardiola is kevesebbet beszél róla.
Nyárig meglátjuk mit alkot, aztán szerintem ráfér egy év kölcsön a spanyol első ligában.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 10., csütörtök 11:08
Vegre nem egy Ozil fele egylabas jatekost igazoltunk.ToniKroos írta:Jól láttam, hogy jobb lábbal adott be itt a végén egy szögletet? Azért ez nem semmi, ritka az olyan, aki így meri mindkét lábát használni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 10., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. január 9., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 9., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 8., kedd 10:08
Plusz szerintem részben szankció is volt a "nem akarok hosszabbítani" dolog miatt, hogy partvonalra került.reeed_ati írta:Azért ezt nehéz megítélni, brutál erős az a city keret, ha megnézed, elől: G.Jesus,Aguero,Mahrez,Silva,Sané,Sterling és ezek közül max 3-4 van a kezdőbenR. Carlos írta:Ne legyen igazam... de az szerintem sokat elmond egy játékosról, hogy a szezon nagy részében még a kispadra se nevezték. Bármilyen fiatal is és sok volt a posztján játszó játékos, ennek azért teljesülnie kellett volna néha.![]()
Ide egy 19 éves gyereknek bekerülni szinte lehetetlen, hacsak nem Bappénak hívják.![]()
Furcsa ezt leírni, de nálunk sokkal nagyobb esélye van a keretbe, majd pedig a kezdőbe kerülésre..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. január 8., kedd 9:52
Azért ezt nehéz megítélni, brutál erős az a city keret, ha megnézed, elől: G.Jesus,Aguero,Mahrez,Silva,Sané,Sterling és ezek közül max 3-4 van a kezdőbenR. Carlos írta:Ne legyen igazam... de az szerintem sokat elmond egy játékosról, hogy a szezon nagy részében még a kispadra se nevezték. Bármilyen fiatal is és sok volt a posztján játszó játékos, ennek azért teljesülnie kellett volna néha.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. január 8., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Toky » 2019. január 8., kedd 0:10
Nem Brahim van a hátára írva? Mert akkor BVB.reeed_ati írta:Mehet is a jobbosra, Béla sérült, Lucas kuka, nincs mit veszítenünk... Összeállhat a VBD
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. január 7., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 7., hétfő 20:21
sokat nem veszthetnénk vele max nyernénkBBeno írta:majd kap egy telót pereztől hogy innentől kezdetnie kell.
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 7., hétfő 16:39
5 kapus mellett mit számít ez má’BBeno írta:majd kap egy telót pereztől hogy innentől kezdetnie kell.
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. január 7., hétfő 16:37
Csabi írta:solari jelen volt amúgy a bemutatáson? vagy tudja egyáltalán hogy új játékost kapott?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem