Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 9:02

Mester77 írta:
Realista24 írta: Egy dolgot probalnak meg elvileg Karimnal, hogy csak egy evvel kesobb menjen el a szaudiakhoz, es az ajanlat legyen akkor is ervenyes neki.

Ma ujabb/utolso kör Perezzel.
Ezzel valószínűleg nem leszek népszerű. De az én véleményem az, ( mint anno C nél is, pedig nálam nagyobb fanja nem sok volt itt) hogy aki menni akar, az menjen. Fél lábbal már itt sincs, az ilyet marasztalni sosincs értelme. Még ha az Kak is lenne.
Nincs ezzel a velemennyel semmi gond, en is ezen a velemenyen vagyok.
Es ahogy Casemiro, Ronaldo, stb. ugy o is kierdemelte, hogy ugy dontson a jovojerol, ahogy neki a legjobb.

36 eves lesz...iden csak a szenvedes latszott az arcan, es ezen egy Joselu/Firmino backup sem fog segiteni.
Megneztem volna, ha nincs a VB es a valogatott koruli hercehurca, hogy akkor milyen fizikalis allapotban lett volna, de ez mar lenyegtelen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. június 1., csütörtök 8:53

Realista24 írta: Egy dolgot probalnak meg elvileg Karimnal, hogy csak egy evvel kesobb menjen el a szaudiakhoz, es az ajanlat legyen akkor is ervenyes neki.

Ezzel valószínűleg nem leszek népszerű. De az én véleményem az, ( mint anno C nél is, pedig nálam nagyobb fanja nem sok volt itt) hogy aki menni akar, az menjen. Fél lábbal már itt sincs, az ilyet marasztalni sosincs értelme. Még ha az Kak is lenne.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 1., csütörtök 8:41

Yazid írta: Bappéra varhatunk megint, felesleg ráépíteni ilyen szempontból szerintem, hogy így lesz úgy lesz milyen lábbal kel fel mindegy is.
Jövőre se lesz több lehetőség csak kane meg ilyenek úgyh ez sem jó indok.

En a drasztikus valtozas mellett vagyok most mar teljesen.
Ezt mindenki tudja, de ha jön ingyen akkor évtized igazolása lehet, ha nem akkor ráérünk zsebbe nyúlni jövőre. Addig előkerülhet valaki akiért megéri a Bappe-Haaland kettősön kívül. Kitudja lehet a viking addigra megunja az angol kalandot és váltana. Annyi minden történhet egy év alatt és az ilyen pánik igazolások amire Benzema távozásával sok kerülne nagyon ritkán sülnek el jól. A most kiadott 50-70 millió egy Kane-re nagyon hiányozhat jövőre amikor lehet Kane úgy elfogy mint Modric és Benzema idén.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 1., csütörtök 8:29

az mit jelent, hogy drasztikus valtozas?
gondolom nem azt, hogy valahogy b-kategoriakkal probalni fennmaradni a viz felszinen, aztan 1 kört menni tavasszal a beellben.
menni a 17. helyen a bajnoksagban, mint anno 2000-ben?
nem ertem.
nincs kit igazolni, aki elorelepes lenne, ez a helyzet.
magyarul jön a böjt jopar evig, erre kell keszulni.
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 1., csütörtök 8:13

wZoLee7 írta:
Yazid írta: Nem értem, tudja hogy nem fogja hozni már a formát és inkább lépne de erőlteti a vezetőség arra a várható 8-10 jó meccse miatt
Ha hozunk melle egy Joselu kaliberu jatekost aki tud golokat loni, akkor Karim azzal a 10 jo meccsel pont kihuz minket aszarbol es nem keves penzt sporol amit most elkoltenenk egy gyenge sztar csatarra. Jovore vagy jon Bappe ingyen vagy veszunk valakit dragan igy is ugyis, ezt az egy evet kell kibekkelni
Ha úgy használjuk, mint Modricot, az több lesz, mint 10, bár az se zavar, ha csak 13 bl meccsen fog brillírozni :lol: .De nem 45 meccses játékos már.

Bár előbb maradjon..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 1., csütörtök 7:51

Bappéra varhatunk megint, felesleg ráépíteni ilyen szempontból szerintem, hogy így lesz úgy lesz milyen lábbal kel fel mindegy is.
Jövőre se lesz több lehetőség csak kane meg ilyenek úgyh ez sem jó indok.

En a drasztikus valtozas mellett vagyok most mar teljesen.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 1., csütörtök 7:42

wZoLee7 írta:
Yazid írta: Nem értem, tudja hogy nem fogja hozni már a formát és inkább lépne de erőlteti a vezetőség arra a várható 8-10 jó meccse miatt
Ha hozunk melle egy Joselu kaliberu jatekost aki tud golokat loni, akkor Karim azzal a 10 jo meccsel pont kihuz minket aszarbol es nem keves penzt sporol amit most elkoltenenk egy gyenge sztar csatarra. Jovore vagy jon Bappe ingyen vagy veszunk valakit dragan igy is ugyis, ezt az egy evet kell kibekkelni
Illetve szerintem egy gyengébb Karim is nagyobb ráhatással bír a játékra, mint valami középszer csatár. Idén sérült volt, és nem volt cseréje, ezt azért ne felejtsük el. Szerintem megfelelő rotálással, jó mentális felkészültséggel lehet még benne 1 jó év.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 1., csütörtök 7:20

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 1., csütörtök 7:12

Nem értem, tudja hogy nem fogja hozni már a formát és inkább lépne de erőlteti a vezetőség arra a várható 8-10 jó meccse miatt

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 7:11

R. Carlos írta:

Ez lenne a legjobb. Jövőre evezhetnénk Mbappéért/Haalandért. Addig kibírhatná, illetve hozhatnánk mellé/mögé egy megfelelő csatárt is. Joselu/Firmino nekem tökmindegy, csak legyen lefedve a poszt ha pihentetni szeretnénk.
Egyreszt orulnek, masreszt igy arra lenne Perez kesztetve, hogy elohuzzon valamit a regibol. Utobbira is nagyon kivancsi lennek, hogy menne-e.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 1., csütörtök 7:11

Ez lenne a legjobb. Jövőre evezhetnénk Mbappéért/Haalandért. Addig kibírhatná, illetve hozhatnánk mellé/mögé egy megfelelő csatárt is. Joselu/Firmino nekem tökmindegy, csak legyen lefedve a poszt ha pihentetni szeretnénk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 1., csütörtök 6:40

Legyen így. Mindenkinek így lenne a legjobb. Karim Modricekkal együtt elkoszonhetne az új Bernabeuban éa valoszínűleg Mbappe valtaná, aki minőségben nem lenne visszalépés. Senki nem maradna szarban és Karim is elmehet utána pihenni, levezetni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 6:18

Egy dolgot probalnak meg elvileg Karimnal, hogy csak egy evvel kesobb menjen el a szaudiakhoz, es az ajanlat legyen akkor is ervenyes neki.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 1., csütörtök 2:12

Faust írta: Igen, en meg ha nem is fogadom el a donteset, de megertem, de konkretan a faszom kivan, hogy mindenki szezon vege elott egy hettel donti el hogy lelecel, nehogy esetleg ne panikolva kelljen helyettest keresni. Na nem mintha a piacon olyan sok minosegi ember lenne.

Ha ezert a vesztes angol mamlaszert leraknak egy szazast, lehet szabadsagra megyek par evre.
Ez nem teljesen igaz. Ertem a duhodet, es van is benne igazsag, de Benzema meg pont akkor dontotte el, amikor meg van realis esely valamit kozmetikazni. Igaz, Casemiro tavozasat is sikerult potolni egy emberrel (most az mindegy, hogy jol sult el vagy sem, vagy majd hogy fog elsulni, de posztra igazoltunk minoseget), pedig akkor mar kezdodott a szezon, kvazi utolso pillanatban lepett le. CR kozvetlenul a bl donto utan jelentette be, hogy ennyi volt, de mar az is tavasz elejen kibontakozott, hogy valami feszultseg van… szoval az sem erkezett varatlanul es meg boven az atigazolasi piac nyitasa elott tortent. Most is idoben vagyunk. A baj, hogy nem lehet potolni az embert. Es ha januarban jelenti be? Akkor most jobb helyzetben lennenk? Szerintem nem. Itt csak Mbappe vagy Haaland jelenti a megfelelo potlast, mindenki mas B es C megoldas… ez van. Oruljunk inkabb, hogy ilyen legendak tettek le az asztalra valamit es igy tavoznak. CR sokadig bl gyozelem utan, golkiralykent, Benzema pedig Aranylabdaskent, tomerdek mennyisegu gollal. Micsoda tortenet! En nem bankodok, orulok, hogy nalunk bontakozott ki es peldat mutatott. Igy kell. Ez Real Madrid minoseg, es hozzaallas. Grande Karim. Nem lesz tobbe KAK, de orokke velunk lesz es tovabbi sikerekhez fog minket segiteni azzal a szellemmel, amit itt hagy nekunk. Az oroksege felbecsulhetetlen. Grande Karim, Leyenda, Gracias!!!!!!!
:goat:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 1., csütörtök 0:16

Nem értem amúgy aki sajnálja emiatt a vezetőséget. Alá kellett volna íratni a papírt a januárban ha számolni akarunk vele, gyakorlatilag 1 hónapig volt még szerződése és vakarásszuk a tökünket, persze h megszagolták a lehetőséget a Szaudik.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. június 1., csütörtök 0:07

Sose bírtam, végre h koccol :mrgreen:

Félre téve a viccet, abszolút megértem a döntését. Főleg az elmúlt fél év távlatából.
Kedvenceim között sosem lesz, de amit lerakott az elmúlt évtizedben, kérdés nélkül a Real Madrid 21. századi legendái között a helye, illetve akiket huzamosabb ideig láttam játszani.
(Iker, Hierro, Ramos, RC, CR, Raúl és Benzema).
Remélem, ha már így alakult legalább neki kinézhet egy igazi búcsúmeccs.
Gracias Grande Karim :salute:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 31., szerda 23:57

Nekem sem tetszik ez a dolog Casemiro tavaly most Benzema. :ozil: :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. május 31., szerda 23:49

Fél éve még nem volt az asztalán az ajánlat.

Másfelől lejáró szerződéssel így fél lábbal júniusban azért nem kell nagyot koppannia a vezetőségnek sem, benne volt ez a pakliban.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. május 31., szerda 23:46

én megértem a döntését de az időzítés kicsit nem tetszik. megvolt beszélve a klubbal és most hirtelen mégse. már fél éve csinálhatná a klub a dolgát de nem volt mert szó se volt távozásról. a döntés érthető. kimaxolt mindent, ennyi idősen ennyi pénz teljesen rendben van. csak a körítés nem tetszik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 31., szerda 23:21

füst írta: Carvajal, Kroos?
Modric 2012
Carvajal 2013
Kroos 2014
Lucas Vazquez 2015 (Vallejo 2015 :mrgreen:)

Vissza: