Faust írta:
Igen, en meg ha nem is fogadom el a donteset, de megertem, de konkretan a faszom kivan, hogy mindenki szezon vege elott egy hettel donti el hogy lelecel, nehogy esetleg ne panikolva kelljen helyettest keresni. Na nem mintha a piacon olyan sok minosegi ember lenne.
Ha ezert a vesztes angol mamlaszert leraknak egy szazast, lehet szabadsagra megyek par evre.
Ez nem teljesen igaz. Ertem a duhodet, es van is benne igazsag, de Benzema meg pont akkor dontotte el, amikor meg van realis esely valamit kozmetikazni. Igaz, Casemiro tavozasat is sikerult potolni egy emberrel (most az mindegy, hogy jol sult el vagy sem, vagy majd hogy fog elsulni, de posztra igazoltunk minoseget), pedig akkor mar kezdodott a szezon, kvazi utolso pillanatban lepett le. CR kozvetlenul a bl donto utan jelentette be, hogy ennyi volt, de mar az is tavasz elejen kibontakozott, hogy valami feszultseg van… szoval az sem erkezett varatlanul es meg boven az atigazolasi piac nyitasa elott tortent. Most is idoben vagyunk. A baj, hogy nem lehet potolni az embert. Es ha januarban jelenti be? Akkor most jobb helyzetben lennenk? Szerintem nem. Itt csak Mbappe vagy Haaland jelenti a megfelelo potlast, mindenki mas B es C megoldas… ez van. Oruljunk inkabb, hogy ilyen legendak tettek le az asztalra valamit es igy tavoznak. CR sokadig bl gyozelem utan, golkiralykent, Benzema pedig Aranylabdaskent, tomerdek mennyisegu gollal. Micsoda tortenet! En nem bankodok, orulok, hogy nalunk bontakozott ki es peldat mutatott. Igy kell. Ez Real Madrid minoseg, es hozzaallas. Grande Karim. Nem lesz tobbe KAK, de orokke velunk lesz es tovabbi sikerekhez fog minket segiteni azzal a szellemmel, amit itt hagy nekunk. Az oroksege felbecsulhetetlen. Grande Karim, Leyenda, Gracias!!!!!!!