Igazad van Pumpido volt,nem is tom miert irtam Almiront...A kapus pumpido volt.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 29., kedd 22:13
Igazad van Pumpido volt,nem is tom miert irtam Almiront...A kapus pumpido volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 21:56
Szeretem az ilyen kijelentéseket.EZZEL az argentin válogatottal se zidane, se fenomén ronaldo nem nyerne vébét, négy közé is szerencse kellene.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 29., kedd 21:55
szerkesztettem, R24.Szeretem az ilyen kijelentéseket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 29., kedd 21:28
Csak ám abba a csapatban volt a kapuba egy Almiron,hátul egy Batista,Pasarella,kpn egy Burruchaga,egy Olarticoechea,Ruggeri...akkor én nem vagyok komplett....igen,én azt várom,ahogy anno végignéztem maradona meccseit is,és az a plusz amit diego adott az akkora volt,hogy elmondani nem lehetett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 20:52
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 19:53
Akkor is megérte.Realista24 írta:Többet nem szólok. Blatter nem méltó módon nyilatkozott, azonban a tróger és alpári stílust nem toleráljuk. Aki így akar megnyilvánulni az menjen erre az oldalra: http://forum.nso.hu/. Itt nincs szükség fél tucat káromkodásra egy hozzászóláson belül.
Szóltam, hogy finoman, van aki ennek ellenére hozta az nso szintet. dzsihad megkapta a warnt az "remek" hozzászólásáért, a továbbiakban instant két hét lesz a jutalom.
Peace
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 29., kedd 19:26
kérlek.Mindháromnak ki volt nyalva a segge alaposan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2013. október 29., kedd 19:02
November 15Valaki megmondaná, hogy mikor lesz a Portugál-Svéd meccs?
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. október 29., kedd 18:22
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.Hét most még feltudják hozni érvnek,hogy csak 26 éves, és még meglehet neki, de a valaha volt legjobb vb cím nélkül...ilyen fogalom szerintem nem nagyon lesz a futballban,ha végignézed a mostani "valahavolt legjobb" listát a visszavolt playerek közül...bizony mind mind szinte egymaga nyert vb-t válogatottjának, a gólrekordokat meg feldughatja cr-is meg messi is
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. október 29., kedd 18:15
Atyaúristen. Na ez a legalja. CR remélem soha többet nem megy semmilyen dijátadóra. Nincs is szó erre amit itt leművel blatter.Savant írta:Nem tudom gyerekek, ti láttátok a videót?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 17:24
Nem Messi nem egy sunyi kis köcsög,ahogy CR se, 2 emberről van szó akik úgyanúgy mint te vagy én tele vannak rosz tulajdonsággal,meg jóval is.A végén ugyanolyat szarik mindkettő.Ez a média, Amerika a szegény áldozat az arab világ meg a gonosz akik robbantgatják magukat unalmukban, a valóság az hogy mind2 ugyanolyan mocskos.A média egyszerűen a legnagyobb fegyver az emberiség ellen, nem a fegyverek.primrose írta: Messi a jó fiú...inkább egy sunyi kis k*csög.
Népbutítás, csalás, ámítás, hazudozás... ez megy most!
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 29., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 29., kedd 17:10
Már most minden idők legjobbja, pedig 1 gólja van csak a VB-kendzsihad91 írta:Messi neve is fent fog maradni ugyanúgy, de ha pályafutása végéig nem pirít egy vb címet az bizony elég nyomos érv lesz a mindenidőkvalavoltlegjobbja cím megfosztására.Arra amúgy sincs semmi esélye R9 és Zizu mellett :P
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 29., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:35
Érdekes lenne, bár szerintem egyikből sem lesz edző, legalább is a pályán mutatott viselkedésükből leszűrve, vezér egyéniségek de inkább a góljaik miatt ,persze a lehetetlen nem létezik, de nagyobb esélye van egy zidane,vieira,hierro, vonalnak ahoz ,hogy jó edzők legyenek mint pl r9nek messinek vagy crnek akik mindig "csak" a saját dolgukat végezték.Csatárok közül talán Raúl az akinek jó esélye van arra ,hogy jó edző legyen karizmatikussága miatt, de nagyon nem mindegy edzői szemszögből,hogy a pályafutásodat a leshatáron töltöd vagy mondjuk középpályán ahol minden csapatrészlegben kénytelen vagy megfordulni elől is hátul is.Az biztos ,hogy ha Messi edző lesz az év edzője cím élete végéig oda lesz adva neki.Marky írta:az aranylabda mindig is egy szimpátiaszavazás volt. puskás, maradona se kapott és még sokan mások, akik megérdemelhették volna. ez teljesen szubjektív volt mindig is.
az viszont már szomorúbb történet, hogy annyira elnyomják a kor egyik legjobbját és húzóalakját, hogy az unokáink már ki fognak nevetni minket, amikor ronaldoról mesélünk.
arra leszek kíváncsi, hogy miután mindketten befejezik a pályafutásukat, ami még szerintem jó 10 év múlva lesz talán, miket fognak nyilatkozni. most természetes, hogy azt mondják, semmi feszültség nincs köztük, de ez a mesterséges gerjesztés le fog csapódni köztük. annyira megnézném 2030-ban egy clásicon őket a padonmessinek biztosan akkora mítosza lesz, mint most cruyffnak, ronaldot pedig di stefano mellett fogják emlegetni. két klublegenda, ha nem egyszerre lennének aktívak, a mindenkor legjobbjai közt emlegetnék.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem