morzsolt írta:Azért jó látni, hogy nem mindenkit babonáz meg a
média lejárató kamp...akarom mondani R.M.C.F szegény madrid vs a többi csapat(de főleg a barcások) szurkolói című könyv 436.-ik "Én megmondtam" fejezete.
állandóan a médiát szidod, hogy mondják a sok hülyeséget a sok laikus meg megy utánuk mint a birka, meg szegény Madridot mindenki utálja, lenézi, ellene fúj ésatöbbi, mikozben Te PONT ugyanezt csinálod ezzel az én 5éve megmondtam stílusoddal.Pedig mikor nem azzal foglalkozol, hogyan állítsd magad mellé azokat, akiket a média "elvett" tőled (bár nem értem, hogy az ilyen embereket miért bánod) és a foci azon oldalával foglalkozol amihez, bár sajátos elfogult módodon, de konyítasz valamit élvezetes irományok születnek.
az előttem szóló nagyon megfogta a lényeget, mindig a legjobbakat utálják a legjobban.és hidd el minden csapatnál vannak lejarató kampányok, ferdítések, hazugságok csak azokból Te kimaradsz mert a madridnak szurkolsz.
Olvass el akár csak egy magyar sajtót, vagy a nagy nso-t, de az s elég, ha csak odakapcsolsz a sporttv akármelyikére (talán a digi az egyetlen ami a helyén kezeli a dolgokat...), de itt van most Blatter is, de lehetne mondani Platinit is. A Real Madrid mindig is utált csapat lesz, mert mindenkinek szúrja a szemét, hogy boldogul, sőt rekordokat dönt olyan bevételeket produkál úgy, hogy sajnos kupákat alig nyert mostanság... Itt falun viszonylag sok foci fanatikussal beszélgetek a lottózóba és mindnek ez a baja, hogy mit képzel a Madrid, hogy halmozza a hiteleket és a többi és a többi... Amint jött Bale jöttek a negatív kimutatások meg, hogy mennyi pénzt basztunk úgy el, hogy végül semmi nem lett a tagból, mert mertünk venni 1 nagy nevet nagy összegért a PL-ből, de a világon 1 db cikk sem jött le, hogy amúgy 3. éve hozzuk a konstans 500 milla plusszos netto bevételt... Ezzel szembe a barca az vett 1 Neymart 57 milláért (persze...) és 2-3 hét múlva olyan cikkek voltak, hogy már vissza is jött az ára mert annyi mezt adtak el (ja igen...). Bale most hozott 2 meccs alatt 2 gól meg talán 4 assist (ebbe nem vagyok biztos bocs...) és a kutyának nem tűnik fel pedig egész nyáron nem edzet, aztán le is sérült. Neymar ad 1 assistot ami persze szép, de senki ne mondja nekem, hogy ő így akarta, hogy 2 láb között menjen el a labda, de, ha igy is van akkor is már álom passz... Hajdú alig tud megszólalni a sport tv adásain, mert kb instant hülyének nézi a sok "szakértő" akik szerint Bale, Özillel 1 poszt (csak, hogy meglegyen a napi Özil

)... Mind1 lehetne sorolni estig, mert volna mit, de hihetetlen butaság ilyet mondani, hogy a Barca és a Real egy lapon van említve, mert nem. Lehetsz Barca drukker, de ezt a bolond is látja, és a sok focit szerető öreg róka ezt mind látja és ezért nem nézi a barca meccseket, mert elalszik rajta, meg mert unja az állandó szopkodást... Meggyőződésem, hogy, ha megnyernénk a tizediket, akkor is az lenne az első cikk, hogy elkúrtunk 1 milliárdot mire behúztuk a tizediket, mert az a normális... Aki szerint ugyan úgy van kezelve a barca mint a Real az vagy elvakult, vagy még fiatal, hogy ezt megértse, vagy csak azt mondja, hogy ő barca drukker, de életében nem látott barca meccset, vagy nem olvasott újságot és csak követi a divatot...
Amúgy látom még 3 posztod van, és szólok előre, hogy a személyeskedés itt tiltott dolog, de szerintem ezt majd elmondja más is....