Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Így hogy nem jön pénz James-ből tuldajonképpen, Bale-től megválunk akkor?

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha Perezék nem szarakodnak azon az 5 millión a MU-val Moratanál, már szabad lenne az út MBappé leigazolásához

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem teljesen értem. Kb megvan most minden posztra középen a csereember/rivális.
Case-Llorrente
Modric-Ceballos
Kroos-Kova
Előre meg Cr-Benzema-Bale??-Mayoral-Mpabbé-Isco-Asensio.
Így mondjuk Vázkez feleslegessé válik. Minek menne el Kova? Így legalább még jobban lehetne rotálni, nem az lenne hogy a seggükön veszik a levegőt.
Case-Llorrente
Modric-Ceballos
Kroos-Kova
Előre meg Cr-Benzema-Bale??-Mayoral-Mpabbé-Isco-Asensio.
Így mondjuk Vázkez feleslegessé válik. Minek menne el Kova? Így legalább még jobban lehetne rotálni, nem az lenne hogy a seggükön veszik a levegőt.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
azt a kurva megláttam a hírt mondom ez túl gyönyörű, hogy igaz legyen erre 2 év kölcsön XDD egy 80millás játékosra hát jó...nekem a lényeg, hogy ne legyen ittHIVATALOS KÖZLEMÉNY: James Rodríguez
Kovacic, hozzá teszem, hogy Ceballost annyira nem ismerem. Mateo már bizonyított és nálam ő lenne Luka utódja méltó utódja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ez egy szemét szavazás
nálam különböző poszt a 2 választani se tudnék. Talán egy paraszthajszállal Ceballos felé billen de ez nagyon nehéz kérdés

#csakakovacic
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg.
Angol lapok írtak egy Kova-Tottenham házasságról egyébként.
Angol lapok írtak egy Kova-Tottenham házasságról egyébként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Nekem az remlik hogy a bayern juve 0-2nel becserelte a coman costa duot es o veluk lett 4-2 ,mivel mindketto nagyot jatszott,foleg costa ha jol emlekszem
Guardiolanal is csak ősszel volt jó. Koman meg sérült volt aztán nem játszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Pepnel jol volt, carlonal meg nagyon nem. Nem is jatszatta igazan. Coman is leepult pedig benne is joval tobb volt
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi lett Costaval? Oltan nagyra tartotta mindenkiKerlon írta:James menni fog a Bayernbe, de előbb Costat akarják elboltolni a Juvehoz szerintem.
James menni fog a Bayernbe, de előbb Costat akarják elboltolni a Juvehoz szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ujra? dimariaval ok faztak ra. most tenyleg kiszurtak perezzel de nem ujra hanem eloszor. lukaku sokkal jobban illik az a muba es a PLben is a rutin es a golok mellette allnak. nekem egyertelmu hogy jobban jartak lukakuval mint morataval.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Abban reménykedem, hogy júniusban elég erősek voltak azok a hírek, miszerint még korainak érzi a váltást. Lehet háttérben meg az alku, hogy csak jövőre érkezik, és ezért volt a geciskedés Morata árával is, mivel a spanyol kelleni fog még jövőre. Majd meglátjuk, de kétlem, hogy lesz olyan, aki majd kifizeti érte a 80+10 milliót.BBeno írta:nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
A MU, főleg szurkolóik most meg happy, mert szerintük újra kitoltak Perezzel

Merci Zizou!
ha nem jon iden akkor maradjon morata. abban nem lehet mindig bizni hogy ramos megmenti a csapatot 90ben. morata meg iden is megmentette parszor a seggunket. o kepes a fontos golokra. viszont ha makacs marad perez es nem tudja eladni akkor bappe nem jon es alair a psghez.
james ugye sem nyugtat meg.
james ugye sem nyugtat meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Moratát el kellene adni akkor is ha idén nem jön bappe. Jövőre kétlem, hogy távozna bale/benzema és morata is és akkor szerintem a francia sem érkezne.BBeno írta:nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én pontosan ezt szeretném látni.Realista24 írta:A Real a sok középpályással egy antiBBC programot kezdett el, úgy fest, hogy végre az lesz, amit itt is sokan akarnak, bika középpálya, elől egy, max két meghatározó játékossal. Persze nem egyből jövőre, hanem lépésről lépésre.
Ezen hírek alapján most úgy gondolom, hogy nem jön idén Mbappé, csak jövőre, ha nem viszi el a PSG. Bale és/vagy Karim jövőre tipli, Cé meg ki tudja. Addigra beérnek a fiatalok jó eséllyel, a rangidősök egy kicsit tovább öregednek és olyan sima lesz az átmenet, hogy fel sem fog tűnni.
Álmodozás off.
Viszont Bappenak mindenképpen idén kellene jönnie és tolni felváltva Karimmal.Jövőre ki tudja mi történik. Le is sérülhet..ezer dolog közbe jöhet.
A legjobbaknak itt a helye.A srác meg szerintem bizonyított elég magas szinten.