Serie A
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Serie A
Azért az elgondolkodtató, hogy mi vagyunk az egyetlen közép-/kelet-európai ország, akiknek egyetlen játékosa sem vitte európai szinten meghatározó csapatig az elmúlt évtizedekben. Mondjuk a Gera-féle Fulham ütős brigád volt, de most sehol sincsenek, ezért őket nem veszem ide.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nalunk is voltak jo jatekosok azert. Lisztes, Dardai, Huszti, Gera, Dzsudzsi se volt csöd. Lehettünk rá buszkek azert..
Ill a mostani generaciobol is lehet meg valami mint pl Szanto, Gulacsi, Nagy, kun bertalan stb
Ill a mostani generaciobol is lehet meg valami mint pl Szanto, Gulacsi, Nagy, kun bertalan stb
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hihetezlen hogy a szlovákok ilyen palikat termelnek ki mint ő Kucka vagy Skrtel volt, nekünk meg marad Dzsudzsika....Kerlon írta:Hamsik kozeppalyas teljesítménye sem gyenge.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
se brozovic, se icardi, se perisic nincs ma az interben. érdekes lesz így. remélem a győzelem meglesz de szerintem nagyon nyögve nyelős lesz. aki mixel annak sztem ajándék 0-3ról V re az empoli.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nagyon rossz döntést hozott anno, hogy elhagyta a Laziot. Onnantól már lejtmenet volt a karrierje, sem az Interben, sem a Juveben nem vált meghatározó játékossá.
"And my heart will leave you never."
Hamsik kozeppalyas teljesítménye sem gyenge.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ránéztem a góllövő listára, Cholo fia is már 10 gólos. Click
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szornyu volt komolyan..ToniKroos írta:A 2. kiállítás után elkezdtem nézni, hát szegény bolognába annyi kreativítás nincs, mint itt Pepe kislábujjában. Megértem, hogy itt a jók között van a Nagy Ádám. Ahogy nézem ott az elöl lévők mindegyike nagy királynak érzi magát, de ez NB1 szint amit lehoznak. Általában csak Real meccseket nézek, hát utána egy ilyenbe bekapcsolódni...pedig ott is mennyit elégedetlenkedek.koax írta:Mi van bolognaba??!!
A milannal nagyobb barom brigad csak a csoro hazai csapat..
Mar az is hogy kikaptak,9ember ellen,de amit muveltek tamadas cimszo alatt...
Se az hogy bemegy 3csatar es beadasok,se az hogy van 5 kps es jol szethuzzak majd varjak a lehetoseget amikor elfarad a milan es lyuk lesz a vedelemben.. Nyil egyenesen elore,mint a bohocok. Nem volt azaz erzesem hogy na most itt tenyleg volt ket kiallitas..
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát meg valami hihetetlen darabosak. Úgy fordultak a gól előtt mint egy birodalmi lépegető...ToniKroos írta:A 2. kiállítás után elkezdtem nézni, hát szegény bolognába annyi kreativítás nincs, mint itt Pepe kislábujjában. Megértem, hogy itt a jók között van a Nagy Ádám. Ahogy nézem ott az elöl lévők mindegyike nagy királynak érzi magát, de ez NB1 szint amit lehoznak. Általában csak Real meccseket nézek, hát utána egy ilyenbe bekapcsolódni...pedig ott is mennyit elégedetlenkedek.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
A 2. kiállítás után elkezdtem nézni, hát szegény bolognába annyi kreativítás nincs, mint itt Pepe kislábujjában. Megértem, hogy itt a jók között van a Nagy Ádám. Ahogy nézem ott az elöl lévők mindegyike nagy királynak érzi magát, de ez NB1 szint amit lehoznak. Általában csak Real meccseket nézek, hát utána egy ilyenbe bekapcsolódni...pedig ott is mennyit elégedetlenkedek.koax írta:Mi van bolognaba??!!
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Mi van bolognaba??!!
Még csak az, hogy szánalmas... de mi értelme van? Legalább kicsit is jól nézne ki valami módon felturbózva..., de ennyi erővel mehetne rá akkor a postacíme meg a bankszámlaszáma is..MesQueUnClub írta: Mondjuk még mindig jobb, mintha egy Brazzer feliratot tetováltatott volna.(Jó, egyébként ez is szánalmas)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mondjuk még mindig jobb, mintha egy Brazzer feliratot tetováltatott volna.Ladislao írta:Egy szórakozóhelyre nem értékeket keresni mészKAG írta:menjél le egy szórakozóhelyre csak a kifele mutogatás igazi értékek nélkül

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Egy szórakozóhelyre nem értékeket keresni mészKAG írta:menjél le egy szórakozóhelyre csak a kifele mutogatás igazi értékek nélkül
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Off de van az olasz bige aki most egy millio embert készül lecummantani valami szavazás miatt. Par száz mar megvolt. Szopokorut

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
M1Ö írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... aign=nsofb
Elcseszett egy világot élünk...De főleg azért linkeltem, mert azt hittem először, hogy Kroos az egy reggelen miután felkelt.
Legalább bekerült az újságokba életében először meg utoljára is...
Most, ha csak ennyivel tudja magára felhívni a figyelmet, az legyen az Ő baja.
Most is volt valami blogger rib@nc, aki azt ígérte, hogy csinál magáról egy erotikus videót, ha elér x számú követőt.....
Undorító, tényleg... dehát ez megy mindenhol, menjél le egy szórakozóhelyre csak a kifele mutogatás igazi értékek nélkül
ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... aign=nsofb
Elcseszett egy világot élünk...
De főleg azért linkeltem, mert azt hittem először, hogy Kroos az egy reggelen miután felkelt.
Elcseszett egy világot élünk...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nagy kar ezert. Végleg elszállt a Roma scudettoja. Marad a kupa+EL.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
realistahuni írta:De rég láttam Khedirát meg Higut, focizni mondjuk azóta se tudnak.![]()
Az internek mehetett volna a tizi amúgy Icardi eseténél.
persze jókora divat köpködni az embert, de ezen a meccsen remekül játszik Higuain