Remélhetőleg ez tényleg szintlépés. Bizakodjunk, ezek nagyon jó jelek.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:07
és mit ivott? célzóvizet?poronty írta: Azért én továbbra is tartok tőle, hogy egyszer jönnek pisit ellenőrizni és kiderül, hogy tuningolt.
Mindenesetre jobb emberrel nem is történhet egy ilyen szintlépés, mert bármennyire is elbalfaszkodott rengeteg helyzetet az évek alatt, a belét kiköpte mindig a pályán és alapvetően egy szerethető játékos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:04
Nyugi, Messi jó cuccot hagyott rá, őt sem kapták el vele soha.poronty írta: Azért én továbbra is tartok tőle, hogy egyszer jönnek pisit ellenőrizni és kiderül, hogy tuningolt.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 19., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 19., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. szeptember 14., kedd 19:28
Dehogy volt hülye megmozdulás.wZoLee7 írta: Remelem azert az unneplesert nem tiltjak el, eleg hulye megmozdulas volt. Ez az a tipikus srac akit neha ugy elkergetne mindenki, iszonyat butyuta mozdulatai vannak, de aztan hoz par jo meccset, lenyilatkozza h csak a madrid erdekli, sem percekert sem penzert nem tervezne sirdogalni..szo sem rola, az egyik legjobb csere ember lenne hosszu evekre
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. szeptember 14., kedd 18:48
wZoLee7 írta: Remelem azert az unneplesert nem tiltjak el, eleg hulye megmozdulas volt. Ez az a tipikus srac akit neha ugy elkergetne mindenki, iszonyat butyuta mozdulatai vannak, de aztan hoz par jo meccset, lenyilatkozza h csak a madrid erdekli, sem percekert sem penzert nem tervezne sirdogalni..szo sem rola, az egyik legjobb csere ember lenne hosszu evekre
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 14., kedd 18:36
Semmi nem lesz érte.wZoLee7 írta: Remelem azert az unneplesert nem tiltjak el, eleg hulye megmozdulas volt. Ez az a tipikus srac akit neha ugy elkergetne mindenki, iszonyat butyuta mozdulatai vannak, de aztan hoz par jo meccset, lenyilatkozza h csak a madrid erdekli, sem percekert sem penzert nem tervezne sirdogalni..szo sem rola, az egyik legjobb csere ember lenne hosszu evekre
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 14., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 13., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 13., hétfő 11:49
Soha nem felejtem el a Karimnak sarokkal lekészített zsugáját.___Samy___ írta: Azert azt tegyuk hozza, hogy az igazi nolook passz az az, amit Guti tolt. A tobbi csak bohockodas.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. szeptember 13., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 13., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. szeptember 13., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 13., hétfő 8:23
Egyetértek, semmivel nincs benne több rizikó mint egy sima passzban. Ronaldinhonak néha elhittem, úgy emlékszem ő néha tényleg nem nézett oda.RealMadridFanatic írta:Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?![]()
Majdnem minden meccsen csinálja.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. szeptember 13., hétfő 8:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 13., hétfő 7:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 13., hétfő 7:53
Nem vagyok ki tőle és nem vagyok oda se érte.RealMadridFanatic írta:Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?![]()
Majdnem minden meccsen csinálja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 13., hétfő 7:51
Pluszegy.Yazid írta:ha hozza ezt a teljesítményt konstans felőlem brékelhet is a fején, nagyon hasznos be kell lássuk pedig herótom van a faszitólRealMadridFanatic írta:
Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem