HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 16., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 16., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 16., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: géza » 2017. november 16., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 16., csütörtök 11:17
Ez is olyan, hogy valaki elkezdte a fórumon, nem tudom lehet pont Te és páran meg még átvették. Holott ez nem igaz.Torquemada írta:De említhetném, hogy a fejlődésben is megállt
Ezzel tudnaRealista24 írta:Pl. hajjal
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 16., csütörtök 10:59
Nem tudom, te láttál idén meccsünket? Messze Varane a legbiztosabb pont hátul. Brutálisan robbant be a köztudatba az emberünk, és azóta is talán egy fél szezon volt, amikor nem volt top játékos. És még mindig fiatal. Nálam biztosan ő a jövő Real Madridjának a védelmének a vezére.Torquemada írta:Érdekes ez a Varane kérdés. Optimális esetben a legjobbak között van. Csak az a baj, hogy ritkán van optimális eset. Nálunk nem hogy egy hónapot, de sokszor egy meccset sem tud újabban lehozni sérülés nélkül, az ilyentől meg engem a hideg ráz, mert fürödtünk már be a poszton vúdgétekkel, mecceldekkel és társaikkal. Én "kiszerettem" a srácból, főleg az üveglába miatt. De említhetném, hogy a fejlődésben is megállt (annak idején 20 évesen le tudta venni messit a pályáról), és furcsa módon, nem várná az ember az alkata alapján, de pont beíveléseknél volt zavarban nagyon sokszor, megelőzték, melléfejelt, stb. Jó hogy itt van, de sajnos nem lehet rá építeni olyan szinten a védelmet, mint lehetett egy Ramosra vagy Pepére. Ráadásul szerintem nincs meg a habitusa, tekintélye sem ahhoz, hogy igazi vezér legyen hátul, mint ahogy mondjuk (az újabban rengeteget hibázó) Ramos. Ha Vallejot elkerülik a sérülések (hát erre sem sok esély van az eddigiek alapján), akkor talán ki tudják majd egészíteni egymást.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 16., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 16., csütörtök 7:15
Vagy görbe háttal.Realista24 írta:Pl. hajjalKerlon írta:Akik lehúzzák Varane-t azok szerintem nagyon el vannak tévedve. Ki nem cserélném senkire se, mert a többi klasszis belsővédő is hibázik ennyit, ha nem többet. Ramos is hibázik, de ő meg a mentalitásával nőtt mindenki fölé. Illetve nem kell Maldinire hasonlítani, máshogy is lehet tekintélyt parancsoló státuszt kiharcolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 16., csütörtök 7:08
Pl. hajjalKerlon írta:Akik lehúzzák Varane-t azok szerintem nagyon el vannak tévedve. Ki nem cserélném senkire se, mert a többi klasszis belsővédő is hibázik ennyit, ha nem többet. Ramos is hibázik, de ő meg a mentalitásával nőtt mindenki fölé. Illetve nem kell Maldinire hasonlítani, máshogy is lehet tekintélyt parancsoló státuszt kiharcolni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 6:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 15., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 15., szerda 22:15
Nagyon kifelé megy az ilyen karakter, de szerencsére nálunk van, Ramos személyében.Steve írta:Nagyon kevés a Maldini-féle karakter a mai fociban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 15., szerda 21:50
Jó lenne ha hasonló karakterek, (nem feltétlen tudásra értem) felbukkannának a mai futballban is.Tottinho írta:Ott lenne tekintély, nem is kicsi. Megnézném.primrose írta:
Felkészül Maldini.
Épp most olvastam Pirlo könyvét (ajánlom, tetszett), ahogy írt róla Ő is. Számára az egyik olyan ember aki nem csak pályafutásakor hanem egész életében mutatja a helyes irányt. Maldini beszélt az öltözőben, a csapat pedig nyert.
Egyébként épp az jutott eszembe, hogy ma egy nulla-semmi-nevenincs David Luiz meg Mendyért kiadnak 40-50 millió eurót, akkor egy Maldini most vajon mennyit érhet?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 15., szerda 20:36
Ott lenne tekintély, nem is kicsi. Megnézném.primrose írta:Felkészül Maldini.Tottinho írta:Venturát kirúgták. Ancelottit nagyon írják, hogy Ő lesz az olaszok élén.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. november 15., szerda 19:26
Felkészül Maldini.Tottinho írta:Venturát kirúgták. Ancelottit nagyon írják, hogy Ő lesz az olaszok élén.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 15., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. november 15., szerda 0:35
Dánok nagyon helyesen agyonverik az íreket. Végre ez a favágó társulat nem fogja a vb színvonalát tovább rontani.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 14., kedd 23:15
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem