én nem is merek most odaírni... pedig szívem szerint írnék, de nah... mi az, hogy Messi érdemli a labdát, mert CR nem volt sehol, csak most ősszel?dannen írta:pont tegnap néztem át én is, de nem akartam beírni ide, hogy mi folyik ott. elég érdekesMike írta:átnéztem a túloldalra, hát elképesztő hogy egyesek hogy el vannak tájolva. Szerintük HA nyer CR, vagy akárki más, az nagy mértékben azért lesz mert Messi lesérült.
ez milyen indok??

Messi folyamatosan sérült volt a legfontosabb meccseken, a padról nézte végig, ahogy a Bayern a visszavágón nem is tudom mit csinált a csapatával....
a 4-0-nál végig a pályán volt, jött a Bilbao meccs, ahol a sérült Messi beállt a 60. percben, majd gólt is lőtt.
Jött a visszavágó a Bayern ellen, Messi nem játszott, rá 4 napra beállt a Betis ellen a 60. percben, majd rúgott 2-t....

Akkor a tavaszi bajnokiról szót se ejtek, ahol a Real nyert 2:1re, úgy, hogy CR az 57. percben állt be....

és érdekes módon a Spanyol Kupa is el van felejtve, ahol a visszavágón a Real szinte már megalázta a Barcát CR vezérletével, aki 2 gólt is lőtt....
de igen, CR sehol nem volt... csak most szeptemberben... a BL kieséses szakaszában CR 6 gólt lőtt, Messinél ez a szám 3... a 2012/13as Spanyol bajnokság tavaszi szakaszában, tehát a 2013as év első felében 20-20 gólt lőttek mind a ketten, tehát itt se volt jobb Messi, a mostani szezon adatait meg ismerjük... Spanyol kupát nézve (csak a 2013as meccsek) CR 6 gólt lőtt, Messi 2-t.
és azt meg se említem ,hogy CR a 2013as évben (mert ugye Messinek is ezt nézték tavaly, hogy mekkora rekordot döntött, előkaparták valahonnan ezt.. pedig előtte így nem is nézték kb soha....) sokkal több gólt lőtt, mint Messi.
http://messivsronaldo.net/calendar-year.php
(ha valaki tudna ilyen csak ez évi statisztikát máshonnan, azt megköszönném)
erről, ennyit, hogy ki volt eltűnve.... Messinek rohadt gyenge szezonja volt (magához meg most CRhez képest is), ezt kár tagadni, nagyon nem volt CR előtt, még tavasszal sem, nem hogy most...