Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 27., szerda 12:57
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 12:30
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 27., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 27., szerda 10:00
========>Elég már. Elég.
Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 27., szerda 9:44
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 27., szerda 9:05
Egyébként ez meg is látszik valahogy, emlékszem, amikor regeltem oda (2012 elején, addig csak olvasgattam), írtál elég érdekes dolgokat (már bocsánatferni írta:amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en![]()
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek![]()
Mike írta:amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 27., szerda 5:34
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkelferni írta:mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 26., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 22:48
Szerencsére a foci nem ezeken mùlikpetiamadridista írta:hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. november 26., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 26., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 26., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 26., kedd 21:49
Kedvenc sorozata meg a Six feet underMeg a kedvenc száma a 6...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 26., kedd 21:36
Kikérem magamnak.Kerlon írta:amúgy szerintem hasznos és értékes tag a sok rossz zenéjével együtt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 26., kedd 21:35
egy phallosz.Realista24 írta:GT talán sokat trollkodik, de legalább egyenes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 26., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 26., kedd 20:42
Igen,,te is vagy épp messideco is itt van m,ár egy ideje,és még mások is. shuttert azért emeltem ki,mert ő legaktívabb.soadroli írta:Engem még nem utáltak meg, pedig madridistán is régóta ott voltamMondjuk kerülöm az ilyen topikokat, inkább csak olvasom őket, no meg nem is vagyok olyan aktív mint az említett 2 kolléga
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 26., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 26., kedd 20:21
Én is megvédem. Tök normális. Több Madridos van,aki jobban zavar (hogy így mondjam). Szóval ez most meglepett.DavieS írta:GT, nem bántásból, de te a másik oldalon is ennyire aktív vagy?![]()
mert amit ide nyomsz, annak fele fas**ág...![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem