Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
nekem semmi bajom fabregassal, egyértelmű, hogy egy olyan csapatban jobban kitűnsz, ahol te vagy a legnagyobb sztár, arról nem is beszélve, hogy sokszor nem is a posztján tolta.
mióta itt van, nagyjából 90 percenként 1 gólpontja van, nincs vele gond.
majd szépen lassan be lesz pakolva a középpályára, és akkor konstans lehet a teljesítménye.
mióta itt van, nagyjából 90 percenként 1 gólpontja van, nincs vele gond.
majd szépen lassan be lesz pakolva a középpályára, és akkor konstans lehet a teljesítménye.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nézd GT,nem akarlak elkeseríteni,mert nem vagy rossz gyerek,de asszem igen....most te látod rosszul...(Persze lehet, hogy én látom rosszul.)
A srácok felsorolták a fentiekben,hogyan változott meg Fabregas nem pozitiv irányba....és még azt se mondanám hogy rajta múlott...
Az arsenalba valóban sokkal-sokkal meghatározóbb volt,a varcaba viszont valóban beszürkült,tologatják ide-oda,tagja lett a gépwzetnek,elfeledve(vagy elfeledtetve),azt a kreativitást,ami azért őt jellemezte.
A javára azt lehet írni,hogy nem adta fel,ugye volt egy időszak mikor a csapatba kerülés is kérdéses volt,de tudott váltani,ami viszont az érettségét dicséri,és mostanság azért játszik rendesen....
De az a sziporkás,szellemes,kreativ futballista,ami angliába volt,az nincs sehol...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem hinném, hogy Cesc beleszürkült a csapatba. Igaz, főleg az elmúlt évben nagyon hullámzó volt a játéka, de idén talán ő a legstabilabb és legjobb játékosunk, ha a kp-n játszik. Ez a szerepkör ideiglenes neki, Messi visszatérésével ez változni fog. Xavit lassacskán kiszorítja, ha jól tudom többet is játszott nála, középpályáshoz képest gólerős és jól is lát a pályán.
Ez a "beszürkülés" amiről beszéltek szerintem abból adódik, hogy egy "kisebb" csapatból érkezett, ahol ő volt a legfontosabb játékos. Ezért is lehetett jóval többet hallani akkor róla. Ez minden top-játékossal így van, ha egy nagyobb csapatba érkezik. Nálatok is ott van Isco, Coentrao, Illarra, di Maria vagy anno Özil. Ők a korábbi csapatukban mind a legnagyobb sztárok voltak, most pedig sokat padoznak, vagy más játékosok vannak inkább a középpontban. Bale se lehet itt soha a legnagyobb sztár, amíg Cr ott játszik, a Spurs pedig szinte teljes mértékben róla szólt. Talán az igazolási összeg miatt van többet a középpontban.
Nyilván karikatúra volt Neymarról, viszont nagyon jól játszik, nem egy meccsen a csapat legjobbja volt. Egyedül a helyzetkihasználásával van gond. Ha kicsit jobban ott lesz fejben ez könnyen változhat. Hajt, sokszor látványos dolgokat produkál, amik eddig nagyon hiányoztak, 1 vs 1-ben, de két védővel szemben is nagy százalékkal nyeri a párharcokat, hiába rugdossák agyba-főbe. A dobálásokról annyit, hogy vannak ugyan ilyen megmozdulásai, de közel se annyi, mint amennyire itt be van állítva. No offense, de azért Bale is hozza őket rendesen.
A gond annyi vele kapcsolatban, hogy mostanában sokat játszatják, kellene neki a pihi, mert nagyon ki van facsarva, viszont a sok sérült miatt nem nagyon engedhető meg, hogy mellőzzük.
Ez a "beszürkülés" amiről beszéltek szerintem abból adódik, hogy egy "kisebb" csapatból érkezett, ahol ő volt a legfontosabb játékos. Ezért is lehetett jóval többet hallani akkor róla. Ez minden top-játékossal így van, ha egy nagyobb csapatba érkezik. Nálatok is ott van Isco, Coentrao, Illarra, di Maria vagy anno Özil. Ők a korábbi csapatukban mind a legnagyobb sztárok voltak, most pedig sokat padoznak, vagy más játékosok vannak inkább a középpontban. Bale se lehet itt soha a legnagyobb sztár, amíg Cr ott játszik, a Spurs pedig szinte teljes mértékben róla szólt. Talán az igazolási összeg miatt van többet a középpontban.
Nyilván karikatúra volt Neymarról, viszont nagyon jól játszik, nem egy meccsen a csapat legjobbja volt. Egyedül a helyzetkihasználásával van gond. Ha kicsit jobban ott lesz fejben ez könnyen változhat. Hajt, sokszor látványos dolgokat produkál, amik eddig nagyon hiányoztak, 1 vs 1-ben, de két védővel szemben is nagy százalékkal nyeri a párharcokat, hiába rugdossák agyba-főbe. A dobálásokról annyit, hogy vannak ugyan ilyen megmozdulásai, de közel se annyi, mint amennyire itt be van állítva. No offense, de azért Bale is hozza őket rendesen.
A gond annyi vele kapcsolatban, hogy mostanában sokat játszatják, kellene neki a pihi, mert nagyon ki van facsarva, viszont a sok sérült miatt nem nagyon engedhető meg, hogy mellőzzük.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez van, ha egy jobb csapatba igazol az ember.Galacticos írta:de úgyis mondhatnám hogy ott volt valaki, a barcában meg egy lett a sok közül. nagyon nem tett jót a karrierjének az hogy váltott, persze több kupát nyert ezalatt a pár év alatt mint amennyit az arsenallal valaha nyert volna, de én mint játékosra gondolok.

Az arsenalos önmagához képest valóban szürkébb lett, ezt természetesen elismerem, de ez nem is meglepő a lejjebb felsoroltak tükrében... Viszont azért így is sokszor megmutatja, hogy miért imádta minden Senal-drukker anno, szóval az a bizonyos különleges dolog szvsz nem tűnt el belőle, csak ritkábban jön elő.

- Galacticos
szerintem meg igaza van.GT37 írta:Értem, mit akarsz mondani, de szerintem kissé túlzó az, hogy beszürkítettük, illetve eltüntettük Fabrét.
felsoroltál pár indokot, de ettől még igaz hogy beleszürkült a mezőnybe.
az arsenalba volt benne valami különleges ami már kezd eltűnni vagy már el is tűnt.
de úgyis mondhatnám hogy ott volt valaki, a barcában meg egy lett a sok közül. nagyon nem tett jót a karrierjének az hogy váltott, persze több kupát nyert ezalatt a pár év alatt mint amennyit az arsenallal valaha nyert volna, de én mint játékosra gondolok.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tito is,meg Tata is azt hitték,hogy majd ők kitalálják a focit. Hogyne,jódolgukban nem tudják mit csináljanak, próbálnak nagyot húzni,újítani, de ez semmi, értelmetlen.R.M.C.F írta:GT37 írta:Vezet a Cartagena![]()
![]()
![]()
Csak tudnám, miért kell már megint fals kilencesként játszatni Fabregast...
Miért kell támadóként játszatni egy echte kp-ást?
Cesc-nek a kp-n a helye,sehol máshol. De erre nem tudom,valaha rájönnek e.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- GT37
Értem, mit akarsz mondani, de szerintem kissé túlzó az, hogy beszürkítettük, illetve eltüntettük Fabrét.Anthony írta:Lényeg, hogy a Barcelona sikeresen eltűntette, beszürkítette Fabregast, tökéletes katona lett. Ott van a csapatban, lő pár gólt, néha fontosakat is, de valahogy én azt érzem, hogy el van tűnve a térképről. Az Arsenalban sokszor szólt egy-egy meccs róla, áradozott a sajtó, ő volt a sztár. Most meg nem látszik Messi és Neymar árnyékától, pedig legalább olyan jó játékos ő is, mint a brazil. De ha ez így neki megfelel...(legalább nyert pár kupát velük amég lehetett)
Egyszerűen csak arról van szó, hogy
- nem játszhat az igazi posztján, a csatár mögött, mivel ilyen poszt nálunk nincs
- a Xavi-Iniesta páros miatt nem lehet olyan szinten alapember, mint volt az Arsenalban, sokkal többet kell a padon csücsülnie
- még mindig sokszor játszatjuk Messi hiányában fals kilencesként, aminek én személy szerint nem látom értelmét
Mindenesetre az utóbbi évek rendkívül hullámzó teljesítménye után idén úgy-ahogy azért hoz egy konstans jó szintet, amikor a középpályán játszik, nem pedig elöl.
Illetve úgy gondolom, Tata rájött már, hogy Xavit szép lassan ki kell venni a csapatból, egyre kevesebbet kell játszatni, ezzel párhuzamosan pedig szerintem Cesc is egyre több lehetőséget kaphat majd Iniesta vagy Rob mellett a középpályán, és nem kell Messi-poszton szenvednie (bár a tegnapi meccs pont kivétel volt ebből a szempontból).
A Cartagena elleni összecsapásra sok szót nem érdemes pazarolni, Sergi Roberto játéka tetszett, Dongou góljának külön örültem, és pozitív (bár bizonyos értelemben ennek egy harmadosztályú csapat ellen magától értetődőnek kell lennie), hogy fel tudtunk állni a bekapott gól után, viszont Tata játszathatott volna több fiatalt, valamint Dongou-t hamarabb is behozhatta volna... No mindegy, majd a visszavágón nyomathatunk egy jó kis B csapatot.
Ja, Sánchez meg ügyes volt.

http://www.youtube.com/watch?v=32qqqn64iSM
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
háát a fejlődése elégé megtorpant amióta a Barcában játszik. De lehet hogy csak azért tűnik ilyen gyengének mert nem is ott kellene játszatni ahol most van, de a középpályára meg nem fér be ezért meg egy csomó játékpercet a padon tölt... akkor meg hogyan fejlődne ..Anthony írta:Lényeg, hogy a Barcelona sikeresen eltűntette, beszürkítette Fabregast, tökéletes katona lett. Ott van a csapatban, lő pár gólt, néha fontosakat is, de valahogy én azt érzem, hogy el van tűnve a térképről. Az Arsenalban sokszor szólt egy-egy meccs róla, áradozott a sajtó, ő volt a sztár. Most meg nem látszik Messi és Neymar árnyékától, pedig legalább olyan jó játékos ő is, mint a brazil. De ha ez így neki megfelel...(legalább nyert pár kupát velük amég lehetett)

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lényeg, hogy a Barcelona sikeresen eltűntette, beszürkítette Fabregast, tökéletes katona lett. Ott van a csapatban, lő pár gólt, néha fontosakat is, de valahogy én azt érzem, hogy el van tűnve a térképről. Az Arsenalban sokszor szólt egy-egy meccs róla, áradozott a sajtó, ő volt a sztár. Most meg nem látszik Messi és Neymar árnyékától, pedig legalább olyan jó játékos ő is, mint a brazil. De ha ez így neki megfelel...(legalább nyert pár kupát velük amég lehetett
)

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó lesz az 4-nek iscsabi* írta:hatásos ,szép passz volt ezGT37 írta: Rob-sarok: http://www.youtube.com/watch?v=VXQdt5z_aes![]()
egyébként simán meglesz legalább az 5 rúgott

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hatásos ,szép passz volt ezGT37 írta: Rob-sarok: http://www.youtube.com/watch?v=VXQdt5z_aes

egyébként simán meglesz legalább az 5 rúgott

- GT37
Ezt igazán kihagy6tad volna.csabi* írta:egy hatos kinéz nekik .
mármint a barcának

Jó is lenne, ha rúgnánk még négyet... Legalább a visszavágón lehetne nyugodt szívvel játszatni a fiatalokat.
Rob-sarok: http://www.youtube.com/watch?v=VXQdt5z_aes
- GT37
De még milyetcsabi* írta:erre gólt lő fabre

Viszont Puyolt már el kéne felejteni, bármennyire is rossz ezt leírni...

- GT37
Ezt kérdezem én is...R.M.C.F írta:Miért kell támadóként játszatni egy echte kp-ást?

Ott van a fiatal Dongou, echte középcsatár, nyugodtan be lehetett volna tenni erre a meccsre, Cesc meg tolhatná a középpályán Sergi Robertóval.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Vezet a Cartagena![]()
![]()
![]()
Miért kell támadóként játszatni egy echte kp-ást?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Cartagena-Barcelona 1-0 17'

LEGIO PATRIA NOSTRA

- GT37
Vezet a Cartagena

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Van benne igazság, de a klasszikus fontosabb volt, mint a másik két meccs, meg a többi stat együttvéve.mocsok írta:true story.

Plusz megnyerte nekünk a szuperkupát.

(ettől függetlenül én se vagyok 100%-ig megelégedve vele)