Most kicsit elfogult leszek, és talán nyers és ultrag_ci (mármint egyesek szemében).kelemen.istvan írta:Látom Facebookon megy a Killakikitt-Busta "háború". Épp nyári szünet van->Bustának ráérnek a támogatói. Véletlen lenne? Nem hinném![]()
![]()
Amúgy még mindig szánalmas Magyarországon a Rap háborúskodás![]()
Kb létezik az AKPH aztán jön egy kurva nagy szakadék amik után van pár tehetséges aki értelmesen össze tud rakni valami szöveget, aminek még tartalma is van amellett hogy rímel (vagy valamennyire rímel), aztán van egy rakás önjelölt Eminemnek képzelt idióta barom, akik vérre mennek egymásra. Nah ez a szánalmas. De akik itt madafakáznak egymásra, az nem is a krém. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogy fejlődjenek.
A legbrutálisabb és legmellbevágóbb (már ha körülnézek a világban megértem, teljesen) hogy melyik tábornak van a legnagyobb tábora..... és meg is lehet nézni, hogy egy értelmes/értelmesebb ember melyiket hallgatja, vagy melyiket tartja jobbnak.

Ezt már írtam pheconak privátban, de ennek a srácnak a flow-ja valami kegyetlen jó. Azóta más sokszor meghallgattam.

Amúgy ha már felhoztam az AKPH-t, iszonyat várom már az új albumot.
AKKEZDET PHIAI FEAT. AMOEBA - MIÉRT MOST? (BalconyTV)
zsír az alap

Amúgy nem viccelek, de szinte biztos vagyok benne, hogy egy harcos Busta fan nem bírja felfogni az ilyen szintű szövegeket.