Látom, megint téma van.
Én alapból úgy gondolom, hogy nem szerencsés dolog összehasonlítani egy 24 éves, európai szinten is nem kevés tapasztalattal rendelkező, bizonyos értelemben már befutott játékost, aki tavaly a PL legjobbja lett, egy olyan játékossal, aki három évvel fiatalabb, a brazil fókaligából jött Európába, és bármennyire is felcopkodják (RMCF copyright), egyelőre inkább egy nagy tehetség, mint egy befutott világklasszis. (Annak ellenére gondolom így, hogy azért nyilván a PL után sem könnyű átszokni a La Ligába... Sőt.)
Ha meg mégis össze szeretnénk vetni a két playa teljesítményét, akkor legfeljebb
Realista24 írta:Szezon végén vonnék le következtetést a két játékos teljesítményét illetően. Előbb nincs értelme. Most még csak a bemelegítés zajlik.
dzsi91 írta:CR és Bale a mai modern foci tökéletes kivitelezése, erősek ,gyorsak jól lőnek jól fejelnek, harciasak stb stb, én ezt már sokkal többre értékelem, mint azokat akik megpörgetik a tökükön is a labdát,aztán a második csel után elsodorják őket...
Ez meg tényleg abszolút ízlés kérdése. Én mindig is imádtam a különösen technikás varázslókat, amilyen Ronaldinho is (volt), amilyen most Iniesta, Messi (bár nem egészen azon a módon, mint Ronnie, sőt) és Neymar (csak hogy a barcelonai példáknál maradjunk).
Ronaldót mindig is elismertem és tiszteltem, ez most sincs másképpen, a stílusát viszont egyszerűen nem kedvelem. Bale más, őt imádom, de ez szerintem érthető.
Még visszakanyarodva Neymarhoz, azért nem kell szerintem pluszba utálni a srácot, mert felcopkodja a média, erről nem ő tehet. (Azt hiszem, írta valaki korábban, hogy "de mégis mit kellene csinálnia? Hívjon össze egy sajtótájékoztatót, és kérje meg az újságírókat, hogy mostantól ne hájpolják?"

Valahogy így.)
(Ide még akartam egy kis Neymar-dicsérést írni, de látva realistahuni kommentjét, ezt inkább kihagyom. Éljen a szolidaritás.

)