Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 17., kedd 12:47

hát, van aki hisz a csodákban, van, aki nem.
mi nem hittünk benne.
ilyenkor nincs sehol a nagy katalán öntudat és nemzetiség, pedig pont ilyenkor számítana, nem egy spanyolország által megnyert vébédöntőben...
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 17., kedd 12:45

h3x0r írta:En Real Madrid szurkolokent ugy gondolom, hogy amig egy minimalis esely van a tovabbjutasra, addig kuzdeni kell. Percek alatt meg lehet forditani egy merkozest, nem ti lehettetek volna az elsok, akik par perc alatt rugnak 2 vagy akar 3 golt. Mert nem hiszem hogy a vilagon van olyan csapat, amelyik 2-3 gyorsan bekapott gol utan nem omlott volna ossze, megha csak rovid idore is. Persze nekem a jelenlegi helyzet is tokeletes :D es az altalam leirtakra is baromi keves az esely, azt a Bayernt senki nem verte volna meg 4-0ra, de azert illett volna legalabb megprobalni.
Éppen elég nagy példa erre a Dortmund ugyebár (Malaga)... :coffee:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 12:42

En Real Madrid szurkolokent ugy gondolom, hogy amig egy minimalis esely van a tovabbjutasra, addig kuzdeni kell. Percek alatt meg lehet forditani egy merkozest, nem ti lehettetek volna az elsok, akik par perc alatt rugnak 2 vagy akar 3 golt. Mert nem hiszem hogy a vilagon van olyan csapat, amelyik 2-3 gyorsan bekapott gol utan nem omlott volna ossze, megha csak rovid idore is. Persze nekem a jelenlegi helyzet is tokeletes :D es az altalam leirtakra is baromi keves az esely, azt a Bayernt senki nem verte volna meg 4-0ra, de azert illett volna legalabb megprobalni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 12:35

És mi van akkor, ha csak 3-0-ra nyertek?
büszkén, de csalódottan (hiszen elhisszük, hogy meglehet) esünk ki 4-3-as összesítéssel. :lol:
ha ők tudtak három gólt rúgni az első meccsen, akkor nektek miért ne sikerülhetett volna a világ legjobbjával/legjobbjaival a csapatban?
hát, van aki hisz a csodákban, van, aki nem.
mi nem hittünk benne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 12:12

ez igaz, csak közhely.
Mint ahogy ez is, ha már itt tartunk.
egyszerűen felesleges lett volna felmenjen,
azért rohadtul nem mindegy, hogy 4-1 vagy 4-0, nektek már egy 3-0-ás eredmény egyenes továbbjutást ért volna, míg nekünk ahhoz 5-0 kellett volna.
ráadásul egy valamivel erősebb csapat ellen.
Kár is volt lejátszani a visszavágót nem? :lol:
És mi van akkor, ha csak 4-0-ra nyertek? És hosszabbítás jön, és úgy mentek tovább? Katasztrófa?
Egy újabb közhelyet lövök el, ha ők tudtak három gólt rúgni az első meccsen, akkor nektek miért ne sikerülhetett volna a világ legjobbjával/legjobbjaival a csapatban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 12:02

Amíg nem fújják le a meccset, addig bármi megtörténhet. Láttunk már erre nem egy, nem két példát.
ez igaz, csak közhely.
gyakorlatban sokszor mást látunk a pályákon.

szóval Messi már csak akkor játszik amikor lát esélyt arra, hogy nyerjen, ha nem akkor ő már be sem áll...
tudom, hogy ő már egy személyben tréner, klubvezető, diktátor meg minden, de még mindig az edző cserél, és azért nem cserélte be a szokásos időpontban, mert elment a meccs.
pl a xavi-iniesta duó is jött le az 55-60. perc környékén.

De legalább a madridisták büszkék lehettek a csapatra, hogy a nagy zsoldosnak beállított játékosok utolsó pillanatig küzdöttek és 1 gólra voltak a továbbjutástól.
azért rohadtul nem mindegy, hogy 4-1 vagy 4-0, nektek már egy 3-0-ás eredmény egyenes továbbjutást ért volna, míg nekünk ahhoz 5-0 kellett volna.
ráadásul egy valamivel erősebb csapat ellen.

persze ettől függetlenül büszkék lehettek, és ti emelt(ebb) fővel estetek ki, mi pedig szégyen közepette.

Én, ha Barcás lennék biztos, hogy rohadt dühös lettem volna a csapatra a visszavágó miatt.
nem voltam dühös, inkább hitehagyott és csalódott (úgy az egész párharc miatt) szerintem ez még rosszabb is.
na persze az is más dolog, hogy ilyen csodálatos évek és címek, kupák után nehezebb haragudni a csapatra.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 17., kedd 11:51

Mi sem értünk lényegében semmit azzal, hogy játszott Cé kis sérüléssel, mert annyi maradt meg az emberekben és a köztudatban, hogy mi is kiestünk a 4-1 után. De legalább a madridisták büszkék lehettek a csapatra, hogy a nagy zsoldosnak beállított játékosok utolsó pillanatig küzdöttek és 1 gólra voltak a továbbjutástól. Én, ha Barcás lennék :mrgreen: biztos, hogy rohadt dühös lettem volna a csapatra a visszavágó miatt. Mindegy is, ez már a múlt, nagyon kíváncsian várom a tavaszt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 17., kedd 11:43

szóval Messi már csak akkor játszik amikor lát esélyt arra, hogy nyerjen, ha nem akkor ő már be sem áll...:D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 11:42

egyszerűen felesleges lett volna felmenjen,
Komoly problémák vannak a vezetőségben, ha ezt valóban így gondolják. Amíg nem fújják le a meccset, addig bármi megtörténhet. Láttunk már erre nem egy, nem két példát.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 11:35

az is ugyan olyan belemagyarazás, hogy azért nem küldték fel fél órára, hogy ne lássa a világ, hogy messivel a csapatban alázzák meg a barcelonát.
az első meccset végig tudta játszani, ahol 4-0 lett, ott sem cserélték le csak azért, hogy "ne égjen".
meg mintha ebből a szempontból nem lett volna rohadt mindegy, hogy még 0-2-nél a visszavágón beáll 30 percre, vagy nem.

egyszerűen felesleges lett volna felmenjen, ezzel szemben a bajnokikon az alatt a 30 perc alatt is tudott hozzátenni az eredmény állása miatt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 11:30

'shutterisland írta: a betis vagy a bilbao ellen csak 30 percet kapott, a 60.-ban jött be, és akkor a sevillaiak ellen x volt, a bilbao pedig egy góllal vezetett ellenünk, szóval még menthető, simán hozható meccsek voltak.

ezzel szemben az előbbieknél klasszisokkal jobb csapat, a bayern alapból 4-0-ra vezetett már a kezdő sípszó előtt.
sőt, ha csak becserélik, mint a többi felhozott meccsen, akkor már 5-0-nál állt volna be, és 6 gólos hátrányban voltunk az idegenben rúgott gól szabálya miatt.
A becsület menthető lett volna. Ezt a dolgot egy barcás sem fogja tudni megmagyarázni (bár mindig megpróbálják). De persze ti tudtok veszíteni, ha jól emlékszem Xavi kardoskodott ezzel. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 11:26

én ezt sose fogom elfelejteni Messinek, amit amúgy a Bayern ellen művelt a visszavágón...
előtte a bajnokin is játszott a 30percet, rúgott gólt is...
kihagyta a BL visszavágót, aztán a következő meccsen megint játszott 30 percet és rúgott pár gólt ez a 3 meccs 8 nap alatt volt...
szerintem ez túl van misztifikálva.

nagyjából egy félidős játékos lehetett az állapota alapján.
a betis vagy a bilbao ellen csak 30 percet kapott, a 60.-ban jött be, és akkor a sevillaiak ellen x volt, a bilbao pedig egy góllal vezetett ellenünk, szóval még menthető, simán hozható meccsek voltak.

ezzel szemben az előbbieknél klasszisokkal jobb csapat, a bayern alapból 4-0-ra vezetett már a kezdő sípszó előtt.
sőt, ha csak becserélik, mint a többi felhozott meccsen, akkor már 5-0-nál állt volna be, és 6 gólos hátrányban voltunk az idegenben rúgott gól szabálya miatt.

semmi értelme nem lett volna, de ha 2-0-ra vezetünk félidőben a bayern ellen, akkor bejött volna, és megpróbálják.
valószínűleg ez is volt az elképzelés, hogy ha van remény, akkor beküldik a második félidőben, hátha.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 10:30

MyStiQ írta:Elírtad szerintem. 17+10-40-40 volt az.

Ráadásul ha az idény végén eladná a Barca, akkor a bevétel mellett még a fizetését sem kell tovább fizetni, így az is plusz bevételként könyvelődne el. :mrgreen:
Na de varjal, mert Villa meg tavozott, ezzel pedig megsporoltak az o fizeteset, tehat ebbol az egeszbol le kell vonni meg 16 vagy hany milliot.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 17., kedd 10:13

R.M.C.F írta:Braziliában volt egy műsor egy tv adón(vagy sajtóban volt??),ahol bemutatták(ki tudja igaz volt-e) hogy kb 100 ba fájt neymar.
Gondolom erre gondolsz... :Đ

a legnagyobb részét úgy is eltussolják, de nagyon remélem, hogy valami büntit azért kapnak
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 17., kedd 10:06

Realista24 írta:
Nem hiányzik, hogy megint rásérüljön.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4837_n.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én ezt sose fogom elfelejteni Messinek, amit amúgy a Bayern ellen művelt a visszavágón... :coffee:
előtte a bajnokin is játszott a 30percet, rúgott gólt is...
kihagyta a BL visszavágót, aztán a következő meccsen megint játszott 30 percet és rúgott pár gólt :lol: ez a 3 meccs 8 nap alatt volt...

ilyet nem lehet csinálni, hogy szarban hagyjuk a csapatunkat bármennyire is esélytelen az egész, főleg ha mi vagyunk a csapat legjobbja, vezére stb....

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 9:54

Nem hiányzik, hogy megint rásérüljön.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4837_n.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 9:50

Realista24 írta:Juhuj. Az EC szerint 17+10+40+40 millióról van szó Neymar ügyében :lol:
Lehet mégis 100 körül lesz az az 57 :Đ
Lesz az még 17x10x40x40 is, vagyis 272.000.000.000 euró. :lol:

Egyébként szerintem sem fogjuk megtudni, hogy mennyibe is fájt a transzfer, bár igazság szerint engem annyira nem is zavar ez, amíg ilyen jól játszik a brazil.

Messi felépülése meg nagyon jól halad közben Argentínában, a Marca már konkrétan azt írta, hogy teljesen egészséges (mondjuk ezt nem hiszem :D ). Mindenesetre nem kellene elsietni a visszatérését, csak akkor lépjen ismét pályára, ha tényleg százszázalékosan jól érzi magát. Nem hiányzik, hogy megint rásérüljön.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 17., kedd 8:43

Elírtad szerintem. 17+10-40-40 volt az.

Ráadásul ha az idény végén eladná a Barca, akkor a bevétel mellett még a fizetését sem kell tovább fizetni, így az is plusz bevételként könyvelődne el. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 8:29

Juhuj. Az EC szerint 17+10+40+40 millióról van szó Neymar ügyében :lol:
Lehet mégis 100 körül lesz az az 57 :Đ
Kár, hogy sosem tudjuk meg mi az igazság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 0:21

Dúrva hely ez az EB.Egy tag aki valószínüleg egyedüliként rendelkezik 50es feletti iq-val odaát, ki merte ejteni a száján,hogy a city-nek jelenleg több esélyt ad, erre valami pattanásos divat tini neki ugrott, hogy ő nem is mes que un klub meg, hogy mit képzel... :lol: :lol: :lol: Itt is vannak meredek dolgok de nagyon örülök, hogy a jó oldalt választottam annó 14 éve, elképesztő mennyire cső látásúak...Megint megy a műsor,hogy ha azt hozzák amit tudnak akkor aztán ihajj-csuhajj :mrgreen:

Nagyon bízok a Cityben,minden adott Pellegrini jó szakember, a keretük bivaly,fizikumban meg össze sem mérhető a két csapat, egyedül a rutin szól a barca mellett...És az különösen jó,hogy a 8-tól idén nem lesznek szerintem könnyű csapatok, szóval ha tovább is jut a barca, februártól keményen igénybe lesznek véve a katalán testek, nem lesz pihenő.Nekünk meg ha nem fordul tótágast a világ akkor csak a negyed döntőtől kell odafigyelnünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: