A jövő évi Sírszfaktor győztese!Realista24 írta:Na jó, félre a komoly témával, ezt csapassa mindenki:
http://www.intereconomia.com/video/punt ... a-20131217
![]()
![]()
![]()

Nagyon bírom ezt a csávót,Songgal együtt.

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 17., kedd 21:33
A jövő évi Sírszfaktor győztese!Realista24 írta:Na jó, félre a komoly témával, ezt csapassa mindenki:
http://www.intereconomia.com/video/punt ... a-20131217
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 19:09
ezt magára a futballra értettem, nem rád."legjobb védekezés a támadás"
ebből a kijelentésedből mertem következtetni...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 18:59
"legjobb védekezés a támadás"'shutterisland írta:az angol még oké, ott komolyabbak a kis és közép csapatok is, de a német,olasz,francia bajnokságban nem hiszem, hogy annyival nehezebb lenne.
a spanyol bajnokság nem gondolnám, hogy gyengébb lenne.
de nem is ez volt a lényeg, hanem csak az az érdekes ellentmondás, hogy amiért nagyrészt bohózat a védelmünk, a stílusunk ugyebár, (játékfelfogás miatti szétkontrázhatóság, szélső védők túlságosan is támadó szerepe) pont amiatt kapjuk az egyik legkevesebb gólt.
ki beszélt a madridról ? én a barcáról beszéltem.én egy szóval se mondtam,hogy a mi védelmünk nem nevetséges.Most a Barcelona esélyeiről beszéltem, a Madrid megint teljesen más tészta...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 18:51
ki beszélt a madridról ? én a barcáról beszéltem.én egy szóval se mondtam,hogy a mi védelmünk nem nevetséges.Most a Barcelona esélyeiről beszéltem, a Madrid megint teljesen más tészta...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. december 17., kedd 18:44
Ez megnyugtató egy barcástólNálatok több változtatás volt szerintem, sokáig próbálgatta a különböző felállásokat Ancelotti, több idő kell, amíg kialakul egy hatékony játékstílus. De szvsz szép lassan javulni fogtok védekezés terén is. (Remélem, a Clásicón azért még gyengélkedni fogtok.)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 18:44
De az vagyok csak az e-mail címemmel babráltam...gondoltam így is elég egyértelmű...most megint kiragadtál valamit, én egy szóval se mondtam,hogy a mi védelmünk nem nevetséges.Most a Barcelona esélyeiről beszéltem, a Madrid megint teljesen más tészta...a kevés kapott gól ebben a ligában szerintem nem mérvadó,akkor is ha mi már túlzóan sok gólt kapunk...'shutterisland írta:mondjuk ez egy érdekes téma, pont valamelyik nap írtam össze a kapott gólokat.a védelem nevetséges
idén (liga+bl) :
barca : 22 meccs, 15 kapott gól.
atletico : 22 meccs, 12 kapott gól.
real : 22 meccs, 24 kapott gól.
city : 22 meccs, 28 kapott gól.
arsenal : 22 meccs, 22 kapott gól.
chelsea : 22 meccs, 21 kapott gól.
mu : 22 meccs, 22 kapott gól.
juve : 22 meccs, 19 kapott gól.
napoli : 22 meccs, 28 kapott gól.
bayern : 22 meccs, 13 kapott gól.
bvb : 22 meccs, 24 kapott gól.
psg : 24 meccs, 16 kapott gól.
mi kapjuk az egyik legkevesebb gólt a topcsapatok közül, pedig tényleg a mi védelmünk az egyik legnevetségesebb.
legjobb védekezés a támadás.![]()
egyébiránt te nem véletlenül a jó öreg dzsihad vagy ?![]()
a stílus és mondanivaló tagadhatatlan, a név is hasonló.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 18:43
Legjobb védekezés a letámadás.'shutterisland írta:legjobb védekezés a támadás.![]()
Nálatok több változtatás volt szerintem, sokáig próbálgatta a különböző felállásokat Ancelotti, több idő kell, amíg kialakul egy hatékony játékstílus. De szvsz szép lassan javulni fogtok védekezés terén is. (Remélem, a Clásicón azért még gyengélkedni fogtok.Remy írta:Inkább az a szomorú, hogy ennek ellenére is brutálisan sok gólt kapunk MI...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 18:33
Nem, csak a barca is a spanyol ligában tolja, ahol könnyebb kevesebb gólt kapni, mint például egy Angol vagy Német ligában. Inkább az a szomorú, hogy ennek ellenére is brutálisan sok gólt kapunk MI...'shutterisland írta: mi kapjuk az egyik legkevesebb gólt a topcsapatok közül, pedig tényleg a mi védelmünk az egyik legnevetségesebb.
legjobb védekezés a támadás.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 18:28
mondjuk ez egy érdekes téma, pont valamelyik nap írtam össze a kapott gólokat.a védelem nevetséges
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 16:58
Kétlem ,hogy ez volt a véleményed ,tavaly ősszel, viszont ha igen akkor valóban érted a dolgod...Tavaly zseniális őszt zártatok, mindenki elvolt ájulva a Tito féle barcától, csak mi néhányan figyelmeztettünk, hogy azért látszik ,hogy nincs minden rendben...Én idén is ezt látom, a kicsiket rutinból veritek, viszont a nagy meccseken rendre szenvedés van, Tata variálgat egy kicsit de nagy vonalakban ez még mindig Pep Barcája és a fő problémákat nem sikerült megoldani, a védelem nevetséges, a letámadás meg láthatóan csak a kis csapatok ellen megy, akik nyomozzák a labdát és hamar elfáradnak.A City félék nem fognak futkosni, mindamellet ,hogy megtehetnék mert van olyan fizikumuk, lezárják a passzsávokat és gyors ellen támadásokkal próbálnak majd gólokat rúgni...Tartom a véleményem,hogy ez a barca bajnoki címre jó mert a kicsiket megeszi, és a ligához ez kell, de Európában ez kevés lesz...Tata igazodott a barcához, ez van amiben jó ,de itt nagyobb változásokra lett volna szükség...Persze egy jó formában lévő Messi sok problémát megoldhat.BH710 írta:Nem bántásból írom, de már tavaly ősszel azért imádkoztam, h Titot távolítsák el legkésőbb nyáron a csapatnak még a közeléből is. Sajnos ez egy betegség árán "sikerült" ha szabad ilyet mondani, de a srácok eléggé motiválatlanok voltak. Amellett h le volt korlátozva jó pár játékos is (szokás szerint) a bajnoki címet is a Real elbaszott őszének köszönhetjük nem magunknak. Már a 2.fordulóban is a 80 valahanyadik percben lőttük be a győztes gólt, előtte meg Alexis lesen volt ha jók az emlékeim.
Tata egyenlőre jó, az irány is tetszik, plusz végre Alexis is magára talált, és Ney bevállni látszik. Bartrát kéne többet játszatni és Cescnek elfelejteni a hamis 9-es posztot.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 16:49
Itt viszont külön pofon jár nekünk is, hogy végig néztük, ahogy a Bayern kedden feltörli a padlót a barcával, erre mi szerdán ugyan úgy kimentünk lötyögni...Pont ,hogy ez egy figyelmeztető jel kellett volna legyen...GT37 írta:
Az, hogy úgy megyünk ki Münchenben a pályára, hogy a motiváció nulla, a lelkesedés nulla, az elszántság nulla, tilitolizunk, pötyögünk, lazázunk, semmi hajtás, tényleg semmi, szomorúan nézünk magunk elé a bekapott gól után, és aztán ugyanúgy folytatjuk a lélektelen játékot - és ez mindkét meccsre jellemző volt.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. december 17., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 14:05
Ez sajnos így van, és ez engem sokkal jobban dühít/bosszant/elkeserít/elszomorít, mint az, hogy Messit nem játszattuk, illetve maga a tény, hogy 0-7-tel zúgtunk ki.hehe írta:a hülye is látta, hogy feladta az egész barca, egész katalónia, az egész mes que un club a párharcot, ahogy van és lefeküdtek pucsítva.
Ez meg egy jó kérdéshehe írta:amúgy mi a faszért ez a téma már megint?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 17., kedd 13:41
ramos egy gyengeelméjű idióta, de sztem inkább ne menjünk bele az adok-kapokba, nem a barca fog kijönni belőle jobban.ramos meg el akarta törni messi lábát az 5-0-ás meccs utolsó percében, aztán még puyolnak is nyomott egyet a piros után.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 13:35
egyébként ha jól rémlik, alexis és cesc esetében a fix vételáron kívül voltak opciók is.Írta RMCF is,hogy Alexis esetében sem annyi volt a vételár, az Udine elnöke szerint. Ez oké. De akkor mennyi? miért nem hoz le egy nyilatkozatot,hogy ők mennyiért adták el? Miért nem mond adatokat,hogy mennyi az annyi? Mert ez így csak levegőbe beszélés, tőle is,Wengertől is. Mondják meg szerintük mennyi volt,aztán lehet vitázni.
ramos meg el akarta törni messi lábát az 5-0-ás meccs utolsó percében, aztán még puyolnak is nyomott egyet a piros után.emlékeztek még, amikor a galaktikus madridot szopatták, mert nem volt kp/ öreg és kiégett sztárok voltak már?
mi mégis minden egyes alázás után emelt fővel mentünk le, gratulálva az ellenfélnek és kihajtva a belünket tudva, hogy kanyarba nem voltunk a jöttment ellenfél ellen. lehet így is, ettől lesz ember az ember.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 17., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 17., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. december 17., kedd 13:00
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem