HozzászólásSzerző: pheco » 2019. május 10., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. május 10., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. május 10., péntek 7:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 9., csütörtök 20:47
Ha átmenti ezt a formát jövőre, be fotoboltolom a napot a kezébe basszameg.kodo írta:Profilképedért kapod.KAG írta:Gondolom karma vagy valami.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. május 9., csütörtök 20:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. május 9., csütörtök 19:49
Profilképedért kapod.KAG írta:Gondolom karma vagy valami.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 9., csütörtök 19:36
Székrugdalást szerettem én is.Faust írta: Nekem annyi volt az elmult kb egy evben, hogy mar besokalltam, foleg amikor a House that Jack built(!) premier elotti(!!) vetitesen elottem egy kb 16 eves csaj(!!!) vegigtinderezte(!!!!) a fel filmet. Amikor a vege fele vihogva elkezdte mutogatni a baratnojenek az egyik delikvenst, olyat belerugtam a szekebe hogy kiejtette a telefont. Es hadd ne soroljam, mik voltak meg, teljes teboly. Es az okostelefon csak egy szelete a dolgoknak...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 9., csütörtök 19:06
Érthető végülis, ha oda is ilyen sminkben mentél, csoda hogy nem maradtál egyedül a terembensoadroli írta:
a Conjuring-on ült mögöttünk pár tizenéves baromarc, folyamatosan pofáztak meg röhögtek, mondtam hogy "kussoljatok már ti nyomorékok"...vagy valami ilyesmi, aztán csend lettpedig elég nyugodt természetű vagyok általában.
meg tavaly elmentem a Mária Magdolnára, gondoltam megnézem Phoenix miatt, tele volt a terem nyugdíjassal, egy csaj tartott valami előadást előtte nekik mikor bementem a terembe...állok ott mint egy fasz, aztán mikor befejezte, át kellett menjek egy egész sor nyuggeren, mert csak ott már hely a sor végén. kellemes voltde legalább a film alatt csend volt
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. május 8., szerda 20:30
Faust írta: Nekem annyi volt az elmult kb egy evben, hogy mar besokalltam, foleg amikor a House that Jack built(!) premier elotti(!!) vetitesen elottem egy kb 16 eves csaj(!!!) vegigtinderezte(!!!!) a fel filmet. Amikor a vege fele vihogva elkezdte mutogatni a baratnojenek az egyik delikvenst, olyat belerugtam a szekebe hogy kiejtette a telefont.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 8., szerda 20:10
na végignéztemRemy írta: Youtubeon az egész Pikachu film!!!
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. május 8., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 8., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 8., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 8., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 8., szerda 18:31
Fuh, ezt nagyon adom.Faust írta:Nem, a leheto legritkabban jarok mar csak moziba, nem birom elviselni a sok kulturalatlan idiota faszparasztot.istimester írta: 40 éves az Alien.
Faust koma, mész az emlékvetítésre?
Helyette megneztem mind a negyet az elmult ket este.A Resurrection meg mindig szornyu.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. május 8., szerda 16:11
Nem, a leheto legritkabban jarok mar csak moziba, nem birom elviselni a sok kulturalatlan idiota faszparasztot.istimester írta: 40 éves az Alien.
Faust koma, mész az emlékvetítésre?
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 8., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. május 7., kedd 20:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem lennék meglepve, ha így akarnák behozni az x-ment, meg a fantasztikus 4-est a bosszúállók soraiba. Vagy valami közös filmet.Csabi írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!voa. what the fuck. erre nem számítottam. lehet hogy a phase4 arról fog szólni hogy milyen következményei lettek a time heistnek?![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. május 7., kedd 20:31
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem