Ezt el tudják tusolni elvileg? Jártas ebben valaki?
Kíváncsi vagyok mi lesz az ügy vége. Nagyon remélem megbuknak, mert gusztustalan már ez a jófiúk álca.... és aki kicsit is nyitott szemekkel jár a világban az látja, hogy nem minden ok a Barca háza táján.
Majd kiderül... Igazából a hivatalos vételárból (az 57 milla ugye

) Jordi Casas (a soció, aki bíróságra vitte az ügyet) és a brazil érdekeltségű felek (Santos, DIS ügynökség/ csoport 17 milláról tudnak össz-vissz) szerint nagyjából 40 millával nem tudnak elszámolni Rosellék --> erről nem tudni hivatalosan semmit! Ma olvastam valahol, hogy egyes Barca közeli források most azt terjesztik, hogy a Neymar papának csúsztatott cash jelenleg a brazil fizetésébe van beemelve és ezért annyi amennyi!

A lényeg, hogy
a 40 milla azért lehet érdekes a hatóságok számára, mert ezután az érintettek (Rosell, Neymar) véletlenül elfelejtettek adót fizetni!

Arról nem is beszélve, hogy 2012 nyarán a katalán költségvetési beszámolóban
10 millát "jövőbeni beruházás" címén könyveltek el (ezzel a kis kezdő összeggel vásárolták meg ugye Neymar apját --> és ezzel bírták rá a családot, hogy minden komolyabb előzmény nélkül felrúgja a játékos a Madriddal kötött gentleman's agreement-et --> ami ugye szintén nem a Santosnál landolt --> na már most ha ez igaz és ezzel az összeggel + a továbbiakkal apuci gazdagodott, úgy az a FIFA szabályaival is durván ellenkezik (hisz élő szerződéssel rendelkezett és a FIFA által sem volt regisztrálva a pénzügyi tranzakció) és egy finom lavinát indíthat el az ügyet tekintve! Mindenesetre valakinek már nagyon szúrhatja a szemét Rosell (valamiért nem lennék meglepve, ha Laporta és brigádja állna emögött), mert nem kérdés, hogy ezzel az üggyel könnyen megáshatják az elnöki sírját a nagypofájú, mindent tudó Sandronak --> mert a napnál világosabb, hogy mi az igazság; csak most épp van is valaki annak érdekében áll megbolygatni ezt az ügyet és kiteregetni a szennyest!!!
az is érdekes azért h a másik oldalon egy apró cikk sincs a dologról, sztem sokan nem is tudják h van ez a balhé

Ezen nincs mit csodálkozni, elég szelektív és hiányos az ottani hírszerkesztés!