Ez kicsit tündér mese, bármennyire is bízom és kedvelem Marianot. Mondjuk szerintem visszahozzak majd, de nem ebben a leosztasban.géza írta:Mbappé elmegy a PSG-be 150 millió euroért, a szezonban összesen 15 gólt szerez. Időközben a Lyonnál Mariano folyamatosan termeli a gólokat, francia gólkirály lesz, majd köszönhetően egy titkos záradéknak, potom összegért visszajön hozzánk.
Ez is lehet egy opció.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Számomra hihetetlen, hogyan gondolkoznak itt páran... vagyis elég sokan.
Amikor felröppent a hír, hogy megvennénk Mbappé-t, de az ára kb. 160-180 millió lenne, a többség elkezdett sírni, hogy ennyiért nem kell, nagyon drága, nem reális egy ilyen fiatal játekosért. Most, hogy ennyiért úgy tűnik nekünkk nem kellett, ezért megy a sírás.
Másik dolog. Eddig szó volt róla, hogy Mbappé álma a Real Madrid, Ronaldo a kedvence, stb. De nem akar jönni, mert nem lenne egyből kezdő. Könyörgöm, nincs benne küzdési vágy? Megijedt volna, mert nem első a sorban? PSG-ben is van csilliárd támadó, az mégse zavarja. Vagy Cavani és a többiek már nem is léteznek? Nekem ez nem tetszik, ha egy játékos ide akar jönni, akkor nem megy el másik csapatba, maximum kivár még egy évet. Ezzel azt akarom mondani, ha elmegy a PSG-be, akkor számomra bebizonyította, hogy az az álmai klubja szöveg kamu volt. És akkor jobb is, hogy nem ide jött.
Bennetek pedig legyen már kis tartás. Szidjátok Pérez-t, szidjátok Zidane-t egy "taknyos" miatt. Kicsit jobban is megbizhatnátok a vezetőségben. Ha úgy látják nem létfontosságú, akkor nem is az.
Amikor felröppent a hír, hogy megvennénk Mbappé-t, de az ára kb. 160-180 millió lenne, a többség elkezdett sírni, hogy ennyiért nem kell, nagyon drága, nem reális egy ilyen fiatal játekosért. Most, hogy ennyiért úgy tűnik nekünkk nem kellett, ezért megy a sírás.
Másik dolog. Eddig szó volt róla, hogy Mbappé álma a Real Madrid, Ronaldo a kedvence, stb. De nem akar jönni, mert nem lenne egyből kezdő. Könyörgöm, nincs benne küzdési vágy? Megijedt volna, mert nem első a sorban? PSG-ben is van csilliárd támadó, az mégse zavarja. Vagy Cavani és a többiek már nem is léteznek? Nekem ez nem tetszik, ha egy játékos ide akar jönni, akkor nem megy el másik csapatba, maximum kivár még egy évet. Ezzel azt akarom mondani, ha elmegy a PSG-be, akkor számomra bebizonyította, hogy az az álmai klubja szöveg kamu volt. És akkor jobb is, hogy nem ide jött.
Bennetek pedig legyen már kis tartás. Szidjátok Pérez-t, szidjátok Zidane-t egy "taknyos" miatt. Kicsit jobban is megbizhatnátok a vezetőségben. Ha úgy látják nem létfontosságú, akkor nem is az.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert a PSGban is lenne konkurenciaja es abban is biztos vagyok, h Emery nem fogja csak ugy lerakni Cavanit a padra. Bappe meg nem szelso, h mashova rakjak...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet hülyeség, de már csak ajövő miatt is harcba kéne szállni M'Bappéért. Ahogy írta ericco is, egyszer már elengedtük Pogbát, most elengednénk őt, akkor a jövőre nézve a következő játékosok akikért harcolunk, könnyebben dönthet úgy, hogy "ezek úgy se küzdenek értem, marad a másik". Kicsit zavaros, de remélem ki lehet bogozni a lényeget. Ő megy Párizsba mi meg elhozzuk a létszám felettivé vált Cavanit...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
akkor egy ujabb ev amikor csak Ronaldo mentheti meg a szezont. normalis is lenne ha nem mar 32 eves lenne es mondjuk transzferbanunk lenne akkor elfogadnam hogy nem tudunk elhozni egy bappet. csak itt megint a garasoskodas megy perez reszerol.
Mbappé elmegy a PSG-be 150 millió euroért, a szezonban összesen 15 gólt szerez. Időközben a Lyonnál Mariano folyamatosan termeli a gólokat, francia gólkirály lesz, majd köszönhetően egy titkos záradéknak, potom összegért visszajön hozzánk.
Ez is lehet egy opció.
Ez is lehet egy opció.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Foleg hogy ha nem ide jon akkor PSG, onnan meg nagy nevet igazolni lehetetlen kategoriaH.E.H.E. írta:sajnos perez máig nem képes elfogadni és beismerni a hibáit.Remy írta:Perez 2x lép bele ugyanabba a rakás szarba?
Neymar drága, nem kell --> Jön Bale
Bappé drága, nem kell --> Marad Bale
![]()
![]()
bélát is már két lábbal kellett volna kibaszni, ha már ennyi pénzért nem teljesít, ráadásul még sérülékeny is.
benzema meg puszipajtás, amivel nincs is baj, ha éppen akar játszani.
ezekkel nem lehet mit kezdeni, simán lehet, hogy ezek miatt maradunk le bappéról.
de ha idén vagy jövőre nem hozzánk jön, akkor sosem fogjuk itt látni, ebben biztos vagyok.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Simán lehet, hogy Perezék elszámolták magukat. Lehet valami egyezség is volt 120 millió körül, csak aztán ismét jött az olajpénz.kodo írta:Minden poszton gondolunk a jövőre kivéve elől nem? Ezt én nem tudom elhinni, szerintem jönni fog Mbappe.
Azt érzem, mint tavaly Pogbánál. A játékos ide vágyik, de mi nem akarunk érte annyit fizetni, végül meggyőzik őt egy magasabb fizetéssel.
Merci Zizou!
Minden poszton gondolunk a jövőre kivéve elől nem? Ezt én nem tudom elhinni, szerintem jönni fog Mbappe.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én is ezt mondom. Ha MBappéról lemaradunk idén, elmegy a PSG-be, és neadjisten egy gyengébb szezonunk lesz, mert Bale és Benzema nem fogja hozni a gólokat (és lehet Ronnie sem), akkor jövőre ismét igazolunk valami méregdrága B tervet.
Merci Zizou!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
sajnos perez máig nem képes elfogadni és beismerni a hibáit.Remy írta:Perez 2x lép bele ugyanabba a rakás szarba?
![]()
![]()
bélát is már két lábbal kellett volna kibaszni, ha már ennyi pénzért nem teljesít, ráadásul még sérülékeny is.
benzema meg puszipajtás, amivel nincs is baj, ha éppen akar játszani.
ezekkel nem lehet mit kezdeni, simán lehet, hogy ezek miatt maradunk le bappéról.
de ha idén vagy jövőre nem hozzánk jön, akkor sosem fogjuk itt látni, ebben biztos vagyok.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Én még augusztus 31-ig reménykedem Mbappé érkezésében. Szerintem a Monaco kimaxolta a tavalyi évet és idén nincs bennük több. Jöjjön a kisfiú Béla meg búcsúzzon két szuperkupával.

siman. csak a penzt latja. es szamol.Remy írta:Perez 2x lép bele ugyanabba a rakás szarba?
![]()
![]()
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
ez megvan nektek?James érkezésével meglesz a kiszámíthatatlanság és a sebesség. - Ancelotti

Kiszámíthatatlanság? Jamesnél egylábasabb focistát talán megye2-ben lehetne találni

Sebesség? Ebbe is bele tudnék kötni

Nyilván nem nyilatkozhatja azt Carletto, hogy egy botlábú játékossal "erősítette" a keretet a nyáron, szóval nem kötözködni akarok, egyszerűen csak kurvajót röhögök rajta.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Perez 2x lép bele ugyanabba a rakás szarba?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
kozben meg erosodnek a Bappe psg pletykak.... kezd 1 fele kozeliteni perez nyari mercatoja....
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
szerintem elég egyértelmű, hogy emiatt nem játszott egy percet sem (többek közt) legalábbis nagyon remélem 
bár belegondolva pont ezzel nyílik meg az út a csoda BBC-nek a kezdőben...

bár belegondolva pont ezzel nyílik meg az út a csoda BBC-nek a kezdőben...
Remélhetőleg a Barca elleni felkészülési meccsen mutatott teljesítménye is segíti abban, hogy kezdő lehessen. Ha nem kezd egyik meccsen sem, vagy ne adj isten be sem áll, akkor ha van esze megy.BBeno írta:modric eltiltott lesz a barca ellen. ha itt sem kova kezd akkor neki is annyi. :S
modric eltiltott lesz a barca ellen. ha itt sem kova kezd akkor neki is annyi. :S
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Találtam egy szösszenetet az FFP-ről és a PSG pénzügyi helyzetéről ha esetleg valakit érdekelne:
http://statgalamb.blog.hu/2017/08/03/ne ... _egy_miset
(a cikkben szereplő állítások nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió, akarom mondani az én véleményemet)
Szóval komolyra fordítva nem tudom igaz amit ír vagy sem, de úgy néz ki eléggé beleásott a dolgokba és akár bele is fér a Neymar biznisz az ffp-be. Az esetleges Mpabbé deal az már érdekesebb, bár gondolom akkor úgy is kell még mennie valakinek.
http://statgalamb.blog.hu/2017/08/03/ne ... _egy_miset
(a cikkben szereplő állítások nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió, akarom mondani az én véleményemet)

Szóval komolyra fordítva nem tudom igaz amit ír vagy sem, de úgy néz ki eléggé beleásott a dolgokba és akár bele is fér a Neymar biznisz az ffp-be. Az esetleges Mpabbé deal az már érdekesebb, bár gondolom akkor úgy is kell még mennie valakinek.