Az meg nagyon rossz jovot josol a focinak ha most megallapodott a PSGvel es a FIFA engedi ezt.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 10., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 10., csütörtök 17:44
Ezt mondják minden nap, meg azt is h a miénk, én ezen nem is idegeskedek, ha mást választ nem kár érte, ha meg ide akar jönni akkor ide fog jönniRed Byron írta:úgy tűnik mbappé mégsem lesz realos. az arabok viszik 150 millióért. rohadt nagy égés lesz jövőre, ha a francia ligán kívül nem nyernek semmit...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2017. augusztus 10., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 10., csütörtök 17:09
Én tavaly is így voltam vele...olcsóbban be lehetett volna próbálni, de elől nem nyújt annyit mint egy igazi támadó, hátul meg nem védekezik megfelelően.H.E.H.E. írta:a fizikuma hátrány, ha nem robbanékony és fürge, márpedig ő nem az.
ezen a poszton továbbra is essien, vieira az etalon, bár pogba kicsit támadóbb szellemű.
azt biztos, hogy most már egyértelműen látszik, hogy nem tragédia, hogy nem jött, mert kázmér munkáját nem tudja megcsinálni, krósznál és modricsnál meg nem jobb.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:40
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:35
Plusz a kombinatív játékba átlag, darabos és ennyi. Tökéletes vkp lenne, de a hype elvitte.H.E.H.E. írta:csak lassú mint egy beteg csiga.Realista24 írta:
Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.
és nem elég rámenős.
és sztem a munkabírása is hagy kívánnivalót maga után.
és szarul is van használva.
de sztem neki - murinnyó miatt is - az uccsó juvés éve volt a top, annál jobb már nem lesz.
pont ezért is kéne bappe, nem kéne hogy ő is megálljon a fejlődésben.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:31
csak lassú mint egy beteg csiga.Realista24 írta:Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.tibi18 írta: Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól..Remélem ez most bejön!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:18
Ha már Pogba. Most hogy megint láttam élőben, azért fantasztikus, hogy milyen képzett játékos és micsoda technikája van. Félelmetes. Szerencsére a kulcspasszoknál besült, de embertelen a fizikuma és a tudása.tibi18 írta: Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól..Remélem ez most bejön!
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:15
Szerintem megvárják a Szuperkupa döntőket.Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:15
Így legyen! Őszintén mondom, hogy Pogba kapcsán is melletted voltam, de nem sült el jól..Realista24 írta:Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:12
Két hete ezt írják. Mbappé a miénk.H.E.H.E. írta:gazetta szerint 180 euro bappe to psg napokon belül hivatalos.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 10., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 14:47
A madridi sajtó fel sem hozta Dembelét, a katalánok próbálják úgy beállítani, hogy majd a Real helyett őket választotta.miVida írta:Na Mbappe hír ha igaz akkor az szupi és akkor ennek a következő hírnek nagy súlya nincs:
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html
De érdekes h csak meg kellett említeni tegnap és rögtön lehozták ma
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. augusztus 10., csütörtök 11:54
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem