Mert már itt fórumoztok és nem a sötét oldalon'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 22., vasárnap 19:16
Mert már itt fórumoztok és nem a sötét oldalon'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 22., vasárnap 19:14
'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 19:12
mégis mi kellene? örömóda? szerinted ezen az oldalon ki rajong a csapatodért?'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 19:04
Úszómester írta: Mondtam én olyat hogy én nem örülnék?
Csak annyira mondja mindenki hogy semmit nem ér a védelmük meg valdes a legszarabb kapus a világon de mégis fele annyi gólt kapnak mint mi
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. december 22., vasárnap 18:58
Mondtam én olyat hogy én nem örülnék?ateeemadrid írta:mi az, hogy és? lehet te szimpatizálsz a katalánokkal is, de én személy szerint nem, és örülnék, ha a city kiejtené őket.És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk van
a.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:52
a szokásos 11-es kifejezés, azért alakult ki, mert nagyon sokszor olyankor kaptak 11est amikor szarban voltak és ezzel nyertek/x-eltek, jöttek fel és nagyon sokszor valami kamu dolog/színészkedés vagy olyan 11es, hogy még a barca játékosai is meglepődnek, hogy megkapták (puyol esés milan ellen szerű 11es)Anyaka írta:"szokásos"
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 18:49
Sierra írta:Pont ez az, ez a lényeg, hogy a szokásos. Kit érdekel, hogy jogos vagy sem? A hangsúly azon van, hogy a szokásos.zalkrisz írta:hogy a szokásos 11-es ott van...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 22., vasárnap 18:48
Na ez az amire soha nem lehet alapozni. Most lehet gyengék, de jövőhétre meg lehet mintha kicserélték volna őket.no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 22., vasárnap 18:45
na eddig tartott.
és még a büntetőjüket meg se kapták.
de kár hogy ilyenekre nem fogadok.de most lefogadom hogy nem kapnak ki, és la. egy pirosat kap a getafe vagy ők egy büntetőt kapnak.
hagyd rá, felesleges.heccsat írta:csak nem mindegy az arány, ha lesgól volt akkor mondjuk azt, hogy szép volt? vagy mit vársz?
a barca javára kb. 70-30 % arányban tévednek, ez a nem mindegy
minket sokkal többet sújtanak az ítéleteikkel, kamupirosak, nem megadott 11esek, elvett szabályos gólok, megadott szabálytalan gólok az ellenfélnek, és persze mindenhol van ilyen, csak nem mindegy, hogy valaki javára olyan arányban "tévednek", hogy az statisztikailag lehetetlen vagy valakit olyan arányban hátráltatnak
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 22., vasárnap 18:42
Pont ez az, ez a lényeg, hogy a szokásos. Kit érdekel, hogy jogos vagy sem? A hangsúly azon van, hogy a szokásos.zalkrisz írta:hogy a szokásos 11-es ott van...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:36
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:34
csak nem mindegy az arány, ha lesgól volt akkor mondjuk azt, hogy szép volt? vagy mit vársz?zalkrisz írta:remélem, majd ha a mi javunkra tévednek
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 18:28
mi az, hogy és? lehet te szimpatizálsz a katalánokkal is, de én személy szerint nem, és örülnék, ha a city kiejtené őket.És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk van
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 22., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 22., vasárnap 18:26
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem