Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Valaki nézi a The 100 új évadját?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Homeland 7. évad
Jó volt, tetszett, azért valami extrát vártam volna még a végén, de bejött így is.
Westworld 2x2
Itt is ezt tudnám elmondani, egyelőre csak alapozás, de nekem kicsit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Doloressok.
Jó volt, tetszett, azért valami extrát vártam volna még a végén, de bejött így is.
Westworld 2x2
Itt is ezt tudnám elmondani, egyelőre csak alapozás, de nekem kicsit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Doloressok.
Nem illik.
- ziro4vr
Holnap megnézem az évadzárót, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem akcióval lesz tele és nem elnökös drámával.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem sokat szarakodtak az álcázással

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most néztem, ahol mászott a párkányon Carrie, magyar zászló befigyelt.Realista24 írta:Ez a Homeland igen bedurvult a végére. Évadzáró még hátravan. 11-ben epic fail, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva a helyszín, ugye Pesten forgatták, minden rendszámot cseréltek, csak a rohamkocsikét nem, azokon ott virított a magyar rendszám

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt nem figyeltem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyurcsány is ott volt egy oszlopon, nem?Realista24 írta:Ez a Homeland igen bedurvult a végére. Évadzáró még hátravan. 11-ben epic fail, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva a helyszín, ugye Pesten forgatták, minden rendszámot cseréltek, csak a rohamkocsikét nem, azokon ott virított a magyar rendszám

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Homeland igen bedurvult a végére. Évadzáró még hátravan. 11-ben epic fail, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva a helyszín, ugye Pesten forgatták, minden rendszámot cseréltek, csak a rohamkocsikét nem, azokon ott virított a magyar rendszám

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Waco megvolt. lassan indul, de aztán én folyamat néztem, mert kíváncsi voltam mi lesz a vége. direkt nem olvastam el a wikipédiás storyt hozzá. igaz történet ugyebárTádám írta:A Manhunt, Alienist, Waco hármasból valaki már látta valamelyiket?
nekem tetszett
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sorozatsztár lettem a napokban című posztokkal zaklat FB-on néhány ismerősömet, tippeldét küld, hogy miben láthatták a minap... Oké, nem ő kezeli 100%-ban a profilját, de akkor is. Feri vagyok. Feri voltam című üzenetek. A hivatalos oldaláról. Valami minőségi anakondás asylumot linkeltek neki.Pipita írta:Van benne gyurcsán plakát is.Anthony írta:11-es Hómlend, lehet nézegetni Budapestet.
De ettől függetlenül full nevetséges volt a rész, teljesen elgurult a gyógyszerük.![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Van benne gyurcsán plakát is.Anthony írta:11-es Hómlend, lehet nézegetni Budapestet.
De ettől függetlenül full nevetséges volt a rész, teljesen elgurult a gyógyszerük.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
A Manhunt, Alienist, Waco hármasból valaki már látta valamelyiket?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
11-es Hómlend, lehet nézegetni Budapestet.
De ettől függetlenül full nevetséges volt a rész, teljesen elgurult a gyógyszerük.
- ziro4vr
Homeland 7x10
Nem volt rossz, remélem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyerek szála most már véget ér.
Westworld 2x1
Nem volt rossz, alapozásnak elment, azért nem bánnám, ha nem mutatnának telibe meztelenül valamit palit minden részben.
Nem volt rossz, remélem a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyerek szála most már véget ér.
Westworld 2x1
Nem volt rossz, alapozásnak elment, azért nem bánnám, ha nem mutatnának telibe meztelenül valamit palit minden részben.

Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
The Terror
4 rész után nálam kasza,mert untat, többször bealudtam rajta, pedig alapvetően még érdekelt is a történet, majd talán könyvben elolvasom.
Trust
Ez egy rész után kasza. Donald Sutherland óriásit alakított az első részben, de egyáltalán nem érdekel.
Lost in Space
Látványban nagyon ott volt az első rész, lehet, hogy maradok még pár részt, megnézem, hogy merre megy a sorozat.
4 rész után nálam kasza,mert untat, többször bealudtam rajta, pedig alapvetően még érdekelt is a történet, majd talán könyvben elolvasom.
Trust
Ez egy rész után kasza. Donald Sutherland óriásit alakított az első részben, de egyáltalán nem érdekel.

Lost in Space
Látványban nagyon ott volt az első rész, lehet, hogy maradok még pár részt, megnézem, hogy merre megy a sorozat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
engem megvettélh3x0r írta:Mr. Pickles

Santa Clarita Diet-et nézi valaki? az is elég elborult, ajánlom

The americans, ezerreldoncsontos írta:pickles a legnagyobbegyébként jöhetne vmi komoly kis sorozat ajánlás
![]()
múlthéten végeztem ki a The Shield-et és kurva nagy az űr..![]()
amik megvoltak:SoA,Wire,Homeland,Breaking Bad,Better Call Saul,True Detective, Fargo, Banshee, Leftovers... ezen a vonalon maradva ha valakinek van ötlete csak nyugodtan.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
pickles a legnagyobb
egyébként jöhetne vmi komoly kis sorozat ajánlás
múlthéten végeztem ki a The Shield-et és kurva nagy az űr..
amik megvoltak:SoA,Wire,Homeland,Breaking Bad,Better Call Saul,True Detective, Fargo, Banshee, Leftovers... ezen a vonalon maradva ha valakinek van ötlete csak nyugodtan.

múlthéten végeztem ki a The Shield-et és kurva nagy az űr..

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
töltöm

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- h3x0r
Mr. Pickles
Eddig azt hittem, hogy a Brickleberry a legbetegebb animacios sorozat, majd talalkoztam a Mr. Pickles-el. Egy csaladrol szol (apa, anya, gyerek, nagyapa), ahol az egyebkent aranyos kutya egy titkos kinzokamrat mukodtet a fold alatt, ja es igen, egy sorozatgyilkos. De tobbnyire csak a rossz embereket bantja. Gyilkolás, vér, belek és szex minden mennyisegben, neha pont ebben a sorrendben. Nagyapa az egyetlen, aki ismeri a kutya sotet enjet, csak persze neki senki nem hisz. 10 perc egy resz, batran be lehet probalni. Par kep, hatha valaki kedvet kap hozza: kep1, kep2, kep3.
Eddig azt hittem, hogy a Brickleberry a legbetegebb animacios sorozat, majd talalkoztam a Mr. Pickles-el. Egy csaladrol szol (apa, anya, gyerek, nagyapa), ahol az egyebkent aranyos kutya egy titkos kinzokamrat mukodtet a fold alatt, ja es igen, egy sorozatgyilkos. De tobbnyire csak a rossz embereket bantja. Gyilkolás, vér, belek és szex minden mennyisegben, neha pont ebben a sorrendben. Nagyapa az egyetlen, aki ismeri a kutya sotet enjet, csak persze neki senki nem hisz. 10 perc egy resz, batran be lehet probalni. Par kep, hatha valaki kedvet kap hozza: kep1, kep2, kep3.