GT37 írta:Köszönjük.dzsi91 írta:Hát tiszta szívből kivánom nekik,hogy bukjanak hatalmasat
Egyébként már tényként közlik több oldalon is, hogy le fog mondani, azt írják, hogy az eddigi alelnök Bartomeu lép majd a helyére, aztán a szezon végén lesznek új választások.
Sosem volt szimpatikus nekem Rosell, nem egy rossz húzása volt neki is, de sajnálom, hogy így kell távoznia...
Az ilyet nem kell sajnálni...egy rákfene ez is meg Calderon is.Nem tudom milyen következmények lehetnek a FC Barcelonára nézve, de az sok sárdobálás Madrid irányába mind elnöki mind játékos részről(bár szerintem ők nem tudhattak az ilyenekről) mely szerint senki nem ér 90 milliót elég viccesnek hatnak így.
Már leírtam 100szor a Real Madrid olyan amilyen, csillagászati összegekért vásároljuk meg a legjobbakat, ha kell rugdosódunk,anti focit játszunk,szándékos sárgákat gyűjtünk be ,hogy a megfelelő meccsekre nullázódjanak a játékosaink, de ezt mind nyíltan felvállalva mindenkinek az arcába nyomva.A Barca meg sunyin állszent módon mindent az ágy alá söpörve teszi ugyanezeket a dolgokat és még mutogatnak is másokra belemászva olyan dolgokba amihez semmi közük.
Szóval ne sajnáld Rosselt inkább imádkozz,hogy ráverik az egész balhét és nem a klubra, mert ha most kizárnának titeket a piacról, pont amikor el kéne kezdeni új irányba terelni a Barcát azzal hatalmasat szívnátok.