Elvitte Gignacot a mexikói bajnokságból.... Ne vicceljünk már....
Most már lehet tényleg nem kell annyira Karim oda, de az EBn kellett volna ő oda, de nagyon.
Griezmann leblokkolt, ahogy kellett a döntőn, az Aranylabdás, meg Grizou...

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. szeptember 26., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 26., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: füst » 2017. szeptember 26., kedd 0:55
Nagyon más véleményen vagyok. Nem utálom Benzemát, de jelenleg egy tragédia az ember. Nem válogatnám be, már akkor is arcpirító góltalansági rekordja volt a válogatottban amikor legalább itt ment neki. Most még itt sem tud produkálni, nagyon nem jó ajánlólevél a teljesítménye.Amúgy én Benzema esetében a francia válogatottat nem értem továbbra sem.Rohadt hasznos lenne a fiatalok mellett ha nem is mindig kezdőként.De a sztorit tudjuk..
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 23:48
Bocs az offért de válaszolni kell ennek a rosszéletűnek.H.E.H.E. írta:3 véglegessel mi a bajod?
tényleg azt akarod, hogy 5 legyen?
![]()
![]()
![]()
szívtelen geciláda, meg is érdemled, hogy kaptál 1 hónapot, biztos nem tudtál mit kezdeni magaddal.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 25., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 25., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. szeptember 25., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 25., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 25., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 25., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. szeptember 25., hétfő 15:53
Egyetértek. Csípem a tagot, de sok már amit csinál a pályán kívül és kevés amit a pályán mutat. Örülök, hogy felmentették az ügyletei alól, de a legrosszabb, hogy egyáltalán ilyen ügyekbe keveredett, érdekes, hogy ez a teljes keretből csak neki jött össze többször is, több év alatt. A pózerkedés, meg az instagrammon való rappelés és autó mutogatás helyett, most már lehetne végre a focira is fókuszálni, mert totál paródiába megy át az ember. Én drukkolok neki.En annyit fuznek hozza ehhez a kis vitahoz, hogy akinek ennyi ugye van meg ilyen kapcsolati vannak , annak biztos van valami a fule mogott. Lehet felmentettek, vagy csak nem volt eleg bizonyitek, de akinek folyamatosan kulonbozo birosagi ugyei vannak az mar tobb mint gyanus![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 25., hétfő 12:30
Én nem egy embert ismerek a környező falvakból, akik a telüket a börtönben töltik, különben megfagynának, ugyanis se pénzük se semmi és megcsinálnak valamit kapnak néhány hónapot és gondteher nélkül él.rashidm írta:"Tényleges", nem tényleges.doncsontos írta:hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.Ha ilyenek lennének a börtönök itthon, mindenki elkövetne valami bűntettet.
Azért az nem mindegy, hogy hávájdizsinapfény vagy nagyon résen vagy, nehogy elejtsd a szappant...
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. szeptember 25., hétfő 12:17
En annyit fuznek hozza ehhez a kis vitahoz, hogy akinek ennyi ugye van meg ilyen kapcsolati vannak , annak biztos van valami a fule mogott. Lehet felmentettek, vagy csak nem volt eleg bizonyitek, de akinek folyamatosan kulonbozo birosagi ugyei vannak az mar tobb mint gyanusRealista24 írta:Karimot felmentettek minden komolyabb vad alól. A gyorshajtás meg koccanas meg komolytalan. Főleg ha most esetleg nem is o volt a hibás. Mert ugye ebből indultal ki.bercik írta:
tudom értelmezni, viszont ha te végig a bulvár hírre asszociáltál akkor tök felesleges volt felhozni a blikket. esetleg te nem tudod hogy mi melyik kategória?
se te se Benzema nem cáfolt eddig semmit.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 25., hétfő 11:14
"Tényleges", nem tényleges.doncsontos írta:hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. szeptember 25., hétfő 10:43
hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.Pipita írta:Érdemben nem reagálnék a témára, csak megütötte a szememet a korrupciós hsz-ben ez:
Azért ezt sem kell túlgondolni. Azt azért tegyük hozzá hogy:(Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót).
- szegénykémnek olyan szobában kellett élnie, ahova én nyaralni se tudnék elmenni
- a 40 hónapos büntetéséből 21 hónapot kellett letöltenie, aztán szabadon távozhatott
- 5-6 hónap után már szabadon járhatott-kelhetett a börtönből, bármikor távozhatott, csak este hatig vissza kellett érnie.
Szóval azért ő sem igazán tapasztalta meg a börtön-létet, meg a nagy német rendszer csodálatos és hiteles működését. Ez pont ugyanolyan ál-ítélet volt, mint Messi meg Neymar 20 hónapos börtönbüntetése. Nevetséges.
offbú ki, bocsi
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 25., hétfő 7:22
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. szeptember 25., hétfő 7:03
Azért ezt sem kell túlgondolni. Azt azért tegyük hozzá hogy:(Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 24., vasárnap 20:00
Karimot felmentettek minden komolyabb vad alól. A gyorshajtás meg koccanas meg komolytalan. Főleg ha most esetleg nem is o volt a hibás. Mert ugye ebből indultal ki.bercik írta:tudom értelmezni, viszont ha te végig a bulvár hírre asszociáltál akkor tök felesleges volt felhozni a blikket. esetleg te nem tudod hogy mi melyik kategória?Realista24 írta: Ha nem tudod értelmezni a bulvár hír es bulvár újság fogalmat, akkor nagyon sajnálom.
se te se Benzema nem cáfolt eddig semmit.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem