Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
ferni

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. szeptember 26., kedd 10:18

Benzema volt a legjobbjuk az előző VBn és a mostani EBn is hiányzott onnan.
Elvitte Gignacot a mexikói bajnokságból.... Ne vicceljünk már....
Most már lehet tényleg nem kell annyira Karim oda, de az EBn kellett volna ő oda, de nagyon.
Griezmann leblokkolt, ahogy kellett a döntőn, az Aranylabdás, meg Grizou... :lol: :lol: Giroud az Giroud, Gignac meg sikeresen kapufára rúgta az utsó percben.... :lol: Jaj de szép EB is volt a mostani... :D

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 26., kedd 10:05

francia válogatottba eleve bappe kéne a center legyen, nálam se benzema, se grizman, se zsiru nem fér be.
mögötte bika középpálya dembele, komán szélekkel, aztán illene legalább vébéelődöntőig jutni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2017. szeptember 26., kedd 0:55

Amúgy én Benzema esetében a francia válogatottat nem értem továbbra sem.Rohadt hasznos lenne a fiatalok mellett ha nem is mindig kezdőként.De a sztorit tudjuk..
Nagyon más véleményen vagyok. Nem utálom Benzemát, de jelenleg egy tragédia az ember. Nem válogatnám be, már akkor is arcpirító góltalansági rekordja volt a válogatottban amikor legalább itt ment neki. Most még itt sem tud produkálni, nagyon nem jó ajánlólevél a teljesítménye.
És akkor jövőt rá építeni már nem lehet, ahhoz már öreg. Max 2 nemzetközi verseny van még benne, és akkor a 2.-on, azaz a következő EB-n már kora alapján is max epizódista lehet. Ha esetleg behívják az neki ajándék, a válogatottnak meg hazárdírozás, felesleges kisérletezés.
És akkor még az is ott van, hogy nem is szorulnak rá... a fiatal francia támadók elég nagy hévvel robbantak be, arról nem beszélve hogy az előző EB-n is fináléig jutottak a franciák, Benzema nélkül.
Szóval ott vannak a fiatalok, akiknek kell a rutin: Mbappé, Dembelé, Martial, ott van aki tavaly ellopta a showt, és abszolút feledtette Benzit: Griezmann, és még bónusznak ott van Lacazette, aki jelenleg jobb formában van, így hamarabb megérdemelné a VB-t, és ott van Giroud, aki kevesebb válogatott meccsen lőtt ugyanannyi gólt mint Benzema...
Abszolút nem érdekel mi van a francia válogatottal, a mi szempontunkból talán jó is lenne ha beválogatnák, hátha kapna egy kis lendületet. De ha nekem kellene hogy döntenem, viszem-e Benzemát a VB-re magammal... hát jelenleg rohadtul nem. Jelenleg egy lufi, egy név ami mögött nincs semmi. De a VB még odébb van, jópár hónap áll a rendelkezésére, hogy megmutassa mekkora érték lehet a VB-n. És ez szerintem így van jól, dolgozzon meg a jutifaliért, pacsira másnak se adnak semmit.
Ráadásul a francia válogatott abszolút nincs válságban, szépen haladnak a kijelölt úton. Ez Benzemának rossz hír, mert egy jól működő gépezetbe nehezebb bekerülni. Nem kicsivel kell jobbnak lenni a konkurenciánál, hanem mérhetően, ahhoz hogy kipöckölje a helyéről.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 23:48

H.E.H.E. írta:3 véglegessel mi a bajod?

tényleg azt akarod, hogy 5 legyen?
:-( :'( :(

szívtelen geciláda, meg is érdemled, hogy kaptál 1 hónapot, biztos nem tudtál mit kezdeni magaddal. :D
Bocs az offért de válaszolni kell ennek a rosszéletűnek. :D

Na de ez Benzema topicja így kiszállok az offolásból.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 25., hétfő 23:16

3 véglegessel mi a bajod?

tényleg azt akarod, hogy 5 legyen?
:-( :'( :(

szívtelen geciláda, meg is érdemled, hogy kaptál 1 hónapot, biztos nem tudtál mit kezdeni magaddal. :D
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 22:04

Haha..
Na elmentek ti a fenébe.Egyszer gyakorolok önkritikát és belátom, hogy alpári módon írtam erre semmi highfive..

R24!Értettem és jogos is volt! :agree:
Mondjuk Hehét kirakhatnád 5 véglegessel legközelebb.Megmenekülne az emberiség! :sziv:

Amúgy én Benzema esetében a francia válogatottat nem értem továbbra sem.Rohadt hasznos lenne a fiatalok mellett ha nem is mindig kezdőként.De a sztorit tudjuk.. :kivagyhe:

Ezek a balhék engem nem érdekelnek ha a Realban jól megy a játék.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 25., hétfő 21:53

Engem a buszon büntettek meg mert nem volt rairva a berletre a diakigazolvany számom. Igaz ennek 16 éve. De akkor sem volt jogos.

Csak szerettem volna én is elmondani :mrgreen:

Ki a következő?

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. szeptember 25., hétfő 21:27

Mondjuk en meg csak egy artalmatlan viccet toltam be amit komolyan se gondoltam erre 1honap. Mas anyazik es semmi vagy ket het.

Persze nem banom, volt legalabb idom gondozni a kertet forumozas helyett.

Es hogy csak ne legyen off: karim a kiraly.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 25., hétfő 21:22

Én megértem hogy ebben a korban már kevered a dolgokat...de azért te lettél... :mrgreen:
Nem illik.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 25., hétfő 21:21

azért lettél kirakva, mert egy undok kis gonosz pondró vagy.

:mrgreen:

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 25., hétfő 20:45

Nem azert lettél kirakva. Olvasd vissza a teljesítményed.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 25., hétfő 19:58

Na visszatértem a büntiből. :D
Lehet kritizálni a játékosainkat, de kultúráltan építő jellegű kritikával.

Na de Benzema botrányaihoz hozzászólva, szvsz ameddig egy játékos jól teljesít és szereti a klubbot addig teljesen minndegy mi történik a privát életében, egészen addig amíg el nem ítélik.

Ha valami bebizonyosodna és ezzel ártana a klubb hírnevének az már más történet lenne.

A gyorshajtásos dolog meg vicc. Engem is büntettek meg gyorshajtásért akkor rúgjanak ki a munkahelyemről? A többiről pedig semmi hivatalos ítélet nem született értesüléseim szerint.

A játékra kell Benzemának koncentrálnia és CR-el elkezdeni termelni újra, ők megértik egymást.
Bale és Benzema összjáték eredményességében már nem annyira bízok.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. szeptember 25., hétfő 15:53

En annyit fuznek hozza ehhez a kis vitahoz, hogy akinek ennyi ugye van meg ilyen kapcsolati vannak , annak biztos van valami a fule mogott. Lehet felmentettek, vagy csak nem volt eleg bizonyitek, de akinek folyamatosan kulonbozo birosagi ugyei vannak az mar tobb mint gyanus :roll:
Egyetértek. Csípem a tagot, de sok már amit csinál a pályán kívül és kevés amit a pályán mutat. Örülök, hogy felmentették az ügyletei alól, de a legrosszabb, hogy egyáltalán ilyen ügyekbe keveredett, érdekes, hogy ez a teljes keretből csak neki jött össze többször is, több év alatt. A pózerkedés, meg az instagrammon való rappelés és autó mutogatás helyett, most már lehetne végre a focira is fókuszálni, mert totál paródiába megy át az ember. Én drukkolok neki.
But he is a good boy...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 25., hétfő 12:30

rashidm írta:
doncsontos írta:hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.
"Tényleges", nem tényleges. :lol: Ha ilyenek lennének a börtönök itthon, mindenki elkövetne valami bűntettet. :lol: Azért az nem mindegy, hogy hávájdizsinapfény vagy nagyon résen vagy, nehogy elejtsd a szappant...
Én nem egy embert ismerek a környező falvakból, akik a telüket a börtönben töltik, különben megfagynának, ugyanis se pénzük se semmi és megcsinálnak valamit kapnak néhány hónapot és gondteher nélkül él. :lol:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. szeptember 25., hétfő 12:17

Realista24 írta:
bercik írta:
tudom értelmezni, viszont ha te végig a bulvár hírre asszociáltál akkor tök felesleges volt felhozni a blikket. esetleg te nem tudod hogy mi melyik kategória?

se te se Benzema nem cáfolt eddig semmit.
Karimot felmentettek minden komolyabb vad alól. A gyorshajtás meg koccanas meg komolytalan. Főleg ha most esetleg nem is o volt a hibás. Mert ugye ebből indultal ki.
En annyit fuznek hozza ehhez a kis vitahoz, hogy akinek ennyi ugye van meg ilyen kapcsolati vannak , annak biztos van valami a fule mogott. Lehet felmentettek, vagy csak nem volt eleg bizonyitek, de akinek folyamatosan kulonbozo birosagi ugyei vannak az mar tobb mint gyanus :roll:
Engem kulonosebben nem erdekel a maganelete, de na allitsuk mar be ugy, hogy o a mintapolgar....
Ezek a balesetek meg megint... lehet komolytalan , de nem az elso ez sem.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 25., hétfő 11:14

doncsontos írta:hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.
"Tényleges", nem tényleges. :lol: Ha ilyenek lennének a börtönök itthon, mindenki elkövetne valami bűntettet. :lol: Azért az nem mindegy, hogy hávájdizsinapfény vagy nagyon résen vagy, nehogy elejtsd a szappant...

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. szeptember 25., hétfő 10:43

Pipita írta:Érdemben nem reagálnék a témára, csak megütötte a szememet a korrupciós hsz-ben ez:
(Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót).
Azért ezt sem kell túlgondolni. Azt azért tegyük hozzá hogy:
- szegénykémnek olyan szobában kellett élnie, ahova én nyaralni se tudnék elmenni
- a 40 hónapos büntetéséből 21 hónapot kellett letöltenie, aztán szabadon távozhatott
- 5-6 hónap után már szabadon járhatott-kelhetett a börtönből, bármikor távozhatott, csak este hatig vissza kellett érnie.

Szóval azért ő sem igazán tapasztalta meg a börtön-létet, meg a nagy német rendszer csodálatos és hiteles működését. Ez pont ugyanolyan ál-ítélet volt, mint Messi meg Neymar 20 hónapos börtönbüntetése. Nevetséges.

offbú ki, bocsi
hogy lehetett ugyanolyan ál-ítélet? mikor az egyik ténylegesen ült 21 hónapot, míg a másik kettő csak felfüggesztettet kapott, ahogy Beno irta, ha egy labdarúgót kóterba zárnak, annak ott vége, pláne ha az Real Madrid játékos.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 25., hétfő 7:22

azert ha egy focista ilyen buntetest kap mint hoeness az a kerrierje veget jelenti valljuk be. vagy ha nem a veget de a real madridnal mindenkepp kalap kabat. tehat meg sem egyenlo azzal amit messi kapott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. szeptember 25., hétfő 7:03

Érdemben nem reagálnék a témára, csak megütötte a szememet a korrupciós hsz-ben ez:
(Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót).
Azért ezt sem kell túlgondolni. Azt azért tegyük hozzá hogy:
- szegénykémnek olyan szobában kellett élnie, ahova én nyaralni se tudnék elmenni
- a 40 hónapos büntetéséből 21 hónapot kellett letöltenie, aztán szabadon távozhatott
- 5-6 hónap után már szabadon járhatott-kelhetett a börtönből, bármikor távozhatott, csak este hatig vissza kellett érnie.

Szóval azért ő sem igazán tapasztalta meg a börtön-létet, meg a nagy német rendszer csodálatos és hiteles működését. Ez pont ugyanolyan ál-ítélet volt, mint Messi meg Neymar 20 hónapos börtönbüntetése. Nevetséges.

offbú ki, bocsi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 24., vasárnap 20:00

bercik írta:
Realista24 írta: Ha nem tudod értelmezni a bulvár hír es bulvár újság fogalmat, akkor nagyon sajnálom.
tudom értelmezni, viszont ha te végig a bulvár hírre asszociáltál akkor tök felesleges volt felhozni a blikket. esetleg te nem tudod hogy mi melyik kategória?

se te se Benzema nem cáfolt eddig semmit.
Karimot felmentettek minden komolyabb vad alól. A gyorshajtás meg koccanas meg komolytalan. Főleg ha most esetleg nem is o volt a hibás. Mert ugye ebből indultal ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: