Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azért kicsit vigyázni kell még Jesével. És ezt nem elfogultságból/féltékenységből/rosszindulatból írom. Eddig nem rossz a szezonja, de még akkor sem jelent olyan sokat, ha így folytatja a szezonban. Ha nyáron érkezik valaki előre és a Di Maria-Benzema párosból el is megy egy nagyon necces lesz számára itt. Bale-Cr-XY/benzema-Isco-Di Maria mellett minden valószínűség szerint jó esetben is csak 12. játékos lesz. Jövőre még biztos. És ő nem egy olyan természetű játékos aki 100 %-ig elkötelezett a klub mellett, mindennek aláveti magát, türelmes. Nem olyasmi, mint Morata. Ha a mi házunk tájáról kellene példát hozni, akkor ott van a már említett Bojan, Giovanni DS-nek is nagy jövőt jósoltak és tényleg tehetséges játékos volt, de ő is türelmetlen volt, de lehet említeni Assulint, de ott van Thiago, akinek kb. egy évet kellett volna várnia a kezdőtagságra, de apuci ezt nem hagyta, most pedig úgy néz ki Sanabria is hasonló okból távozik. Lehet, hogy ezek között van aki nem sokat mond nektek, de én rendszeresen követem a B-csapat meccseit és Spanyolországban is sokat foglalkoznak/foglalkoztak ezekkel.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet nagy játékos vagy a jövő Madridjának egyik alappillére, viszont sokan eléggé előreszaladnak és onnan lehet nagyot koppanni. Ezt pedig saját bőrünkön tapasztaltunk. Most is bizakodunk Rafinhaban és Deulofeuban, de én személy szerint még óvatos vagyok. Sajnos az utóbbinak a legrosszabbkor jött a sérülése, nagyon elkapta a fonalat, egyre többet és jobban játszik, ráadásul Martinez is azt nyilatkozta, hogy most fog robbanni. És ha spanyolként egy olyan angol együttesbe képes beverekedni magát, ami bőven több, mint egy középcsapat, akkor csak tud valamit, ennek ellenére vele is vigyázni kell.
A középpályátokra kitérve tényleg kis szervezetlenséget lehet érzékelni. Én személy szerint a nyári igazolásaitok közül Ancelottit éreztem a legnagyobb erősítésnek, viszont most az a benyomásom, mintha ő se igazán tudná mit is akar. Ennek lehet az az oka, hogy nem a legmegfelelőbb játékosok állnak rendelkezésére ahhoz, hogy megvalósítsa amit elképzelt (itt felmerülhet az is, hogy nem feltétlenül ezeket az embereket szerette volna nyáron), de az is megeshet, a játékosok nem tudják teljesíteni amit ő szeretne. Alonso kicsit olyan, mint nálunk Xavi. Még mindig klasszis, hatalmas rutinja van, de nem tudja konstansan hozni, amit egy-két évvel korábban. Nálunk annyiból jobb a helyzet, hogy ott van Cesc, aki egyrészt tökéletesen tudja pótolni, sőt, másrészt egy tapasztalt, befutott játékos, aki eddig nagyon jó szezont fut, az már sajnos szerencsétlenség, hogy Messi kiesésével számára idegen poszton kell helyt állnia. Ennek ellenére azért a top bajnokságokat figyelembe véve ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt. Illarramendinek viszont nincs még kellő rutinja és közel sem biztos, hogy érdemben képes lesz majd pótolni Xabit. Ezt viszont jövőre, de inkább két év múlva meg kell valósítania.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet nagy játékos vagy a jövő Madridjának egyik alappillére, viszont sokan eléggé előreszaladnak és onnan lehet nagyot koppanni. Ezt pedig saját bőrünkön tapasztaltunk. Most is bizakodunk Rafinhaban és Deulofeuban, de én személy szerint még óvatos vagyok. Sajnos az utóbbinak a legrosszabbkor jött a sérülése, nagyon elkapta a fonalat, egyre többet és jobban játszik, ráadásul Martinez is azt nyilatkozta, hogy most fog robbanni. És ha spanyolként egy olyan angol együttesbe képes beverekedni magát, ami bőven több, mint egy középcsapat, akkor csak tud valamit, ennek ellenére vele is vigyázni kell.
A középpályátokra kitérve tényleg kis szervezetlenséget lehet érzékelni. Én személy szerint a nyári igazolásaitok közül Ancelottit éreztem a legnagyobb erősítésnek, viszont most az a benyomásom, mintha ő se igazán tudná mit is akar. Ennek lehet az az oka, hogy nem a legmegfelelőbb játékosok állnak rendelkezésére ahhoz, hogy megvalósítsa amit elképzelt (itt felmerülhet az is, hogy nem feltétlenül ezeket az embereket szerette volna nyáron), de az is megeshet, a játékosok nem tudják teljesíteni amit ő szeretne. Alonso kicsit olyan, mint nálunk Xavi. Még mindig klasszis, hatalmas rutinja van, de nem tudja konstansan hozni, amit egy-két évvel korábban. Nálunk annyiból jobb a helyzet, hogy ott van Cesc, aki egyrészt tökéletesen tudja pótolni, sőt, másrészt egy tapasztalt, befutott játékos, aki eddig nagyon jó szezont fut, az már sajnos szerencsétlenség, hogy Messi kiesésével számára idegen poszton kell helyt állnia. Ennek ellenére azért a top bajnokságokat figyelembe véve ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt. Illarramendinek viszont nincs még kellő rutinja és közel sem biztos, hogy érdemben képes lesz majd pótolni Xabit. Ezt viszont jövőre, de inkább két év múlva meg kell valósítania.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Aki ismeri a kommentjeim,az tudja hogy ez egyszerűen nem igaz.Bármilyen hihetetlen és megfoghatatlan számodra,de én a barcelonat a világ egyik legnagyobb klubjának tartom.Kubala,Kocsis,Czibor,Quini,Cruyff,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho,Messi,mind mind ott lettek azok akik...a barca nélkül nem lenne spanyol futball....a barca nélkül nem lenne futball...Nem akarsz vitatkozni de ennek ellenére olyan túlzásokkal jössz ami csak a Barca irányában érzett gyűlöletedből fakadhat.
Én csak három nevet szerettem volna ("aki 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,") akit maguknak hazudtak a katalánok! Lehet neked van igazad de nevek nélkül nem tudsz meggyőzni és addig az ilyen hozzászólások csak rosszindulatú Barca gyalázás aminek nincs sok értelme. :agree:
De az az àlszent viselkedés,az a kommunikáció hogy mi mindig mindenkor a legbecsületesebbek,a legszeplőtelennebbek vagyunk,megspékelve egy álszent katalán öntudattal,az ami néha kiveri a biztosítékot.Bár már manapság csak szórakoztat...de nem idegesìt.Azon már rég túl vagyok...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Illetve nálatok van 14 éves kora óta (ha nem hazudik a WikipédiaBalii írta:Ez mondjuk már enyhén elfogultság de én a helyében biztos nem mennék el egy olyan klubtól ahol ott van CR illetve egy Zidane nevezetű emberrel kergethetem a labdát edzésekenés az se elhanyagolható hogy ez a világ TOP 3-as klubja tehát innen fell fele már nincs és így nem biztos hogy jobban jön ki csak azért mert kezdő valahol és nem csak 1 félidőt kap mint nálunk

Szóval kíváncsi leszek a srácra. Remélem, a válogatottba is bekerül majd minél hamarabb (mondjuk ehhez nem ártana, ha VdB távozna

-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem hiába jön egy XY csatár az Jesé szempontjából se nem rontja se nem segíti az esélyeit ugyanis Benzema helyén ha jól emlékszem 1x se játszott (ha igen akkor javítsatok ki).Bale és CR helye az ő posztja ami alapból rosszul hangzik de tekintve hogy Bale úgy néz ki elég sérülékeny ezért biztos hogy lesznek kezdőben eltöltött hetei.Tegnap pl. Isco helyett jött be aki ugye középen szerepel de ahelyett hogy beállt volna az ő posztjára Ronaldot feltolták Benzema mellé 2. csatárnak Jesét pedig kitolták szélre,szóval az öreg pontosan tudja hol a helye.Ezen kívül nála jobb 12. embert kívánni se lehetne ami szintén nagyon fontos szempont hiszen nem ugyanaz a 11 nyomja le az összes meccset.A kérdés persze felvetődik hogy megelégszik e ezzel vagy inkább elmegy 1 másik nagy csapatba ahol kezdő lehet.
Ez mondjuk már enyhén elfogultság de én a helyében biztos nem mennék el egy olyan klubtól ahol ott van CR illetve egy Zidane nevezetű emberrel kergethetem a labdát edzéseken
és az se elhanyagolható hogy ez a világ TOP 3-as klubja tehát innen fell fele már nincs és így nem biztos hogy jobban jön ki csak azért mert kezdő valahol és nem csak 1 félidőt kap mint nálunk
Ez mondjuk már enyhén elfogultság de én a helyében biztos nem mennék el egy olyan klubtól ahol ott van CR illetve egy Zidane nevezetű emberrel kergethetem a labdát edzéseken

- GT37
Akkor ösztönös tehetség, ahogy tetszik. Olyan megmozdulásai vannak, amiket nem lehet tanulni, amik zsigerből jönnek. Kevés ilyen játékos van manapság.Balii írta:Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Jeséről érdemben nem nyilatkoznék, mert nem láttam még olyan sokat játszani, de pár meccs alapján annyit le tudtam szűrni, hogy átlagon felüli tehetsége van neki is. Sokat látok benne, legfeljebb négy-öt éven belül világklasszis lehet ő is. (Picit off, de nem tudom, hogy nálatok ki fog-e tudni teljesedni... Mert ha igazoltok egy csatárt a nyáron, akkor elöl betonbiztos lesz a Bale-XY-Ronaldo hármas... Jesé meg legfeljebb első számú cserejátékos lehet, ezt pedig nem tudom, mennyire viselné el. Ezekkel a kvalitásokkal nagyjából már most is kezdő lehetne egy-két topcsapatban, hát még pár év múlva...
Visszavásároljuk majd 60-ért.Drake írta:És az az érzésem,hogy fogjuk még Őt Barca mezben látni.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,ez jogos.Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Miert adnak el a legjobbjaikat? Mi eladtuk CR-t vagy Xabit amikor a legjobban teljesitettek? A Barca eladta a csucsformaban levo Xavi - Iniesta - Messi trio barmelyiket? A Bayern is minek adta volna el Riberyt vagy Schweinsteigert? Ha valaki a vilag legjobbjai kozott van, akkor a legjobb csapatokban is akar jatszani. Ennel a harom csapatnal pedig egyertelmuen nincs feljebb. Aki pedig jol teljesit ezekben a csapatokban, azt a vezetoseg se akarja eladni. Csak azokat adjuk/adtuk el, akik a kezdobol kiszorultak, gyengebben teljesitenek, viszont ok is egyertelmuen gyengebb csapatokban toljak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
realistahuni írta:.És az az érzésem,hogy fogjuk még Őt Barca mezben látni.
Soroljatok, fel olyan játékost a bayernből, mondjuk az utolsó 10 évben, akinek viszonylag jól ment és mégis eladták.
Segítek, nincs olyan, igazi smucig német csapat ez a bayern, nem hiába rühelli őket a többi nagy csapat szurkolója.
Ottl vagy Timoscsuk számít?

Amúgy meg miért adnák el a legjobbjaikat? Adták volna el Ribéryt nekünk, Schweinsteigert meg mondjuk MU-nak, csak hogy jófejek legyenek? Ez nem így működik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De miért smucigak ettől? Okkal nem adják el a legjobbjaikat.kinek viszonylag jól ment és mégis eladták.
Segítek, nincs olyan, igazi smucig német csapat ez a bayern, nem hiába rühelli őket a többi nagy csapat szurkolója.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
.És az az érzésem,hogy fogjuk még Őt Barca mezben látni.
Soroljatok, fel olyan játékost a bayernből, mondjuk az utolsó 10 évben, akinek viszonylag jól ment és mégis eladták.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
[/quote]
Én imádom a srácot, egy ösztönös zseni, és ezt minden meccsen (többé-kevésbé) meg is mutatja. Aztán hogy világklasszis lesz-e belőle, az már más kérdés, de szerintem minden adott ahhoz, hogy az lehessen. (És könnybe lábad a szemem, ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral...
)[/quote]
Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Az más kérdés hogy a Barcában nem csinálta rosszul a dolgokat de én amikor láttam őt játszani nem jutott eszembe 1 percre se hogy világklasszis lehet.Azóta persze fejlődhetett és a Bayern meccseit nem nézem így a mostani szintjét nem tudom belőni de amit eddig láttam tőle az még nagyon kevés a világklasszis szinthez.
Jesére most nem térek ki mert van saját topicja és ott a többiek is leírták róla amit lelehet de nálunk biztos ő lehet a következő nagy játékos ha a vezetőség nem bassza el és az arca se nő meg annyira hogy neki nem elég mondjuk minden meccsen 30-40 perc játékidő
Én imádom a srácot, egy ösztönös zseni, és ezt minden meccsen (többé-kevésbé) meg is mutatja. Aztán hogy világklasszis lesz-e belőle, az már más kérdés, de szerintem minden adott ahhoz, hogy az lehessen. (És könnybe lábad a szemem, ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral...

Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Az más kérdés hogy a Barcában nem csinálta rosszul a dolgokat de én amikor láttam őt játszani nem jutott eszembe 1 percre se hogy világklasszis lehet.Azóta persze fejlődhetett és a Bayern meccseit nem nézem így a mostani szintjét nem tudom belőni de amit eddig láttam tőle az még nagyon kevés a világklasszis szinthez.
Jesére most nem térek ki mert van saját topicja és ott a többiek is leírták róla amit lelehet de nálunk biztos ő lehet a következő nagy játékos ha a vezetőség nem bassza el és az arca se nő meg annyira hogy neki nem elég mondjuk minden meccsen 30-40 perc játékidő
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
helyesbítek...szeretnétek Barca mezben látni
Bayernből csak akkor kerül vissza ha vagy rohadt sokat fizet a Barca, aminek aztán a negyede lesz hivatalos, vagy lesérül és áron alul megkapjátok, mert ha olyan jó mint ahogy itt páran áradoznak róla, akkor nem engedik el még hosszú évekig sehová

Bayernből csak akkor kerül vissza ha vagy rohadt sokat fizet a Barca, aminek aztán a negyede lesz hivatalos, vagy lesérül és áron alul megkapjátok, mert ha olyan jó mint ahogy itt páran áradoznak róla, akkor nem engedik el még hosszú évekig sehová
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem a bírókkal játszik,hanem zsigerből szopat.A Bayern messze legtechnikásabb játékosa már most.És az az érzésem,hogy fogjuk még Őt Barca mezben látni.R.M.C.F írta:Miért? Thiago is a bíróknak játszik?ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral..![]()
nekem nem az jött le.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért? Thiago is a bíróknak játszik?ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral..

- GT37
Alapvetően én is tehetségesebbnek tartom Rafinhát, ennek ellenére Rob eddig pozitív csalódás nekem, rendre jól száll be csereként, és amikor kezdett (mondjuk ebből eddig nem volt olyan sok), akkor sem vallott szégyent. Kicsit talán túl sokat alibizik még, nem mindig meri bevállalni a rizikósabb passzokat, de ez szerintem változni fog majd, ahogy szépen lassan egyre több lehetőséghez jut majd, és növekszik az önbizalma is. Egyébként meg neki is vannak olyan megmozdulásai, hogy csak nézek, látszik rajta, hogy a Masíában nevelkedett, elképesztően érzi az egyérintőzgetéseket, a gyors, rövidpasszos játékot.tucsoki írta:Hogy Sergi Roberto-ban mit lát a Barca vezetőség azt nem értem. Na jó, tudom, ő a vészmegoldás Thiago eladása miatt....
Közhelyezhetünk hogy később érik, nem ilyenkor kell megváltani a világot (ez igaz), de jelen pillanatban inkább Rafinha-ból nézek ki majd komolyabb karriert, ellenünk sem volt rossz...
Persze ha visszahozzuk jövőre Rafinhát, akkor az ő szerepe is megkérdőjeleződik majd...
De.kamcore írta:Személy szerint Thiago-t nem értem, miért istenítik. Nekem csak egy a sok közül. (mielőtt eligazolt volna is ez volt a véleményem, remélem nem kötnek bele...)

Hogy Sergi Roberto-ban mit lát a Barca vezetőség azt nem értem. Na jó, tudom, ő a vészmegoldás Thiago eladása miatt....
Közhelyezhetünk hogy később érik, nem ilyenkor kell megváltani a világot (ez igaz), de jelen pillanatban inkább Rafinha-ból nézek ki majd komolyabb karriert, ellenünk sem volt rossz...
-
agyisSzerk:Puyol 16 éves korától a barca tagja.Szerintem simán nevezhetjük saját nevelésnek...
Most ezt megnéztem,17 éves volt.Én 18-at tudtam. 17 évesen került oda,az azért nem egészen saját nevelés.Más nevelte ki.A barca learatta a babérokat vele.
Az meg hogy a saját nevelés olcsó nem feltétlen igaz.Azokra is sokat kell költened hogyha hosszú éveken,egy évtizeden át nevelgeted,és a legtöbből nem lesz semmi,ez is költség,csak ezt nem számolják bele. A légiós meg bár ára van....de azonnal kellene hoznia a marketing bevételt,persze a nagyobbak,hoznia kellene a teljesitményt.....van bennük rizikó,de sokkal kevesebb mint egy saját nevelésben aki még kicsi de tehetséges. Vagyis,szerintem nagyobb a %os aránya hogy egy 10-14 éves szupertehetségből nem lesz nagykorában szupertehetség,mintha veszel áráért egy 24-26 évest aki esetleg klasszis és az is marad az új klubban.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Kerlon írta:Hát szerintem Alba nem volt túl sokat Barca nevelés ahhoz, hogy Barca nevelésnek hívhatnánk. Piqué is érdekes eset, de ő tényleg ott nevelkedett. Fabregast meg leírtátok már. Nálam a ténylegesek: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Busquets, Pedro meg a mostani fiatalok, akiknek a fele szerintem semmit se ér. Mivel lenne jobb Tello, mint Jeffren anno? Vagy Dos Santosnál Sergi Roberto? Szerintem semmivel. Ők is isten császár új Messik voltak aztán nagyjából sehol sincsenek. Az egyetlen jó fiatalt meg elszippantotta isteni Pep.
Alba ugyanannyit nevelkedett ott, mint Piqué. Azért még Valdest is odafirkantanám viszont Telloról például ki mondta, hogy új Messi? Sőt pont ellenkezőleg vélekednek róla többnyire. Sergi Roberto lényegesen jobb JDS-nél, de nem egy csodagyerek, az ő esetében még idő kell ahhoz, hogy kiderüljön mit is tud, de nem valószínű, hogy megváltja a világot. Azért az ifjabbik Alcantarat sem írnám le, elég jól tolja és ő is csak 20 éves. De vannak még nevek akikhez nagy reményeket lehetne fűzni, de ezek majd idővel elválnak. Nem mindig a hatalmas tehetségekből lesznek a nagy játékosok.Jó példa erre Xavi, de Iniesta sem 17 évesen váltotta meg a világot.
De számos példa van az ellenkezőjére is. Bojan is hatalmas tehetségnek indult, és jól is játszott, szórta a gólokat, sokan új Messinek tartották, aztán tessék mi lett vele. És ugyanez megtörténhet Jesével vagy Deulofeuval is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Higuaín, Gagopheco írta:Én pl Marcelot és Ramost Real nevelésnek érzem, pedig nem azok..

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
20-ból egy kb. Arról nem is beszélve, hogy írtam példát is, hogy az elmúlt évek új Messijei közül ki hol tart. Töltelék, mint a legtöbb madridi a PD-ben elvétve. Persze jó dolog, ha már a perememberekre nem kell áldozni, ebben igazad van. Ami bánt, hogy aki la masias az már egy 10 méterrel előnnyel indul a médiának hála. Ez persze nem az ő hibájuk, de sokat koppannak ebből. Tudnám sorolni a neveket, de felesleges szerintem egy Barcást okítani, mert ti is tudjátok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K