HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 7., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. szeptember 7., péntek 14:09
Mert divat vagy RemyRemy írta:Amúgy nekem totál kiesett az a rész, amikor Van der Vaart, Snejider, Robben, Huntelaar itt tolta.Nistelrooy maradt meg egyedül, mondjuk őt imádtam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 7., péntek 13:41
Ez tök jó.Babinho írta:Sneijder visszavonult a válogatottól 34 évesen, tegnap játszotta utolsó mérkőzését.
A pályán berendezett nappaliban nézte végig a válogatott karrierjét összefoglaló videót![]()
Amikor TOP volt akkor én nagyon bírtam![]()
https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/d6a ... 81161ad576
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 7., péntek 13:34
Jó, de te meg csak mostanában kezded belátni, hogy egy csövesbánat. Ez a baja sokaknak, amikor róla beszélsz, hogy hiába a tehetséges, az összképbe beleszámít minden. És ha mindent nézel Neymar nem top 3. és nem hiába nem is kerül oda sok felsorolásnál. Pedig előnye van egy Griezmann, Salah stb vonallal szemben. Fejben kevés az ember a világklasszishoz. Ő egy sztár, így akar kitűnni és nem úgy, mint CR. Ő megdöglött a pályán majd ezt kihasználva csinált egy modell, márkanév karriert.H.E.H.E. írta:Leirtuk, ott van Kerlonnal a mondóka.
Aki megkerdojelezi a futballtudasat, az nem ert hozza.
Itt errol volt szo, van e labdaerzek, futballtudas, fizikum.
Nem az instagram, a parti vagy a fetrengve pörgés volt a tema.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 13:31
Babinho írta:Sneijder visszavonult a válogatottól 34 évesen, tegnap játszotta utolsó mérkőzését.
A pályán berendezett nappaliban nézte végig a válogatott karrierjét összefoglaló videót![]()
Amikor TOP volt akkor én nagyon bírtam![]()
https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/d6a ... 81161ad576
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. szeptember 7., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. szeptember 7., péntek 13:24
Nemelyik megmozdulasa/golja eleg Thomas Mulleres volt. Ezt jo leirni egy brazil tamado tehetsegnelH.E.H.E. írta: nézz rá, pedro guilherme a flu-ból.
sztem egy rossz áprilisi tréfa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 13:15
Én is itt tanultam a madridomonH.E.H.E. írta:na ugye hogy nem én használom a csövesbánat kifejezést neymarra vagy bárkire![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 13:10
Én értem, és bocsássa meg az ég, de még egyet is értek valamilyen szinten.H.E.H.E. írta:Leirtuk, ott van Kerlonnal a mondóka.
Aki megkerdojelezi a futballtudasat, az nem ert hozza.
Itt errol volt szo, van e labdaerzek, futballtudas, fizikum.
Nem az instagram, a parti vagy a fetrengve pörgés volt a tema.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 13:05
Minden napra jut egy bolondrashidm írta:Az összes, több mint 4000 hózzászólást?H.E.H.E. írta:a fizikumot, adottságokat, veleszületett dolgokat 5 perc alatt ki lehet szűrni.
nézz rá, pedro guilherme a flu-ból.
azonkívül vinyó 17 éves volt. fejlődésben lévő szervezet.
ez az ember 21 éves.
hagyom is a témát, lehet törölni az össze ilyen hszt tőlem, még ennyit se ér![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. szeptember 7., péntek 13:03
Az összes, több mint 4000 hózzászólást?H.E.H.E. írta:a fizikumot, adottságokat, veleszületett dolgokat 5 perc alatt ki lehet szűrni.
nézz rá, pedro guilherme a flu-ból.
azonkívül vinyó 17 éves volt. fejlődésben lévő szervezet.
ez az ember 21 éves.
hagyom is a témát, lehet törölni az össze ilyen hszt tőlem, még ennyit se ér
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 12:55
Bezzeg, amikor a nyilvánvalót írják Neymarról, akkor meg itt éled ki a hajlamaidatH.E.H.E. írta: a nyilvánvaló dolgoknál felesleges finomkodni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 7., péntek 12:36
szerintem sem kérdés, hogy Neymar kilóg a mai mezőnyből, viszont egy kis csövesbánat és nem bírja ezt kamatoztatni. közben meg elvárja, hogy odategyék, ahova gondolja magát. egy elkényeztett barom, aki ha nem lehet a középpontban, akkor viszket az agya.Süti írta:Ez továbbra is csak neked "nem kérdés"
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 7., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 7., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 7., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 12:03
Az sem utolsó, hogy ha már Neymarhoz kell mérni az újakatH.E.H.E. írta:brazil barátaim új generációja:
https://bleacherreport.com/articles/279 ... oot-brazil
érdekes dolgok, mint pl a jelenlegi legnagyobb még odahaza játszó csatártehetséget nézegetjük (mondom, hogy brazil trióval megyünk neki európának).
még nem ismerem, de rádobok majd egy eye-testet.
mondjuk már most kimondják az ottani szakik, hogy neymar szint nincs a jelenlegi fiatalokban.
nemhogy még annál is magasabb....
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem