Aranylabda
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Aranylabda
Ha mar így megkérdezted, akkor válaszolok is. Neymarnak adtam volna a mostanit amit Messi kapott, ugyanis naptári évre jár es nem szezonra, márpedig az jobb volt neki. 2014ben szerintem Modric érdemelte volna, 2010es VB-n messzemenőkig Iniesta volt a csapat legjobbja. Es akkor ez mar kapásból 3 a 8 évbőlFuentealbilla írta:Akik szerint PR díj azoktól had kérdezzem már meg, hogy az utóbbi években mikor adták volna másnak mint CR és Messi az aranylabdát és miért? Mert nem látom, hogy kik azok akik jobban megérdemelték volna őket.
CR és Messi is páratlan dolgokat vitt véghez az elmúlt 8 évben. Véleményem szerint jogos, hogy hozzájuk kerültek a labdák. Az arányokon lehet persze vitatkozni.
Mivel itt OFF az "Aranylabda" topikban talán jobbak lennének a válaszok.
De én nem érzem, hogy egy Neuer vagy egy Ribery jobban érdemeltek volna eleddig 1-1 aranylabdát.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ha focizik, akkor nem... Ha veszünk 120 ért egy diszbuzit, akkor igen.Realista24 írta:Már a BL győzelem után lehetett borítékolni, hogy ez lesz.ziro4vr írta:Megjegyzem ha Cé ősszel elkezdi hajszolni az aranylasztit és tavaszra kizsigereli magát akkor megszívtuk.
Nem baj, ő majd pózol, Pogba meg focizik. Kerlont meg szétvágja az ideg. Deal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak jöjjön... engem kezdenek zavarni, hogy egyre több olyan hír jön, hogy nem megy sehova.Realista24 írta: Nem baj, ő majd pózol, Pogba meg focizik. Kerlont meg szétvágja az ideg. Deal.

Lehet Morataval megpiszkáltuk Őket tényleg.

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már a BL győzelem után lehetett borítékolni, hogy ez lesz.ziro4vr írta:Megjegyzem ha Cé ősszel elkezdi hajszolni az aranylasztit és tavaszra kizsigereli magát akkor megszívtuk.
Nem baj, ő majd pózol, Pogba meg focizik. Kerlont meg szétvágja az ideg. Deal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megjegyzem ha Cé ősszel elkezdi hajszolni az aranylasztit és tavaszra kizsigereli magát akkor megszívtuk.
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként ezt a két állatot soha nem fogja sztem senki utolérni.
Am ahogy Máté is írja azért az őszt még érdemes megvárni, mert évre adják és nem szezonra. De a tavasza eddig Cének lényegesen erősebb.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Miert lenne lehetetlen pl Bale aranylasztija ha golkiraly lenne az eb-n? Jó tavaszt zart, eddig az eb is jo, Belgium komoly ellenfel lesz de en szerintem van eselyuk
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
EB, ősz ezeket még megvárnám. Cé nem tudom mit fog hozni ősszel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közelében sem volt.'shutterisland írta:szerintem cr-t csak messi tudta volna megverni de o elrugta az aranylabdat az egbe.[/color]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ilyen elven tobben is kozel kerulhetnenek a tuzhoz, pogba, kroos, lewa, stb.pl CR-ék kiesnek, Bale és Griezmann döntőig vagy győzelemig jut nekik is nagy esélyük lehet.
de nem hinnem, hogy portugalia lefone a lengyelek ellen vagy akkora hero lenne barki az eb tovabbi reszeben, hogy ez mar atforduljon.
szerintem cr-t csak messi tudta volna megverni de o elrugta az aranylabdat az egbe.
- wZoLee7
Érdekes, de már ez az EB is sok mindent befolyásolhat. A barca bajnok lett, de ott az is inkább Suarez érdeme mint Messié, nálam Messi a top3-ba se férne be. Sehol sem volt vezér vagy húzóember.
A bl győzelem mindig nagy lökést ad, idén kevésbé mert eb van, nyerje bárki az eb-t, az aranylabdás a spanyol ligából fog kikerülni. Amennyiben Wales és a Franciák is kiesnek a mostani vagy a következő körben CR fogja nyerni, ha nem, és pl CR-ék kiesnek, Bale és Griezmann döntőig vagy győzelemig jut nekik is nagy esélyük lehet. Kicsit sajnáltam hogy a Horvátok a Portugálokkal kerültek össze, nagyon szeretnék egy Modric győzelmet az aranylabdánál, de olyan sajnos sosem lesz
A bl győzelem mindig nagy lökést ad, idén kevésbé mert eb van, nyerje bárki az eb-t, az aranylabdás a spanyol ligából fog kikerülni. Amennyiben Wales és a Franciák is kiesnek a mostani vagy a következő körben CR fogja nyerni, ha nem, és pl CR-ék kiesnek, Bale és Griezmann döntőig vagy győzelemig jut nekik is nagy esélyük lehet. Kicsit sajnáltam hogy a Horvátok a Portugálokkal kerültek össze, nagyon szeretnék egy Modric győzelmet az aranylabdánál, de olyan sajnos sosem lesz
- 'shutterisland
kettejuk kozul ronaldo, igy, hogy messi antihos lett a copan.
ha nem igy lett volna akkor nagyon jo eb kellett volna ronaldotol szerintem.
szoval ha marad az, hogy kettejuk kozul kapja valaki, akkor cr fogja.
ha nem igy lett volna akkor nagyon jo eb kellett volna ronaldotol szerintem.
szoval ha marad az, hogy kettejuk kozul kapja valaki, akkor cr fogja.
- Galacticos
és szerinted idén ki érdemli meg?'shutterisland írta:hat erdekes lesz, kik lesznek a shortlisten.
messi vagy ronaldo?
- 'shutterisland
hat erdekes lesz, kik lesznek a shortlisten.
ha messi megnyerte volna a copat es golkiraly vagy mvp lett volna, akkor ronaldotol is kellett volna egy komoly eb.
mert hiaba van komoly, eredmenyes szezonja vidalnak, lehet nagy lewanak, pogbanak, balenek, kroosnak, griezmannak vagy kantenek, ezek az emberek csak top 10-be lesznek toltelekek.
ha messi megnyerte volna a copat es golkiraly vagy mvp lett volna, akkor ronaldotol is kellett volna egy komoly eb.
mert hiaba van komoly, eredmenyes szezonja vidalnak, lehet nagy lewanak, pogbanak, balenek, kroosnak, griezmannak vagy kantenek, ezek az emberek csak top 10-be lesznek toltelekek.
- wZoLee7
Az eb után majd csináljunk egy kinél hogy nézne ki az aktuális TOP3, tavasz és eb után.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet ezt másnak érteni?ziro4vr írta:Remélem ezt dicséretnek szántad.Realista24 írta: Suarez akkor sem kapná, ha egyedül lenne az indulók között ziroval együtt.![]()
Bale viszont eladható figura, még a hajával is.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem ezt dicséretnek szántad.Realista24 írta: Suarez akkor sem kapná, ha egyedül lenne az indulók között ziroval együtt.![]()
Bale viszont eladható figura, még a hajával is.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BL nélkül semmire nem fog menni csak egy jó eb-vel, ahhoz EB győzelem kellene, kiemelkedő teljesítménnyel. Az meg nincs meg és szerintem nem is lesz meg hála Dösampnak.'shutterisland írta:pogbanak egy jo eb-vel azert oda kene erni az elmezonybe mar iden is, juveval is duplazott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema