Mondjuk igen. Ha realizálódna a kis fejecskéjében, hogy amúgy kb Monaco szint és ott császár lehetne, akkor plusz pont lehetne, hogy ott élvezhetné az életet.H.E.H.E. írta:ha még nincs feleség és gyerek, akkor igen

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:16
Mondjuk igen. Ha realizálódna a kis fejecskéjében, hogy amúgy kb Monaco szint és ott császár lehetne, akkor plusz pont lehetne, hogy ott élvezhetné az életet.H.E.H.E. írta:ha még nincs feleség és gyerek, akkor igen
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 27., vasárnap 20:08
A 10.en kivul meg a 11.en a dontobeli ertekesitett buntetojen kivul alig volt tobb koze a bl gyozelemhez mint neked v nekem.ikarus93 írta:Amúgy Bale-t nem a BL miatt hozta nekünk Perez apó? Nyertünk is vele 3-at.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 19:12
asensio, ha több lehetőséget kap és bappe.Találni kéne helyette egy olyan spílert, aki a bajnokságba és a BL-ben is egy Beast.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 27., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 18:47
Ja Bale akárhová elmehetne, de pont a világ legjobb csapatában fix ember.MyStiQ írta:Te a Real Madrid után elmennél egy Monacoba? Pláne úgy, hogy Madridban imád a vezetőség, a sajtó és a szurkolók kritikáját meg elengeded a füled mellett és jelenleg fixen a kezdőcsapat tagja vagy. Én így nem.Remy írta:viccen kivul, a monaconak miert nem kell Bale? franciaknal jo lehetne siman.
tudom, inkabb fifa ez mint a valosag, de nagyon adnam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 18:45
Don Balon rosszabb nálam is.H.E.H.E. írta:don balon szerint egy 100-ast ajánlott béláért a mu az imént.
sztem nem lesz belőle semmi, túl szép hogy igaz legyen.
nyilván valencia ellen is ott fog botladozni a kezdőben
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:38
ha még nincs feleség és gyerek, akkor igenTe a Real Madrid után elmennél egy Monacoba?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:35
Te a Real Madrid után elmennél egy Monacoba? Pláne úgy, hogy Madridban imád a vezetőség, a sajtó és a szurkolók kritikáját meg elengeded a füled mellett és jelenleg fixen a kezdőcsapat tagja vagy. Én így nem.Remy írta:viccen kivul, a monaconak miert nem kell Bale? franciaknal jo lehetne siman.
tudom, inkabb fifa ez mint a valosag, de nagyon adnam.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:09
Angolok bármikor kifizetnék,itt a fő gond,hogy esze ágában sincs lépni a vadlónak.H.E.H.E. írta:bélát nem fogjuk eladni, mert nem kell senkinek.
magyarul bappe se jön.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 27., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:27
Júliusban pedig egy hajszál választotta el a Realtól. Oda-vissza körbenyalták egymást, elnököstől, edzőstől, játékostól, stb. Minden kész, azt már nem írom, hogy csak Bale eladására várunk, mert úgy a maradék kis hitelemet is elveszítenémH.E.H.E. írta:valamiért, valami okból még mindig nem a psg játékosa.
már hetek óta az megy, hogy hajszál választja el.
de valamiért mégsem hivatalos még.
egyértelmű, hogy mi az a 2-3 dolog, ami a háttérben lehet, kár hogy valszeg sose tudjuk meg.
monakónak és bappénak is az lenne a legjobb, ha most nyáron váltana.
remélem fű alatt még képben vagyunk és csütörtökön robban a bomba.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:19
azért nem megy jelenlegi állás szerint a psg-be.Realista24 írta:Nem értelek, nekünk mi gondunk lenne az ffp-vel.H.E.H.E. írta: uefa rálépett a fékpedálra, ffp-re hivatkoznak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 27., vasárnap 16:18
Nem értelek, nekünk mi gondunk lenne az ffp-vel.H.E.H.E. írta: uefa rálépett a fékpedálra, ffp-re hivatkoznak.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem