Tyű, nekem pont agybadugós volt, a pontos típusra már nem emlékszem, másfél évig nyúztam, utána pont elkaptam Media Markt-ban az utolsó darabok közül még egyet, de már nem lehet kapni azt a fajtát ha jól tudom. Most megpróbáltam megkeresni, "pofára" a Pioneer SE-CL711-re hasonlít, de lehet van ebből a dizájnból többféle, szóval nem mondom százasra. Imádtam a hangzását, bár egy rém egyszerű füles, még hangerő gombok sincsenek rajta, de ennyiért nem is vártam, hogy megváltsa a világot.
Visszatérve az earpods témára, amúgy abszolút vállalható a hangzása, és pofára sem utolsó darab, de szívesen leváltanám valami olyanra, ami jobban kiadja a mélyeket, jobban szűri az utcai zajt és stabilabban benne marad az ember fülében. Szóval ha valaki ilyet vesz, nem kap rosszat, csak tudni kell, hogy az árkategóriában akadhat jobb is. Egyébként én is egy Sennheiser-en gondolkozom, csak nem volt még érkezésem utánajárni, hogy melyik legyen a nyerő. Ha valaki tud ajánlani tapasztalatból agybadugós verziót tőlük, azt megköszönöm.