10-re nyomtam én is.Realista24 írta: Nálam is 10es lett...nem hiányzik semmi a szezonbol.
De azért a Barcelonat megpakolhatnank 4-5 góllal végre...
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. június 4., szombat 12:31
10-re nyomtam én is.Realista24 írta: Nálam is 10es lett...nem hiányzik semmi a szezonbol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 4., szombat 10:29
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. június 4., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 4., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 3., péntek 18:28
Atesz feltörte az acco-thehetheoriginal írta: A szezont 2esre ertekelem, mert benzema problemat jelentett a csapatvedekezesben, ancelotti nem rotalt eleget es a jatek kepe borzasztó volt.
Nem is ertem hogy huzta ki a szezon vegeig, a barcelona elleni vereség utan el kellett volna kuldeni azonnal.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 3., péntek 16:50
Már nem tudom szerkeszteni, de annyit még szeretnék hozzátenni, hogy nem teljesen igaz, hogy nem érdekel, Benzema kapcsán van bennem egy nagy adag kettősség; vagy nyerje meg a franciáknak vezérként, gólkirályként, vagy essen ki minimális perccel, hogy minél kevésbé fáradjon. Köztes verziónak nem örülnék.Donát írta: Amúgy rohadtul nem érdekel ez a VB, csak a játékosaink statisztikáit fogom követni, meg max megnézem a döntőt, de az se biztos.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 3., péntek 16:41
Egyrészt teljesen egyetértek, ezért izgulok a VB-re delegált játékosainkon, és kérdeztem, hogy várhatóan ki mennyit szerepel majd, de nem nagyon mozgatta meg a fórumot a téma, nem kaptam választ.dzsi91 írta: Én nagy meglepetéseket várok a következő szezontól. Valszeg azok a klubok fognak jól járni akiknek vagy korán búcsúznak a játékosaik a vb-ről vagy akik nem adnak sok válogatott játékost a vb-nek. Szóval mi baszhatjuk. Az összes támadónk valszeg jó messzire jut a vb-n
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. június 3., péntek 15:01
O allt a legkozelebb ahhoz, hogy kiusse a BL-bol a sorozat kiralyat, a vilag legjobb csapatat, par perc hianyzott csakgéza írta:Guardiola mire kapta?Realista24 írta: Carlo Ancelotti received 33.5% of the votes, ahead of Klopp (28.5%) and Guardiola (22.8%) to win the Onze coach of the year award.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 3., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 3., péntek 14:53
Guardiola mire kapta?Realista24 írta: Carlo Ancelotti received 33.5% of the votes, ahead of Klopp (28.5%) and Guardiola (22.8%) to win the Onze coach of the year award.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 3., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 3., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 1., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. június 1., szerda 0:49
Következő szezon szerintem úgy ahogy van kuka. Ősszel mindenki már óvatoskodni fog a vb miatt utána meg visszatérni a hétköznapokba se lesz könnyű.Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
• July 8th: back to training for the preseason
• August 10th: Uefa Super Cup
• August 14th: La Liga 22/23
• September 6th: #UCL (group stage)
• November 13th: stop of La Liga
• November 21st: World Cup
• January 11th: Spanish Super Cup
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 31., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 30., hétfő 12:25
A VB alatt megtartjak a piheno napokon.Realista24 írta:Due to the World Cup in December, it's still unknown when Real Madrid will play the Club World Cup. It could be February but FIFA still has to communicate something.Sierra írta:
Az jó lesz, klub VB mikor lesz megtartva?
Nekem a kövi évben annyi elvárásom van, hogy az ESZK-t meg a klub vb-t húzzuk be. Ezek olyan kupák, amiket nem lehet minden évben megnyerni, használjuk ki.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 30., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 30., hétfő 11:38
Egyebkent en meg ide vennem azt is, hogy megtalalta Valverdenek a helyet, ami bar nem a posztja (JSz), de remekul osszeallt a csapat vele, raadasul Rodrygo cserekent beallva akar Fede helyere, tokeletes recept volt. Camavingat ha nem hozzuk el, szinten nem ertunk volna el ilyen eredmenyeket.Sierra írta: Megkövetem magam Ancelottival kapcsolatban, mert amikor újra kinevezték csalódott voltam, úgy gondoltam, hogy eljárt felette az idő, kár volt visszahozni. Aztán egész pofásan kezdtük a szezont, jöttek a gólok, győzelmek, majd jött ismét a kilátástalan játék, a bukták... kiesés a kupából, viszont a spanyol szuperkupát behúztuk. Akkor én is a kritikus oldalon álltam, és elküldtem volna most nyáron, de amit az öreg lehozott a tavasszal ezzel a csapattal, az páratlan és példátlan. Elképesztő karakter az olasz, visszavonok mindent, jelenleg ő a tökéletes edző a Real számára (nyilván egy bajnoki + BL dupla után érdekes is lenne mást mondani). Szóval a lényeg, Ancelotti most már egy a klubbal, minden amit megtestesít. Remélem még marad sokáig nálunk. Én innentől kezdve nem fogom csesztetni akármi lesz, mert amit idén lerakott, ezzel a nyugger csapattal (jó persze kis túlzással), az mesteri volt.
Mióta Real szurkoló vagyok, ez volt a legemlékezetesebb szezon, pedig ZZ alatt is voltak parádék. De ez így, ebben a formában, a PSG-Chelsea-ManCity-Liverpool kvartett kivégzésével messze a legnagyobb bravúr volt, főleg ezzel a kerettel. Illetve, hogy mit hozott ki az öreg Viniből, Camavingából meg Rodrygoból. Benzemát meg se említem.De tényleg Vini felhozása, az egészen elképesztő. Ramos meg Cé nélkül ezt így lehozni, az hatalmas teljesítmény. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Donról.
Muchas Gracias Don Carlo Ancelotti!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 30., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. május 30., hétfő 11:06
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem